Taidan ollakkin aika outo kaveri? Kasvaako karvoja käteen jos runkkaa? Älä nyt nimimerkkivaras Haapman suutu. Kuuntele musiikkia niin rentoudut. Dokumentti nähtävissä muuten Youtubessa: Miksi City ei tee juttua tosta Haapmannista? Vaikuttaa aika mielenkiintoiselta persoonalta tai persoonilta! Tekstistäsi, Panu, paistaa läpi kammo seksuaalivähemmistöjä kohtaan. Dokumentissa ei ole mitään häpeällistä, enemmänkin siinä että SINÄ olet niin kiivasti takertunut juuri leidareihin.

Läpi paistaa myös länsimaisten uskontojen tartuttama kammo homoseksuaalisuutta- ja muita seksuaalivähemmistöjä kohtaan, kuten myös kulttuurimme yleinen toisia väheksyvä ja leimaava asenne. Kannattaa tutustua theravadabuddhalaisuuteen, Thaimaan ja kaakkoisaasian valtauskontoon, toisten ihmisten hyväksymisestä sellaisina kuin ovat.

Sinulle kun asia näyttää tuottavan suunnattomasti vaikeuksia. Mitä leidareihin tulee, tosiasiahan on, että nämä ovat huomattavasti naista taitavampia seksissä. Tietenkin toinen alkuperältään oleva mies tietää mikä tuntuu miehelle hyvältä. Tosin koska ovat nykyään naisia, ja näyttävät ja käyttäytyvät kuin naiset, niin sopivat heteroillekin oikein hyvin.

Kokemukseni leidareista eivät tosin rajoitu vain seksikokemuksiin, vaan kaveriporukassa ulkona syömässä käydessä aina välillä yksi tai kaksi leidariakin sattuu tulemaan mukaan.

Oikein mukavia ja hauskoja ihmisiä. Terveisin, myös Thaimaassa asuva mutta ei videolla esiintyvä suomalais"juntti". No onhan tämä nolo, ei dokuentti vaan suomalaiset.

Ulkomailla itsekin asuneena, viime vuosina olen huomannut millainen tämä meidän suomalainen kulttuuri on. Itseasiassa meillä ei ole kulttuuria. Kukaan ei enää muista arvoja: Suomalaiset elävät odottaen viikonloppua ja lomia saapuvaksi jolloin saa taas vetää pään täyteen ja pyöriä kännissä.

Sanoisin näikin ikävästi, että näköjään tuonne Pattayalle matkustavat ne alemman kastin suomalaiset, joilla ei elämässä ole enää minkäälaisia arvoja olemassa. Viina ja seksi näyttävät olevan ne tärkeimmät asiat. Ei kunnon vastuuntuntoinen ihminen, jolla on arvot kohdillaan lähde elämään tuollaista elämää. Thaimaalaisesta kulttuurista ja uskonnosta en tiedä, näyttää siltä että kukaan siinä maassa ei kunnioita itseään.

Mielestäni todella alentavaa ja epäkunnioittavaa menoa. Ihmiset ovat ihan täysin hukassa. Aikamoinen helvetti maan päällä. En voi uskoa, että GG oli ensimmäinen joka heitti legendaarisen "hävettää olla suomalainen" -lainin, eikä sitäkään suoraan kanonisessa muodossa. Sallikaa minun korjata tilanne. Pattaya saa tämän perusteella paljon huonomman maineen, kuin mitä se todellisuudessa on, toivottavasti myös Suomalaiset turistit Kieltämättä sitä, ettäsieltä löytää sen mitä hakee ja jos moista hakee niin on aitiopaikalla!

Huorien elämällä on kuitenkin myös kääntöpuoli ja monikaan ei haluaisi tehdä tuota työtä! Sitä ei kuitenkaan asiakaspalvelija voi näyttää Kanin pyöritys olisi saanut jäädä pois, se ällötti koska kani ei voi valita osaansa! Onkos tämä sama mies, joka matkusti osan matkasta autonkyydissä, vaikka piti ajaa pyörällä?? Melkein kaikki kommentit on mun itse kirjoittamiani. Perustin myös uskonnollisen kolhoosin: Hävettääkö Panu Janssonia ja muita dokumenttia roskana pitäviä se että se on liian tosi?

Suomalaisen gonzo dokumentin parhaimmistoa. Hakkaa jopa madventuresin ollessaan aidosti rappiolla eikä esittämässä tekopyhästi ihmiskunnan parantajia. Vai johtuukö häpeä siitä että olette olleet pattayalla itse, mutta tiedätte etttä teidänkin meno on ollut vähän samanlaista, mutta ei läheskään noin rankkaa. Se että City lehti jonka pitäisi avoimesti ja monipuolisesti käsitellä asioita moralisoi ja tahallaan väittää että aika menee hukkaan tuota katsellessa on naurettavaa!!

Ei voi kuin ihmetellä, miten paljon nuo thaimaalaiset ladyboyt, prostituoidut ja muut "seuralaiset" ovat persoja rahalle ja miten vähän he kunnioittavat itseään. Jos heillä olisi terve itsekunnioitus tallella, he lopettaisivat itsensä myymisen ja esineellistämisen. Nyt on turha inistä siitä, että osa Thaimaan prostituoiduista on ihmiskaupan uhreja ja heidän on pakotettu myymään itseään.

Ylivoimainen enemmistö prostituoiduista miehet, naiset, ladyboyt myy itseään täysin vapaaehtoisesti, koska turisteilta on helppo saada rahaa. Kun tarpeeksi teeskentelee, kuuntelee turistin älyttömiä horinoita, nauraa huoneille vitseille, tarjoaa käteenvetoja, suihinottoja ja muita seksuaalisia palveluita, niin kyllä se länsituristin lompakko lopulta aukeaa ja thaimaalainen saa sen mitä hän haluaa: En ole katsonut tai edes aio katsoa dokkaria.

Kuitenkin, tämän kirjoituksen "kommenttiraita" naurattaa. Onnea oli, eikä kumin hajoomisesta tullut tautia, mutta tressi siitä tuli Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Eipä kannatakaan jättää huomiotta. Ajatella miten mainostat anaalitolian matkoja, missä vanhat läskit ämmät levittelevät persettään jokaiselle karvakouralle joka vastaan sattuu.

Luuletko oikein tosissas että ne välittää jostain läskeistä 40 ämmistä? Suomeen tuodaan eniten tauteja välimeren ja afrikan maista ja naiset tuovat Väitän että alle 10v tyttölapset tai rintamamummot ei ainakaan kanna hiviä. Väitän että sinä, tyttäresi ja muutkin sukusi naiset kantavat hiviä. Mutta sinä ja lapsesi varmasti kannatte, sullehan tuo huoraaminen on ollut lähellä sydäntäsi. Siitähän sulla on aina puute, lamamspaimenesta. Siitähän sulla on aina puute, munasta, suomaalainen huora.

Sulla on ihan tasan tarkkaan munanpuute, ja kova. Tuohan on päivänselvä asia ja helppo päätellä, kuten sekin että olet todellakin hyvin ruma. Todistapa väitteesi ja esitä kirjautuneena kuvasi, tietenkin olet luuseri, tavanomainen norsunvittunaamainen suomalaishuora, hyh hyh, jonka haaveisiin kuuluu yrittää sossun avustuksista säästää päästäksesi Anaalitoliaan lampaidennussijoiden pökittäväksi.

Eipä ole haloota pahemmin noussut. Jompparilla näkee pilvin pimein muijia ottamassa aurinkoa yläosattomissa. Aika harvassa ne on sielläkin. Monta talvea asuttu Jompparilla! Naisturistit ei nyt vaan viihdy äijien lomakohteissa. Onko se jotenkin ihmeellistä? Aika kinkkinen hommahan toi on. Mikäli et sattunut tietämään, niin kyllä sen hivin voi saada suihinotostakin. Jos muijalla on vaikka haavoja suussa. Eli aika epätodennäköistä tuo on.

Ja lienee sanomattakin selvää, ettei niitä muijia kannata nuolla. Tälläisiinkin tapauksiin oon törmännyt, jotka kertoo halunneensa muijan nauttivan ja ovat vähän liponeet Tietysti jokaisen oma asia. Käy vaikka netissä ja googleta "sukupuolitaudit". Sieltä löytyy tarpeelista tietoa oireista ym. Paikallisesta apteekista saa kysymällä vahvan antibioottikuurin, mikä käytännössä tappaa kaiken,minkä voi hoitaa antibiooteilla.

Ei ole kallis, joten sen voi ottaa varmuuden vuoksi, jos epäilee tartuntaa. Hiv verikokeeseen kuukauden päästä, jolloin tartunta näkyy varmasti. Ja tietysti kannattaa testata samalla kaikki muutkin mahdolliset tartunnat. Juu, ja voit jäädä auton alle ja kuolla. Aika paska mäihä kun kaverilla olisi aamulla ollut orgiat hotellissa 4 tytön kanssa, mutta nämä eivät hyväksyneet peräpäästä törröttävää kumia. Se suodattaa noita puheita hyvin.

Älä sitten tartuta mulkkus tautia sivullisiin ihmisiinkään. Kuitenkin hellyin ja annoin tautista klamydiakullia. Minä jouduin syömään kolme kuuria ennenkuin oli puhdasta. Se ämmä tuskin kävi klinikallakaan, eihän ne hoopot mitään tajua! Oli nätti opas vierelläni loikoilemessa. Nukupellenä kumpikin koska olimme tulleet rannalta ja suihkuttelut käyty.

Heräsipä siinä halu kummallakin. Ihana tyttö siinä muiskutteli ja kumin kävi laukustaan hakemassa. Siinä touhutessa ryhdyin krokon kyyneleitä vierittämään.

Voi miten mukava olikaan iltapäivähetkemme! Taudeista sen verran että luvulla sain tippurin 2 x ja tietenkin samalta tytöltä; tyhmä kun olen. Tohtori Vim käski puristaa tipan lasilevylle, työnsi mikroskooppinsa alle ja totesi: Tykitti pyllyyn ja pillereitä antoi matkaevääksi sekä kehoitti ottamaan loman rauhallisesti eli ei liikaa viinaa eikä hurjastelua ilman kumia pariin päivään.

Sanoi että huomenna takaisin niin uusi piikki peppuun tulisi. Noh minähän menin keralla paikallisen tyttöhuoltajani kaa.

Pattaya huorat suihinotto vinkkejä -

Minä tänä talvena tutustuin käsittämättömän upeaan luontoon Yosemithin luonnonpuistossa Californiassa, sillä aikaa kun juntit oli Thaimaassa sikailemassa. Anyway, toisena iltana tyttö oli video monster cock deitti ja rento ja juttelimme paljon matkalla hotellille ja käytiin välillä syömässä. Lisäksi mies lähetti rahaa thaimaalaisvaimonsa äidille, jotta vaimon tytär pääsisi käymään Suomessa. Siitä työnantaja tuntee huonoa omatuntoa, että toimii työntekijän tietämättä aktiivisesti työnantajaleirin palveluksessa laasasfanivaikka työntekijä ei ole pätkääkään kiinnostunut ay-toiminnasta feminismistä. Joo nainen ja elokuvat hamina st petersburg escort service ovat sama asia ja kuuluisivat olla samanhintaisiakin varmaan. Näissä paikoissa ovat ne fiineimmät naiset.

Ajatella miten mainostat anaalitolian matkoja, missä vanhat läskit ämmät levittelevät persettään jokaiselle karvakouralle joka vastaan sattuu. Luuletko oikein tosissas että ne välittää jostain läskeistä 40 ämmistä?

Suomeen tuodaan eniten tauteja välimeren ja afrikan maista ja naiset tuovat Väitän että alle 10v tyttölapset tai rintamamummot ei ainakaan kanna hiviä. Väitän että sinä, tyttäresi ja muutkin sukusi naiset kantavat hiviä.

Mutta sinä ja lapsesi varmasti kannatte, sullehan tuo huoraaminen on ollut lähellä sydäntäsi. Siitähän sulla on aina puute, lamamspaimenesta. Siitähän sulla on aina puute, munasta, suomaalainen huora. Sulla on ihan tasan tarkkaan munanpuute, ja kova. Tuohan on päivänselvä asia ja helppo päätellä, kuten sekin että olet todellakin hyvin ruma. Todistapa väitteesi ja esitä kirjautuneena kuvasi, tietenkin olet luuseri, tavanomainen norsunvittunaamainen suomalaishuora, hyh hyh, jonka haaveisiin kuuluu yrittää sossun avustuksista säästää päästäksesi Anaalitoliaan lampaidennussijoiden pökittäväksi.

Eipä ole haloota pahemmin noussut. Jompparilla näkee pilvin pimein muijia ottamassa aurinkoa yläosattomissa. Aika harvassa ne on sielläkin. Monta talvea asuttu Jompparilla! Naisturistit ei nyt vaan viihdy äijien lomakohteissa. Onko se jotenkin ihmeellistä? Aika kinkkinen hommahan toi on.

Mikäli et sattunut tietämään, niin kyllä sen hivin voi saada suihinotostakin. Jos muijalla on vaikka haavoja suussa. Eli aika epätodennäköistä tuo on. Ja lienee sanomattakin selvää, ettei niitä muijia kannata nuolla. Tälläisiinkin tapauksiin oon törmännyt, jotka kertoo halunneensa muijan nauttivan ja ovat vähän liponeet Tietysti jokaisen oma asia.

Käy vaikka netissä ja googleta "sukupuolitaudit". Sieltä löytyy tarpeelista tietoa oireista ym. Paikallisesta apteekista saa kysymällä vahvan antibioottikuurin, mikä käytännössä tappaa kaiken,minkä voi hoitaa antibiooteilla.

Ei ole kallis, joten sen voi ottaa varmuuden vuoksi, jos epäilee tartuntaa. Hiv verikokeeseen kuukauden päästä, jolloin tartunta näkyy varmasti. Ja tietysti kannattaa testata samalla kaikki muutkin mahdolliset tartunnat. Juu, ja voit jäädä auton alle ja kuolla. Aika paska mäihä kun kaverilla olisi aamulla ollut orgiat hotellissa 4 tytön kanssa, mutta nämä eivät hyväksyneet peräpäästä törröttävää kumia. Se suodattaa noita puheita hyvin. Älä sitten tartuta mulkkus tautia sivullisiin ihmisiinkään.

On olemassa sellainen homojen alalaji, jolle ylipainoiset miehet ovat fetissi. Jos Pattayalla on läskejä, niin tietysti paikka vetää näitä fetissihomoja puoleensa. Läskiukot tuntuu viihtyvän hyvn Pattayan tasoisessa paskaviemärissä. Kattokaas peräkammareitten tumpputerot vaikka tämä, ja kertokaapas että montako prosenttia miehistä on "läskiukkoja" https: Sitten verratkaa tuota videota kotipitäjänne Ypäjän katukuvaan ja palatkaa arvioidenne kanssa takaisin.

Mänäinyhden mänäinyhden ja se oli semmonen ja se haisi varmaanki musta tuntuu ainaki että se haisi ja olisko ollu sandaali jalassa!!! Nyt pitää mennä ku musta tuntuu että kohta mulla melkei seisoo ja Elloksen kuvastossa on alusvaatesivut vielä lukukunnossa!!! Tapsalla taas kova vaihde menossa ennen seuraavaa sidontaa sänkyyn. Enpä ole pattayalla käynyt. Ilmeisesti siellä kannattaa käydä.

Sellaisetkin jotka eivät ole käyneet paikassa ovat näköjään kiinostuneita lihavista köyhistä miehistä. Mitenköhän läskit naiset gambiassa se ei taida kiinnostaa ketään.

Vittu miksi äitisi ryyppäsi odotusaikana ja susta tuli noin tyhmä? Kyllähän se on niin että Suomesta on aivan turha hakea yhtä hyviä panonaisia kuin Thaimaasta. Sieltä löytyy tiukkaa tavaraa ja homma käy, aivan mitenkä vaan, edestä, takaa, sivulta, suihin, kakkoseen, pervoilua ihan mihin malliin halutaan! Suomalaisia läskitanttaroita ei voi verrata edes samana päivänä huipputyttöihin Thaimaassa. Sillähän ei ole mitään väliä miten sitä tavaraa saadaan, se on aivan eri laji.

Rahaa tiskiin ja homma käy! Ei sitä peräkammarin pojut tiedä, eivät varmaan uskalla edes lähteä Suomesta edes Tallinnaan, huutelevat vaan täällä suomalaisista "tasokkaista" naisista mitä pornolehdistä ovat katselleet. Ja jos vähän peräkammarin kusteja homottaa, niinkuin yleensä asia on, voi sitä ottaa sellaisen ladyboyn.

Ottaa muuten hyvin suihin, paremmin kuin naiset. Toki poika tietää miten kullia pitää käsitellä ja pakoputkikin on tiukkaa tavaraa! Jos sitä nyt oikeasti sattuu olemaan varaa lähteä oikeisiin huvitteluihin.

He eivät saa Suomessa muuta kuin omaa kättä tai korkeintaan 50v alkoholisoitunutta mätisäkkiä lähiökuppilasta. Arvioidessasi muiden saamisia ja laatuja lonkalta työksesi, voisit vaihteeksi kertoa millaista laatua olet ja millaista laatua olet saanut laadullasi?

Tiedätkö onkopoika että raha ja nuoret naiset eivät tee miehestä laadutonta eikä reppanaa? Sehän on täsmälleen päinvastoin. Hehän ovat rahamiehiä ja panomiehiä. Rahamiehen ja panomiehen vastakohta on sinä, eli kotona tumputtava vanhapoika- onkopoika, jonka sossurahat riittää kaurapuuroon, nettiin ja kiljuun.

Tuo on todella surullista tuo ruikuttamisesi. Sinä aikana kun sinä ruikutat ja itket, niin minä panen. Tänään painelen golfkierroksen jälkeen body massageen, laitan bahtia tiskiin, valkkaan kaksi nuorta naista joiden kanssa otetaan viskitömpsyt ja pidetään pari tuntia hauskaa.

Annan tytöille vielä tonnit per nokka ja tulen lukaaliini takaisin tuossa iltapäivällä takaisin, jossa tyttöystäväni on laittanut sapuskaa. Sitten on aika rentoutua. Sillä välin sinä olet kirjoitellut puurolautasen äärellä täällä noin 15 itkun sekaista lorua, joissa mietiskelet että mitähän ne nyt tekee. Koeta vastata rehellisesti näihin kysymyksiin. No niin nyt täytyy lähteä pelailemaan. Kaverit, joita niitäkään sinulla ei ole.

Tuossa ylhäällä olevassa kirjoituksessa kulminoituu hyvin se, miten saatanan pihalla todellisesta elämästä nämä Pattayan ressukata on.

Raukka luulee olevansa "panomies" ja "rahamies" kun käy Pattayalla. Oikea panomiehen ei todellakaan tarvitse maksaa mistään mitään ja Pattayalle voi kuka tahansa töitä tekevä mennää milloin vain Ei maksa paljoo lennot ja majoitus. Kelarahan nostaja ja huorien panija luulee olevansa rahamies ja panomies.

Hyvä Pattayan possit, te olette säälittäviä. Tarkotatko sitä todellista elämää, jossa asutaan velkaisessa kämpässä tai vuokralla Suomessa yksin tumputtaen tai läskiporsaan kanssa, jonka kanssa ei olla oltu kunnolla edes puheväleissä kymmeneen vuoteen? Olette työttömiä tai sairaseläkkeellä tai sitten pienipalkkaisissa paskahommissa. Tuollainen se sinun "todellinen elämä" on. Minä sanon sinun todelliselle elämällesi että hyi vittu. En pysty edes käymään kylässä tuollaisissa olosuhteissa Suomessa käydessäni.

Hirveää tuo sinun todellinen elämä ja sitten sitä pitää koettaa vielä hehkuttaa. Minä opin tietämään mitä elämä on kun muutin Pattayalle. Eikä täällä tarvi luulla mitään, mutta kun jatkuvasti kyselet ja ihmettelet samaa niin vastaaminen on ihan luontevaa. Paikallisten kavereiden kesken meidän ei tarvi näistä selvistä asioista jutella. Joskus säälin sekaisesti naureskellaan elähtäneille suomiliitoille, joissa pelkurit lusivat kun eivät uskalla edes erota vaikka olis kuinka kamalaa.

Saat pitää ihan rauhassa sen sinun todellisen elämäsi ihan rauhassa. Se ei kuulu minulle. Meidän todelliset elämät sisältävät erilaisia asioita. Minä olen onnellinen elämääni mutta sinä et. Itse asiassa epäilen että sinulla ei ole elämää. Siksi kyttäät muiden elämiä. Työtön, sairaseläkkeellä tai pienipalkkaisessa paskahommassa Olisit sinäkin kansakoulun edes suorittanut niin ei tarttis ruikuttaa ja olla perseauki kelan pummi.

Älkää nyt tosissaan väittäkö että Suomesta saa tasokasta panoseuraa. Kyllä suomalaiset naiset on aika lehmiä verrattuna taikkutyttöihin. Taikkupojatkin osaa paremmin kuin suomalaiset siiderivalaat! Thaimaassa on jo kulttuuripohja toisenlainen kuin Suomessa, siellä palvellaan.

Paljon mielluummin ystävällisten ja kauniiden tyttöjen kanssa paneksii kuin suomalaisten räpätätien kanssa. En yhtään ihmettele että suomalaiset miehet haluavat käydä Thaimaassa irrottelemassa kun on olosuhteet monta luokkaa paremmat kuin Suomessa. Riippumatta siitä onko herra vai narri, rikas vai köyhä, kaljamaha vai bodyukko, kartanonomistaja vai peräkammarinkusti!

Kun muistaa että jämäukoille ei jää kun jämät, niin tajuaa homman nimen. Siksi jämäukot käy Pattayalla ja Tallinnassa huoria panemassa.

Laadukkaista suomalaisista läski Pattayan suomi ukko ei tiedä mitään muuta kun että on katekera asiasta. Katsokaa läskit luuserit peiliin. Kerro pari esimerkkiä millaisia laadukkaita naisia olet viimeksi Suomessa bylsinyt, kiitos! Ilman massia ei viisikymppinen saa pari-kolmekymppistä kaunista Suomesta. Lihavia saa ja baariruusuja. Ne eivät vaan kelpaa.

Massilla taas saa Suomesta silikonibimboja ja tuntihuoria. Kyllä minullakin oli kaunis vaimo ennen Suomessa. Nykyään hän on liian vanha ja yksinkertainen. Puumat eivät kiinnosta yleensäkään. Vaikka suomipuuman ulkonäkö riittäisikin, niin luonne on yleensä sarkastisen vittumainen tai sitten vaan tosi tylsä.

Eli nekään ei tule kysymykseen. Ei, ei, ei ja ei. Minä diggaan nuoria, tummia ja hoikkia. He ovat minun valintani tässä ja nyt. Se valintani ei ole sinulta pois eikä kuulu sinulle.

Minun puolestani saat panna vaikka Pappa-Tunturia pakoputkeen. Minä en pane, mutta en häiriinny siitä tiedosta jos sinä teet niin. Vai nuoria ja hoikkia tekisi. Ja itse olet koyhä, läski ja vanha ryppyinen pappa. Ainoa vaihtoehto siis sinulle on huorat. Kun ei saa ulkonäöstä, käytöksestä tai hajusta johtuen laadukasta seksiä Suomesta, pitää sitten lähteä ulkomaille huoriin.

Onneksi itselleni laadukasta seksiseuraa on aina löytynyt. Säälittävää lukea kuinka niin monelle pillu on niin tärkeä asia, että sitä saadakseen pitää matkustaa Aasiaa asti ja vieläpä maksaa siitä.

Luulisi että noillekin euroille löytyisi järkevämpää käyttöä, kuin Thai huoran pillu. Mitä sä teet tällä palstalla sitten? Jos olet Tyytyväinen emakkoon miltä sait vuosi sitten ja nyt tänä viikonloppuna et saanut, koska olet yksin. Vaikkapa Ilen baarista Soi 7: Itte saman kokeneena n. Kattele esim täältä löytyykö sopivaa: Itse jonkin verran Pattaylla käyneennä, tällä hetkelläkin täällä olen.

Terve itsekkin olen lähdössä pattayalle toukokuun viimeisenä päivänä kuukaudeksi,olen lueskellut noita ulkomaalaisia rapsoja pattayalta, niin baari tytöt maksaa baht,kun saa ulos baarista ja "short time" ja ylöspäin koko yö,sekä go-go tytöt baht minimi "short time" ja ylös päin koko yö eli noin 50euroa ei paha,itse asetun asumaan maikan-majataloon noinbaht eli euroa kuukausi: Ainahan noitten tyttöjen hinnat vähän vaihtelee mutta normi lienee nykyään yhä short mut goukkarista tuskin saat kyllä sillä hintaa vaan ennemmin riippuen toki paikan ja tyttöjen tasosta.

Kadulta voit sit joskus silläkin saada, samoin kuin Pohjois-Thaimaasta aina. Hiljainen foorumi mutta pannaanpa nyt kommenttia. Asuin v thaikuissa ja v filppareilla, joten jotain näkemystä löytyy. Perusturisti voi olla thaikuissa 3 kuukautta 6kk ajanjaksolla. Eli 3kk maksimissaan putkeen ja sitten kotiin vähintään 6kk: Jos saa työviisumin niin sitten esim.

Tai eläkeviisumi, jos on osoittaa riittävästi varoja, ja töitä ei saa tehdä. Vuokrat ovat thaikuissa ja filppareilla erittäin matalia jos jaksaa etsiä sopivan paikan. Thaikut on paljon filppareita kehittyneempi maa. Tulotaso ainakin tuplat keskimäärin. Thaikut on huomattavasti tasokkaampi kuin filpparit turisteille. Euroopasta matkustetaan paljon thaikkuihin muttei juurikaan filppareille.

Turistimäärät ehkä 10 kertaiset. Turismi ei ole kehittynyt filppareilla kun ei ole tuloja ja kun ei ole tuloja niin maa ei kehity Infrastruktuuri ja palvelut ovat filppareilla pari pykälää thaikkuja huonompi.

Jos pitäis valita minne menis kestoturistiksi niin thaikkuihin ehdottomasti. Filppareilla on kiva olla viikon pari max. Sieltä ehkä löytyy hieman halvempia muijia kuin thaikuista mutta taksit ja kulkeminen vähintään samanhintaista, mutta tosi huonolaatuista.

Harvoja turisteja laskutetaan muidenkin edestä, hinta korkeampi kuin thaikuissa ja laatu paljon huonompi. Thaikuissa jos on pidempään niin on kiva löytää joku vakiomuija, tulee halvemmaksi kuin joka ilta hakea bahtin gogo muija, joilla on äijää ja huono asenne usein. Varmaan se on sitten itsekin lähdettävä tuolle suunnalle pariksi viikoksi fiilistelemään.

Aloin jo hiukan Filippiineistä kiinnostumaan aiemmin näitä kaukomaan tarinoita lukiessani, mutta esim edellisen kommentin luettuani Thaimaa tuntuu taasen ihan järkevältä vaihtoehdolta. Pakko laittaa lusikkaa soppaan On kuin Bangkok - mutta puolet halvempi. Siellä kannattaa kuitenkin olla skarppina, koska prostituutio on laitonta. Ongelmana ei ilmeisesti ole poliisi, vaan "piilotellun" prostituution ympärillä hääräävät hämärämiehet.

Ei onneksi omakohtainen kokemus, mutta näitä tarinoita on tullut kuultua. Lisäksi täytyy mainita, että ainakin Patong on nykyään aika pirun kallis. Paikalliset kertoivat, että venäläisten turistien läsnäolo on nostanut hintatasoa kun kerran maksavat mitä pyydetään. Tämä siis koskee kaikkea, ei pelkästään tyttöjä. Kyllä filppareille kannattaa mennä vaikka tulinkin juuri pattikselta jossa oli reilun viikon.

Filpparit on tosiaan vähän kehittymättömämpi mutta samalla aidompi. Turismi ei ole lähtenyt käsistä. Jotain phuketia ei voi edes harkita kun se on täynnä jotain pakettimatkalaisia. Sama koskee muitakin monia saaria valitettavasti.

Rikkaat venäläiset ovat pilanneet pattayankin. Myös jo sri lankalla tämä ilmiö oli havaittavissa. Kuulemma konetta tulee venäjältä lankalle viikottain. Filsuilla saa olla rauhassa. Tutustuu paikallisiin jotka eivät ole kypsyneitä turreihin vaan useimmat aidosti kiinnostuneita ulkomaalaisista. Tytöt jaksavat hymyillä aidosti vienon ujosti, ei pakotettuina väkinäisesti kuten thaikussa. Filppareilla hinnat eivät ole reagoineet eivätkä räjähtäneet venäläisten takia.

Hienon ostarin ruokakaupassa pienituloinenkin on kuningas. Ostelet olutta ja jos haluat purtavaakin pilkkahintaan. Kassalla myyjä pakkaa ostoksesti pusseihin muiden odottaessa kiltisti vuoroansa takanasi. Poissa ovat sinua tönivät mummot, kärryillä jaloille ajavat perheen äidit ja isät ja poissa on suomen itsepalveluyhteiskunta.

Suomessa kokosin vietnamilaisen kanssa ikean sohvan ja kovasti ihmetteli että miten asikkaat tuommoista tekevät kun myyjähän sen tekee. Aasiassa asiakas on kuningas, ikeassa kassallakin ja varmaan pian muuallakin maksat kortilla koneeseen ja skannaat tuotteet itse, palvelua ei ole. Espanjassakaan et tartu letkuun vaan autosi tankataan. Takaisin asiaan niin pattiksella bahtilla saa shortin helpostikin. Ihmettelin hintaa et miksi niin alhaalla niin "because no have many customer". Näin siis ainakin off seasonilla.

Muutenkin baarit pullottelivat enemmän tyttöjä kuin asiakkaita. Valinnanvaraa on, joskaan laatu ei häikäissyt kokonaisuutena. Puhun jonkun verran thaita. Tytöt baareissa menee ja tulee. Kummasti falangit jaksavat poistaa niitäkin sieltä pysyvämmin. Muutama tuttu baarihuorakin saanut lapsia jossain päin eurooppaa kuulemma.

Uusien tulokkaiden kanssa ei yhteistä kieltä englanniksi ollut, siksi tiesin että pattiksen kantabaarini uusi tyttö oli oikeastikin eilen maalta tullut. Ja pitihän sille tarjota ensimmäinen kokemus länkkäristä. Ei sanaakaan englantia mutta thaiksi luonnistui vaikka eihän sinne puhumaan menty.

: Pattaya huorat suihinotto vinkkejä

Perse kiinnostaa cum blowjob 619
Suomipillua pienet pillut Ainoa mikä menee on pisamafinninaamaluuserin mahdollinen työpanos muodikkaiden alfapariskuntien odottaman sexwork porno pelit puolella. No, reissun lopulla tuli kuitenkin vielä kerran vaihdettua tyttöä ja koko reissun saldoksi tuli 9. Mielestäni naisen pitää myös olla hieman "feministi", mutta pysyä rehellisyydessä, eikä alkaa höpöttämään mistään miesten väkivaltaisuudesta tai naisten pienemmistä euroita. Rahan määrä, siis pattaya huorat suihinotto vinkkejä 20e hyvittää sen vääryyden mitä näille thaikuille teette. Innostuin minäkin kun Mikado mainittiin. Joten tytöt hyvät, laihduttakaa, antakaa miehen vähän puristella, muistakaa punastua tuhmista jutuista, pistääkää kädet silmille ja kirkukaa, kun näette hämähäkkejä ja pyötyminenkin olisi suositeltavaa. Jos vain yksi tai kaksi tekee tämän tulkinnan Henryn teksteistä, voidaan puhua vääristä mielikuvista.
Suomalaisia seksikohtauksia suomi lesbo porno Onko se naisten vika? Ihmettelen hiukan ylempänä olevaa Henkan lausahdusta siitä, että jos suomalaiseen baariin kansoittusi thaimaalaisnaisin niin suomalaisilla miehillä olisi kerrankin hauskaa. Ei kannattaisi laittaa tuollaista kirjain tai numerojonoa kommenttiin. Ei Thaimaa ole mikään poikkeus, mutta hyvännäköisiä lihakimppuja siellä näyttäisi olevan jaossa. Sotket nämä varmaan keskenään. Niin ja lapsityövoima kunniaan myös.
Pattaya huorat suihinotto vinkkejä Kannabis virtsatesti girls porno


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *