seksuaalinen hieronta prostituutio suomessa

Prostituutiota ihannoivat kuvaavat prostituutiota ikään kuin se vaikuttaisi vain yhteen naiseen ja yhteen miehen, ikään kuin he olisivat täysin eristettyjä kaikesta — ikään kuin prostituutio olisi tyhjiössä eivätkä siihen vaikuttaisivat yhteiskunnan sukupuolinormit. He eivät näe, tai eivät halua nähdä, että prostituutiossa on kyse vallan seksualisoinnista. Tämä valta perustuu sukupuoleen, etnisyyteen ja yhteiskuntaluokkaan. Prostituutio esiintyy tässä yhteydessä ja se vuorostaan vaikuttaa erityisesti näkemyksiimme ja mielipiteisiimme sukupuolesta.

Puritaaninen seksuaalinen perinne Prostituutiolla on taustansa puritaaninessa seksuaalisessa perinteessä, jossa vain miehen seksuaalisuus laskettiin. Vaimon tai "huoran" piti olla heteroseksuaalisen miesten käytettävissä. Prostituution peruslähtökohta on juuri olettamus, että prostituoitu ei halua "seksiä". Prostituutio perustuu ostajan seksuaalisuuteen. Prostituution ostaja tilaa ja maksaa siitä, mitä hän haluaa tehdä. Prostituoidun seksuaalisuus on ostettu pois.

Prostituoiduille maksetaan koska prostituutio perustuu ostajan seksuaalisuuteen. Tällä korostamme samankaltaisuutta muihin seksuaalirikollisiin.

Emme halua vähätellä heidän käyttäytymistään. Teemme tämän siksi, että ehdottomasti tavallisin prostituution muoto niin Ruotsissa kuin muuallakin maailmassa on se missä miehet ostavat naisia. On vaikea tietää missä laajuudessa he ostavat lapsia, koska usein prostituutiossa on kyse teinityttöjä ostavista miehistä.

Näitä tyttöjä ei aina lasketa lapsiksi, vaikka he todellisuudessa ovatkin lapsia. Miehiä ostavat miehet eivät ole läheskään yhtä tavallisia, vaikka tämä onkin prostituution toiseksi yleisin muoto. Tässäkin on yleistä, että miehet ostavat lapsia tai lapsuuden partaalla olevia nuoria poikia. Miehiä ostavat naiset ovat epätavallisempia ja naisia ostavat naiset ovat vielä harvinaisempia. Kaikki nämä muodot kuitenkin esiintyvät.

Vastustamme prostituutiota kaikissa sen muodossa! Useimmat miehet eivät ole seksinostajia Vaikka kuvaamme tekijät miehiksi, se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että uskomme kaikkien miesten olevan tai haluavan olevan prostituutiorikosten tekijöitä.

Useimmat miehet eivät ole siis prostituutiorikosten tekijöitä. Valitettavasti harva mies kuitenkin ottaa kantaa prostituutiota vastaan ollessaan miesystäviensä ja miespuolisten kollegoidensa seurassa. Jos haluat keskustella tästä asiasta ja tunnet tarvitsevasi apua, toivottavasti saat hyviä vinkkejä seuravista Ajassamme on tyypillistä, että kaikki sanotaan olevan mahdollista kun puhutaan sinusta yksilönä — mutta kun kyseessä on poliittinen muutos , saamme lähes aina kuulla, että sitä tai tätä ei ole käytännöstä mahdollista tehdä.

Ikään kuin näin vain olisi. Ikään kuin mikään muu ei olisi mahdollista — koska ihmiset ovat sellaisia, koska markkinat määräävät sen, koska se on osa globalisaatiota, tai mikä milloinkin sopii parhaiten selitykseksi.

Maailma on ennalta-arvaamaton ja sitä on mahdotonta muuttaa. Mutta se ei tietenkään ole totta. On lähes aina olemassa vaihtoehtoja. Maailma on yhtä muunneltavissa nyt kuin se on aina ollut. Historia ei pääty tänään. Siksi on hyvä muistaa että he, jotka sanovat jonkun asian mahdottomaksi , ovat yleensä niitä, jotka eivät halua muutosta. Tärkeintä on se, mitä juuri sinä haluat muuttaa. Meitä on myös oltava monta, jotka toimivat yhden asian puolesta ennen kuin onnistumme muuttamaan sitä.

Juuri siksi, että saamme kaikkialla kuulla päinvastoin, voi olla hyvä muistuttaa itseään siitä, että maailma muuttuu ja jokainen voi tehdä jotain! Prostituutiota on aina ollut olemassa Implisiittinen selitys: Orjuutta on "aina" ollut olemassa, tarkoittaako se että se on oikein?

Eturauhassyöpää on "aina" ollut, pitäsikö sen hoitamista lopettaa? Murhia on "aina" ollut Pitää kysyä, onko joku asia hyvä vai huono. Jos uskomme, että prostituutio on huono asia, on aika alkaa miettiä, mitä voimme tehdä asialle.

Aikaisemmin oli tavallista lyödä lapsia kasvatusmielessä. Koska se on nykyään laitonta, on paljon vähemmän vanhempia, jotka lyövät lapsiaan. Ihmiset ovat muuttaneet mielipiteensä tästä. Lasten pahoinpitely ei ole kadonnut, mutta mitä vähemmän lapsia joutuu sen uhriksi sitä parempi, eikö niin?

Minulla ei ole näin pessimistinen kuva miehistä. Prostituutio on maailman vanhin ammatti. Prostituutio ei ole maailman vanhin ammatti, koska prostituutio on sortoa. Jos prostituutio todellakin on yhtä vanha ilmiö kuin sanotaan, se on maailman vanhimpia muotoja miesten harjoittamasta, naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta vallankäytöstä.

Maailman vanhin ammatti on sen sijaan ehkä shamaani, metsästäjä tai maanviljelijä. Kätilökin voisi olla maailman vanhin ammatti. Joka päivä ja joka minuutti lukemattomat naiset ja lapset ympäri maailmaa joutuvat prostituution uhreiksi.

Tämänkaltaiset kommentit, kuten "sitä on aina ollut olemassa" tai "se on maailman vanhin ammatti", on vähentävät ja latistavat prostituution uhrien kärsimystä. Lisäksi tämä on välinpitämättömyyttä ja samanaikaisesti sanomistä siitä, ettei aio tehdä mitään tätä sortoa vastaan. Minun silmissäni vaikuttaa todennäköisemmalta, että "maailman vanhin ammatti"-argumentti on oikeasti maailman vanhin selittely.

Jotkut puhuvat " ihmiskaupasta " ikään kuin se olisi jotain aivan erilaista kuin muu prostituutio. Mutta kaikki prostituutio perustuu yhteen asiaan: Ostaja on kaiken prostituution lähtökohta. Prostituutiota on olemassa koska rikoksen tekijät ovat kanavoitueet seksuaalisuutensa yksipuoliseeen kulutukseen. He ottavat oikeuden käyttää toisia — joiden omat seksuaaliset tarpeet tai halut tekijä on "ostanut pois".

Ja kaikki prostituutio vaikuttaa yhteiskunnan naiskuvaan. Vastustan tietysti ihmiskaupaa — mutta tavallinen prostituutio on eri juttu. Prostituutiosta on tietenkin lukemattomia eri muunnelmia — siitä, että jotkut prostituoidut joutuvat ottamaan vastaan vain muutaman prostituutiorikosten tekijän kuukaudessa luxushotellissa siihen, että toisilla on pakko hyväksyä 15 prostituutiorikosten tekijää yössä ihmiskauppaa harrastavan parittajan bordellissa.

Mutta vaikka haavoittamisen tai pakottamisen määrä vaihtelee se ei muuta ilmiötä — kaikki prostituutio perustuu edelleen siihen, että prostituutiorikosten tekijä ostaa seksuaalisen pääsyn toiseen henkilöön seksualiseen. Prostituution lähtökohta on odotus siitä, että prostituutiorikosten tekijän haluja tyydyttää ihminen joka ei halua harrastaa seksiä tämän kanssa.

Tekijä tyrkyttää seksuaalisuutensa jollekin toiselle mutta ostaa itsensä vapaaksi vastuusta. Ihmiskauppa on tyttöjen huijaamista, mutta tavallisen prostituution he ovat itse valineet.

Ei , se ei ole niin yksinkertaista. Osa ihmiskauppaan joutuneita tyttöjä on huijattu mukavalla ja hyvinpalkatulla työllä jossakin kahvilassa, mutta toiset tietävät, että on kyse prostituutiosta — vaikka heitäkin on usein huijattu siitä, missä määrin heitä käytetään hyväksi tai kuinka paljon rahaa he saavat.

Mutta vastaavasti monia tyttöjä huijataan "normaalissa" prostituutiossa samalla tavalla. Tekemääsi jaottelua ei siis ole olemassa. Pakkotyöhön tähtäävä ihmiskauppa on paljon pahempi ongelma, seksiin tähtäävä ihmiskauppa epätavallisempi.

Ei pidä paikkansa, se on myytti. Ihmiskaupan uhriksi joutuneille , hyväksikäyttö tarkoitta ristämistä, uhkaamista, nöyryyttämistä, henkistä väkivaltaa, manipulointia, fyysistä väkivaltaa, seksuaalista hyväksikäyttöä, kidutusta ja päivittäistä loukkaamista.

Tämä johtaa sekä fyysiseen ja psyykkiseen pahoinvointiin ja pahimmillaan kuolemaan. Useimmat miehet eivät halua ostaa seksiä naiselta, joka ei itse halua. Sanominen ja tekeminen ei ole useinkaan sama asia. Natasja Tenjeva , Ruotsissa ihmiskauppaan hyväksikäytetty venäläinen nuori nainen, on sanonut, että he, jotka luulevat että miehet eivät halua "ostaa seksiä" prositituutioon pakotetulta naiselta ovat naiiveja.

Jos he olisivat kohdanneet aiheuttamansa kärsimyksen olisivat he samalla tunnustaneet syyllisyytensä. Erään ruotsalaisen tutkimukseen mukaan prostituutiorikoksen tekijät sanoivat, etteivät voisi ostaa seksiä ihmiskaupan uhreilta. Mutta monet heistä olivat silti käyttäneet hyväksi ihmiskaupan naisia, joskus siksi, etteivät nähneet eroa ja joskus vaikka he tiesivät, että nainen oli ihmiskaupan uhri.

Prostituutiohan on silti sitä , että hyväksikäyttäjä maksaa seksistä jollekin, joka ei halua harrastaa seksiä hänen kanssaan. Minusta tuntuu pikemminkin siltä, että hän yrittää paeta vastuutaan vertaamalla itseään vielä pahimpiin rikoksiin syyllistyviin prostituutiorikosten tekijiin.

Prostituutio on seksuaalisoitunutta valtaa , ja siksi asenteemme prostituutioon vaihtelee riippuen siitä, kehen me samaistumme — ostajaan vai prostitutioituun. Pystyäksesi ajattelemaan, että prostituutiorikoksen tekijä on oikeassa, on sinun pakko ottaa etäisyyttä hyväksikäytettyyn ihmiseen — tietoisesti tai tiedostamatta.

Se, että länsimaalaiset miehet käyvät Aasiassa käyttämässä hyväksi prostituutiomatkailun naisia, selitetään usein sillä, että aasialaiset naiset — "he" — toimivat "eri lailla" kuin länsimaalaiset naiset.

Tällaiset kommentit ovat sekä työväenluokan halveksuntaa että rasismia. Persoonallisuudemme piirteet eivät määritä, kenestä tulee prostituoitu.

Prostituoidut naiset ovat luultavasti nymfomaaneja Jos nymfomaaneja , eli erittäin vahvan seksuaalivietin omistavia naisia, olisi olemassa, niin eikä olisi todennäköisempaa, että he menisivät ulos iskemään jonkun, joka haluisi tyydyttää heitä? Eikö olekin täysin epäloogista, että juuri erittäin vahvan seksuaalivietin omistavat, haluisivat tehdä seksistä liiketoimintaa ja sivuuttaa omat seksuaaliset tarpeensa keskittyäkseen "asiakaan" tarpeisiin?

Aasian naiset Aasiassa köyhiä ja seksiturismin kautta he voivat tienata ainakin jonkin verran rahaa. Eikö aasialaisilla naisillakin ole oikeutta kohtuulliseen elämään ilman, joutmatta antaa päivittäistä suuseksiä länsimaalaisille turisteille? Mielestäni tämä kuulostaa vanhalta taantumukselliselta kolonialismilta. Tämä ei suosi naisia eikä maata. Päinvastoin tämä johtaa siihen, että maasta tulee riippuvainen lännesta ja hyväksikäyttäjistä, ja että maa pysyy kehittymisen sijasta köyhänä. Ruotsissa seksin ostolain vastustajat sanovat usein, että prostituution ongelma on se, ettei sitä pidetä ammattina — "seksityönä".

Jos pidettäisiin, prostituoidut maksaisivat veroja ja saisivat sairauskorvausta ja muita sosiaalisia oikeuksia. Tällä tavalla myös häpeä häviäisi, puolestapuhujat väittävät. Näin on esimerkiksi Saksassa vuodesta Useimmat eivät halunneet työsopimusta. Enemmistö vastasi, että he päinvastoin näkivät prostituution väliaikaisena ratkaisuna mahdottomaan taloudelliseen tilanteeseen, josta he halusivat päästä eroon.

Monet olivat myös huolissaan siitä, että työsopimus tarkottaisi, etteivät voisi enää itse päättää tietyistä asioista — esimerkiksi kieltäytymällä tietyiltä seksin ostajilta tai kieltäytymällä tekemästä tiettyjä asioita ostajien pyynnöstä. Tai että he joutuisivat hyväksymään enemmän ostajia kuin jaksaisivat. Kun prostituutio esitetään "seksityönä" siitä hyötyvät rikosten tekijät — ostajat, parittajat ja ihmiskauppaajat.

Kun prostituutio esitetään "tuotteena" tai "palveluna" ovat valtasuhteet näkymättömissä. Kaikenlainen palkkatyö on orjuutta! Ei ole paljokaan eroa kehonsa myymisessä kaivoksessa tai prostituutiossa.

Jos olet mies yleensä tätä argumenttia käyttävät vasemmistomiehet! Tai sillä, että nainen tulee siivoamaan toimistosi ja sillä, että hän antaa sinulle suuseksiä? Mieti, mitä prostituutiossa todella tapahtuu: Ajatus on tietenkin, että raha voisi muuttaa tämän naisten seksuaalisen sorron "seksityöksi". Mutta miten on mahdollista, että seksualisoituja tekoja, joita vastaan tytöt ja naiset taistelevat ja jotka laki muutoin määritelee seksuaaliseksi häirinnäksi ja väärinkäytöksi — yhtäkkiä nähdään "työnä"?

Miten ammattiliitot voivat työpaikoilla tehdä työtä seksuaalista häirintää ja — väkivaltaa vastaan, jos tällaista väärinkäyttöä — joskus — nähdään "työnä"? Mitä jos kokeilisit uutta ajattelutapaa: Heillä on kehomme, mutta seksuaalisuutemme he eivät voi ottaa! Seksin myyminen ei ole kummallisempaa kuin esimerkiksi hieronta- tai jalkahoitopalvelujen myymistä.

Työpaikalla työntekijät myyvät työvoimansa, mutta prostituutio vaikuttaa omaan seksuaalisuuteen. Romantisoimatta seksuaalisuutta on helppo todeta, että seksuaalisuus on sidottu omaan persoonallisuuteen. Seksuaalisuuteesi ja haluusi tai haluttomuutesi sisältyvät aikaisemmat seksuaaliset kokemuksesi.

Prostituutioon joutuneelle, prostituutiostakin tulee osa seksuaalisuutta. Tämä pätee vaikka yrittää pitää prostituutiota erillään itsensään. Siksi monet prostituoidut naiset jälkeenpäin todistavat oman henkilön, oman minuuden hajoavan prostituutiossa. Monet ovat tottuneet sulkemaan pois omat tunteensa prostituutiossa, mutta ennen pitkää he huomaavat, että tunteita on vaikea löytää tai sulkea pois.

Prostituutio on jotain aivan erilaista kuin ammatillinen työ. Prostituution ostaminen ei ole mikään tavallinen ostos prostituutiorikosten tekiäillekään, koska se vaikuuttaa myös hänen seksuaalisuuteensa ja hänen asenteensa naisiin.

Prostituoidut itse haluavat, että prostituutio nähdään "seksityönä". Tiedätkö , että maissa, joissa laki on muutettu siten, että prostituutio nähdään "seksityönä", valtaosa prostituoiduista eivät ole halunnet sitä, kuten esimerkiksi Saksassa? Jos ajattelet kaikkea maailman prostituutiota, kuinka moni prostituoitu olisi vapaaehtoisesti valinnut tämän työn? Seksityöntekijöiden ammattiliitot haluavat, että se nähdään työnä.

Jos mietit tälläistä "liittoa", niin testaa kysymällä minkälaista ammattiliiton toimintaa se harjoittaa, ja ketä työnantajaa vastaan? Prostituoitujen todelliset tukiryhmiät eivät yleensä kutsu itseään ammattiliitoiksi. Ja useimmat prostituoidut eivät halua, että prostituutio nähdään "seksityönä". Mutta jos et itse ole prostituoitu, ei kuulu sinulle miten heidän työnsä toimii!

Elääminen yhteiskunnassa, jossa naiset ovat myytävinä, vaikuttaa kaikkien asenteisiin. Se, miten yhteiskunta näkee prostituution, vaikuttaa suoraan ja selkeästi arkielämään.

Sen näkee niissä maissa, joilla on samankaltainen laki kuten Saksalla. Tämän ymmärtäminen ei ole seksuaalisuuden vastustamista tai moraalisten painajaisten kuvittelemista vaan analysointia siitä, mitä seurauksia prostituutio "seksityönä" käytänössa saa. Mieti itse, mitä tämä tarkoittaisi jokapäiväisessä työssä — esimerkiksi henkilökohtaisen avustajan ja kotihoitajan ammattilaisille, olisiko heillä velvollisuutta auttaa miehiä prostituoidun ostamisessa, kuten Hollannissa?

Jos prostituutio nähdään ammattina, pitäisikö vanhempien antaa tyttäriensä hankkia TET-jaksoille prostituoituna? Jos prostituutio nähdään ammattina, pitäisikö työvoimatoimiston peruuttaa työttömyyskorvaukset niiltä työttömiltä naisilta, jotka sanovat ei prostituution "työlle"?

Jos vastaat näihin kysymyksiin kielteisesti, et oikeasti usko, että prostituutio on ammatti. Koska siina tapauksessa se toimisi kuten muut ammatit. Jos prostituutio on niin hyvää, miksi aina niiden naisten, joilla on vähemmän valinnan varaa odotetaan tekevän tätä "työtä"? Sekä teollisuusmaissa ja niin sanotuissa kehitysmaissa, prostituutiossa käytetään ennen kaikkea hyväksi köyhiä tyttöjä ja naisia — jotka samanaikaisesti ovat sekä luokkasorron että rasismin uhreja.

Valinnasta ja vapaasta tahdosta puhuminen on aina hankalaa. Se, että olemme valinneet jotakin ei kerro sitä, ovatko valinnamme hyviä tai huonoja. Tämä riippuu osittain siitä, mitä vaihtoehtoja meillä on ja mitkä vaihtoehdot näemme. Tutkimukset "tavallisesta" prostituutiosta osoittavat, että lähes kaikki naiset näkevät prostituution jokseenkin väliaikaisena, usein ratkaisuna vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen, mutta usein se on myös aikaisemmista kokemuksista johtuvaa itsetuhoa.

Suurin osa prostituutioon joutuneista ympäri maailmaa ovat sitäpaitsi köyhiä, kodittomia ja ennen prostituutiota muun seksuaalisen väärinkäytön uhreja. Ihmisoikeudet — myös naisille? Mutta vaikka joku olosuhteista riippumatta haluaisi olla prostituoitu, prostituutio on paljon enemmän kuin henkilökohtaiset valinnat.

Prostituutio on maailmanlaajuista sortoa. Se, että miehet pystyvät ostamaan naisia prostituutiossa ovat osoitus sukupuolten valtarakenteista, joiiden varaan yhteiskunnamme on rakennettu. Me vastustamme prostituutiota naisten ihmisoikeuksen näkökulmasta. Lisäksi puhe"vapaasta valinnasta" aina edellyttää keskustelua naisesta, prostituoidusta. Mutta miksi miehet tekevät valinnan käyttää naisia hyväksi prostituutiossa? Naisilla pitäisi olla oikeus valita itse, mitä he haluavat tehdä omalla kehollaan ja omalla seksuaalisuudellaan.

Totta kai — ja se on vanha feministin iskulause! Mutta prostituutiossa ei ole kyse naisen oikeudesta — päinvastoin! Niin, siinä vaiheessa, kun pornoarskoilta loppuvat kaikki älylliset argumentit, yritetään sitten vihjata, että vaikkapa hierontalaitosprostituution realiteeteista kirjoittaminen viittaa kirjoittajan seksuaaliseen kylmyyteen tai estoisuuteen.

Hehheh, eii tosiaan tarvitse paljoa miettiä miksi pornoarskojen omat vaimot ilmeisesti ovat näitä "frigidejä". Kyllä sitä vähemmästäkin halut lähtee kuin miehen totaalisesta tyhmyydestä ja junttiudesta.

Ei onnellisten pariskuntien miesten tarvitse hakea sitä seksiä suhteen ulkopuolelta. Jos molemmat saavat seksistä nautintoa ja tyydytystä, mitä sijaa jää jollekin maksulliselle seksille? MItä se itseasiassa on - sitä että mies on niin vastenmielinen, että hän joutuu maksamaan saadakseen edes yksipuolisesti tyydyttävää seksuaalista kanssakäymistä ihmisen kanssa, joka ei ilmaiseksi koskisi mieheen pitkällä tikullakaan.

Prostituoitu tarjoaa sitten näyteltyä seksuaalista halua maksavalle asiakkaalle - joka voi olla melkolailla kuka tahansa erityisesti thaihieronnoissa. Kertoo miehen tasosta enemmän kuin mikään. Olen sitä mieltä, että kuka tahansa on oikeutettu tekemään seksityötä jos näin haluaa, mutta kyllä prostituoidun asiakkaalla on kaikki vastuu siitä, että hän kaikin keinoin varmistaa toiminnan molemminpuolisen vapaaehtoisuuden, maksaa hyvin ja käyttää aina omaehtoisesti kondomia.

Prostituoidun asemasta ei voi olla varma, mutta omasta käyttäytymisestään mies voi pitää huolen. Jännittävää, kuinka ilmeisesti esim. Duunareita, työttömiä, vammaisia, toimistorottia, alkoholisteja, Mikkoja, Pertsoja, Topeja, Sampoja - kaikilla omat pikku genitaalinsa, joita thaihierojan pitää sitten vatkata.

Kullakin omat juustonsa esinahkojensa alla, omat hienhajunsa, likaiset bokserinsa, paakkuiset mällinsä, tautinsa ja ihottumansa, ihramahansa, vaikkuiset korvansa, ilmavaivansa ja pikkkupikku mieltymyksensä peeniksen käsittelyn suhteen.

Että ah ja litsläts kun se tottunut hierojan käsi taas kerran liikuttelee kurttuista esinahkaa Risto-Heikin puolikovan letkun päällä ja levittää puolillaan olevasta liukkarituubista vähän lisäliukastetta muita nesteitä hierojalta tuskin erittyy hierontaa liukastamaan, kun kiihottuminen on vain näyteltyä. Ja aah, siinähän se mahtava seksuaalinen kokemus olikin ja hieroja on miehen poistuttua ja käsienpesun jälkeen valmis ottamaan taas uuden miekkosen hoidettavaksi.

Risto-Heikin genitaalien haju leijuu vielä huoneessa, mutta seuraava asiakas kaipaa jo helpotusta. Tykkään x 1 List. Thai-hierontalaitoksissa käyminen osoittaa erityisesti varatuilla miehillä arvostelukyvyn puutetta, sivistymättömyyttä ja aika lailla totaalista luuseriutta naisten suhteen. Uskon, että suurin osa suomalaisnaisista inhoaisi miestään enemmän silloin, jos selviäisi, että tämä käyttää prostituoitujen palveluita, kuin silloin, jos molemmat sivusuhteessa ovat olleet omasta halustaan mukana ja saaneet tyydytystä.

Tämä ei kerro sitä, miten asioiden tulisi olla vaan miten ne nykyisin ovat. Thaihierontalaitokset ovat vieläpä ns. Jos kiinnostaa mennä heti jonkun lähiokapakan Pertsan jälkeen tämän genitaalien hajuiseen loukkoon runkattavaksi tms. Kandee käyttää kortsua jos limakalvokontakti on mahdollinen, sillä monet Pertsat haluavat maksaa ekstraa saadessaan paljaalla.

Tietenkään ammattimaiseen seksityöhön suojaamaton seksi ei kuulu koskaan, mutta thaihieronnoissa työskentelee naisia ja miehiä hyvin eri lähtökohdista. Osa käsittää itsensä seksialan ammattilaiseksi, osa on aidosti heikossa asemassa ja riistettynä. Prostituoidun asiakkaalla on olemattomat mahdollisuudet tosiasiassa arvioida prostituoidun asemaa ja sitä, miten vapaaehtoista työ on ja kuinka paljon rahasta menee prostituoidulle itselleen.

Riski, että ihminen toimii alistetussa asemassa on suuri. Haluaako aloittaja ottaa riskin siitä, että hän hyötyy thainaisen huonosta asemasta ja syyllistyy mahdollisesti seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäyttörikokseen? Jos hieroja toimii parittajan alaisuudessa mikä on todennäköistä , on seksuaalipalveluiden ostaminen tältä henkilöltä rikollista.

Tieto rikossyytteestä kulkeutuu helposti puolisolle. Ýksi aspekti on tietenkin aloittajan puolison suhtautuminen prostituutioon yleisemmin. Suuri osa naisista kokee prostituution ihmisoikeuksia loukkaavaksi toiminnaksi, hyväksikäytöksi ja riistoksi.

Jos aloittajan puoliso ei ole erityisen avomielinen, miehen käynti prostituoidulla johtaisi suurella todennäköisyydellä riitoihin, luottamuksen ja arvostuksen menetykseen ja jopa eroon. Miksi palstan elleillä on näin negatiivinen suhtautuminen thai-hierontaa kohtaan?

Thaikkuhieronta on palveluteollisuuden elämystuote samalla tavalla kuin kampaamokäynti tai ravintolassa syöminen. Yksinkertaiset hyvinvointivaltion pöhöttämät ja laiskistamat suominaiset saavat elantonsa yleensä julkiselta sektorilta jonka me yksityissektorin tuottavat miehet kustannamme korkeina veroina.

Naiset ostavat sitten vaatteita, kenkiä, laukkuja, hedelmämehuja ym. Turha teidän on täällä jeesustella ja paheksua thai-hierontaa, katsokaa peiliin vaan! Tykkään x 1 En tykkää x 1 List. Mitä väliä jos yksikin raiskaus estyy.

Miten toimittajat muka yllättyivät? Voisivat toimittajat käyttää rahat johonkin tärkeämpään asiaan. Mamut vievät meidän miehet! Tuskin tuli kenellekään yllätyksenä. Joo, yllätys varmaan, kylähän tuo on ollut tiedossa, ilman testaamisiakin.

seksuaalinen hieronta prostituutio suomessa Tältä pohjalta en ole nähnyt ensimmäistäkään hyvää perustelua sille, miksi prostituution pitäisi olla laitonta. Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia. Tuolla mies ja prostituutio viestiketjussa olen pistänyt meilini jakoon, tämä siis erityisesti Marcolle tiedoksi, jos sattuisi täällä piipahtamaan: Yleensä ei ole sattumaa, että ei-länsimaalaisen nimisen henkilön on vaikeampaa saada työtä, vaikka tätä ei voi todistaa yksittäisessa tilanteessa. Jostain kumman syystä ei hieromalaitoksia ole kuitenkaan saatu kuriin, vaikka ratsioita on tehty. Nähdäksemme läpi arkipäivän rasismin, meidän täytyy nähdä sekä yksittäiset esimerkit että kokonaisuus — täytyy nähdä, että esimerkit muodostavat kokonaisuuden.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *