ass smoothie grand fuck auto

Itse lipastin jonkin sortin getting started -vihkosen, jos vaikka joskus sitä tutkailisi. Siellä hengasi myös yksi tanskalainen tyyppi, joka tuhisi jotain relaatiotietokannoista. Käytiin sitten hetken keskustelua tietokantojen hienouksista. Lähinnä meikäläinen kyseli siltä jotain juttuja, joista en ole kärryillä. Sapuskan ja tietokantakeskustelun sekä sen jälkeisen Bitcoin-keskustelun jälkeen siirryimme perstaibaariin yksille. Minä viritin Norja-pelin tulille ja pakotin Víctorin katsomaan myös.

Erätauolla ekan erän jälkeen lähdimme hakemaan Víctorin kaveria juna-asemalta. Kännykkä kävi kuumana, kun matkalla katselin peliä Ylen erittäin miellyttävällä käyttökokemuksella höystettyä sovellusta käyttäen. Sinä perjantaina vierailtiin fyysikoiden perjantaibaarissa. Meillä on nyt käynnissä semmonen juttu, että joka viikko pitäisi tehdä visiitti jonnekkin uuteen paikkaa.

Pikakelausta taas viime torstaille. Äiti ja sen mies Esa tulivat morottamaan meikää tänne Aarhusiin. Olin varannut nille hostellin ihan keskustan kupeesta, että olisi lyhyt matka nähtävyyksille. Meninkin iltapäivästä junalle vastaan, josta sitten kipaistiin sinne hostelliin. Pienen huilin jälkeen käppäiltiin tien toiselle puolelle Jensens Bøfhusiin aterioimaan.

Sekä äitillä että Esalla on synttärit siinä lähetysten, niin vähän niin kuin niitä juhlistettiin. Perjantaina painelin luentoni jälkeen keskustaan taas vieraita morjestamaan. Nyt vierailuvuorossa olisi Aros eli Aarhusin taidemuseo. Ja kuinka sattuikaan, että lompakostani löytyi oranssi vuosikortti, joka oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn.

Juuh  elikkäs, Lucaccini antoi siis oman vuosikorttinsa minulle, kun läksi takaisin Italiaan. Eri reilua, tattista vain! Ainut harmi tässä keississä oli se, että aikataulusuunnitelmat vähän muuttusisisisivat, joten kameraa ei ollut mukana.

Jäi kaikki mukahienot taidekuvat ottamatta. Lauantaina piti sitten suunnistaa deer parkkiin eli semmoseen puistoon, missä tötöilee peuroja vapaana ja niitä voi hyvällä säkällä jopa silitellä. Treffattiin iltapäivästä keskustassa ja kiskottiin burgerit naamaan ennen sinne peurapuistoon lähtöä. Tämä bussisysteemi on vieläkin meikäläiselle vähän outo, joten otettiin väärä bussi ja ajeltiin ensin jonnekkin perämetsiin. Sieltä sitten toinen bussi takaisin keskustaan ja uuden bussin kimppuun.

Kun vihdoin päästiin perille sinne puistoon alkoi tulla jo niin pimeä, ettei siellä kauheesti kuvia voinut enää räpsiä tai muutenkaan nähnyt mitään. Otettiin bussi takaisin keskustaan, käytiin Rema Meikäläisen vakiobussi oli jo mennyt ja seuraavaan oli melkein puoli tuntia, joten hyppäsin tutun linjanumeron kyytiin, mutta tietenkin väärältä puolelta katua.

Meni hetki kun tsiigailin ikkunasta, että ei perkele nyt taas. Painoin stoppia ja hyppäsin ulos parin kilsan päässä väärässä suunnassa.

Hypin tien yli toiselle pysäkille odottamaan keskustaan vievää bussia. Tässä kohtaa homma meni vähän oudoksi. Pysäkin kaikki lasiseinät yhtä lukuun ottamatta, oli lyöty paskaksi ja koko pysäkki oli karkean turvalasimurskan peitossa. Tälläistä nyt sattuu varmaan silloin tällöin, mutta siinä pysäkillä huojui myös semmoinen keski-iän paremmalla puolella oleva nainen.

Kun pääsin siihen pysäkin kulmille, tämä mamma pyllähti maahan ja vähän vaikeen olosesti koitti kammeta itseään ylös.

Hyvätapaisena nuorena herrasmiehenä luonnollisesti kysyin mammalta englanniksi, joskos hän tarvitsisi apua. Ihmettelen aina miten hyvää englantia kaikki tanskalaiset puhuvat.

Autoin mamman ylös ja se jäi nojailemaan pysäkin seinää vasten. Tarkistin aikataulun ja jäin odottelemaan sitä seuraavaa bussia. Aina välillä vilkuilin sivusilmällä, että miten paljon se mamma siinä huojuu. Muutama minuutti siinä meni ihan ok, potkiskelin niitä sirpaleita kenkien alta kuluttaen aikaa. Mamma siinä mutisi jotain tanskaksi. Sanoin, ettei tanska oikein suju ja sitten se mutisi jotain englanniksi. Sitten yhtäkkiä noin neljän sekunnin tuhannesosan aikana se mamma pyörähti siitä seinältä ja veti pötkölleen maassa olevaan lasimurskaan.

Syöksähdin tietty heti siihen mamman vierelle kyselemään, että sattuiko ja onko homma ok? Se oli ensin hiljaa pari sekuntia ja ehdin taas ajatella, että voi perkele nyt! Repesin nauramaan, koska olihan tämä nyt aika outo tilanne taas vaihteeksi. Sanoin että homma on ok, pyyhin penkin lasinsiruista ja istutin sen siihen.

Odoteltiin sitten se bussi ja autoin sen ovesta sisälle. Se leimasi kortin ja meni seisoskelemaan bussin etuosaan. Jossain vaiheessa se kuitenkin hyppäsi pois, ei oltu vielä ihan keskustassa. Viime silmäyksellä se lähti kävelemään omin voimin kuitenkin, mutta vähän nihkeä fiilis siitä jäi. En tiedä oliko se kännissä vaiko muissa aineissa. Onneksi se paikka oli kuitenkin jo niin lähellä keskustaa, että siinä vilisi suhteellisen paljon ihmisiä, jotka varmaan tilanteen vaatiessa tätä mammaa auttaisivat.

Yksi juttu, mikä Tanskassa herätti erittäin suurta älämölöä ja sai todella paljon mediahuomiota, oli Kööpenhaminan eläintarhan kirahvin tuomionpäivä-keissi. Eläintarhoilla on siis jotain näitä siitoskuvioita, että pidetään homma järkevänä. Niin kuitenkin, pari muuta eläintarhaa tarjosivat kirahville turvapaikkaa. Mutta elinoloselvitysen jälkeen todettiin, etteivät ne toiset eläintarhat pystyneet tarjoamaan kelvollista ympäristöä tälle surullisenkuuluisalle yksilölle. Kööpenhaminan eläintarhan päätös oli siis pistää kirahvi kylmäksi ja syöttää lihat leijonille.

Tästä järjestettiin sitten näytös eläintarhassa. Näytöksessä kirahvia ammuttiin nuppiin pulttipyssyllä ja sitten se paloteltiin ja vähän niin kuin esiteltiin sen anatomiaa. Omasta mielestä varsin järkevänkuulonen ratkasu.

Aika ainutlaatuinen tilaisuus nähdä mitä kirahvin sisuksista oikein löytyy. Joku siitä kuitenkin taas mielensä niin pahoitti. Kun lapsetkin olivat näkemässä! Tässä tulee nyt väkisinkin mieleen samanlainen keissi Suomessa, kun Salkkareissa räjähti pommi ja jäi vähän jännityksen varaan, että mitä oikein tapahtui. Seuraavana päivänä kävi maikkarin asiakaspalvelu kuumana. Meidän vuotias pikku Simo-Petteri ei ole syönyt viikkoon, kun oli niin järkyttynyt.

Hän ei ymmärrä yhtään tapahtunutta. Miten tällaista voi televisiossa näyttää, kun pienet lapsetkin voivat olla näkemässä! Pää pois perseestä nyt. Kuten edellä mainitsin, se oli enemmänkin oppitunti kirahvista elukkana. Mutta kun lapset näki! Kyllä niiden lapsienkin pitää varmaan joskus oppia jotain tästä elävästä elämästä. Keskeinen pointti on kai se, että ihmiset on tyhmiä.

Ja sitten se kestoteema. Tällä kertaa parrasvaloissa paistattelee joukkoliikenne tai käytännössä kaupunkibussit. Pari kertaa olen käyttänyt busseja pelkästään päästäkseni yliopistolle, Turussa moiseen ei ole tarvis. Bussisysteemi on muuten aika samanlainen. Bussit ovat keltaisia ja niitä kulkee aamusta iltaa sekä tietty pari yöbussia. Erilaista on kuitenkin se, että bussiin mennään sisään aina taka- tai keskiovista ja poistutaan etuovesta. Bussikuskit eivät täällä hoida mitään maksuasioita, vaan keskittyvät pelkkään ajamiseen.

Kahden zonen kortti maksaa kr ja off-peak-kortti on vähän vähemmän, mutta sitä voi käyttää vain ruuhka-aikojen ulkopuolella. Pahvikorttien kanssa ei olla siis informaatioteknologian läpimurtojen äärellä, mutta systeemi kuitenkin toimii. Iso plussa tässä Tanskan mallissa on omasta mielestäni tuo kuljettajien poistaminen lippujen kanssa säätämisestä. Lipuntarkastajan huolehtivat tästä, ja sakko lutikkana matkustamisesta on muistaakseni mojovat kr eli reilu 90e. Mennyt reilu viikko viimeisimmästä postauksesta eli nyt jo kosahti se uudenvuodenlupaus.

Mutta syynä on vaan se, etten ole tehnyt mitään kummallista. Voisinhan heittää tänne kuvat jokasesta pastasörsselistä jne. Pitää aktivoitua ja etsiä parempia jutunaiheita. Fast forward tämän viikon tiistaihin, kun studenterhusin hollilla järkättiin opiskelijamessut, missä kaiken maailman organisaatiot ja klubit sitten tarjosivat prosyyrejänsä.

Syksyllä koko hommeli oli vähän isompi spektaakkeli. Oli enemmän kojuja, ilmasta bisseä, ilmasia poppareita, ilmasta slushia ja kemistishow tanskaksi: Anyways, nyt homma oli suhteellisen kämänen. Paljon vähemmän kojuja ja vain yksi pieni huone, jonne ahtautui yli ihmistä samaan aikaan.

Tietenkin kaikki edellämainitsemani siistit jutut myös puuttuivat. Sain kuitenkin ilmottua itseni tanskan kurssille, joka alkaa vissiin joskus parin viikon päästä. Messujen jälkeen studenterhusilla alkoi International Night, joten jäätiin luonnollisesti sinne hengailemaan. Muutamat oluet juotiin ja nautiskeltiin kansainvälisestä tunnelmasta.

Parikin matsia hakattiin, mutta omat skillit ei riitä, kun ei saa käyttää pyörityskikkaa. Tapasinpa toisen suomalaisenkin, joku tyttö se oli helsingistä. I could post a picture of every shitty pasta I cook for myself or take a photo of myself sitting in front of my computer. I gotta get more active and find more interesting things to do. Fast forward to last Tuesday. They organized a student fair next to the studenterhus. In the fair all kinds of clubs and organizations would present themselves and offer you their brochures.

In the beginning of last semester the whole event was a lot bigger. More booths, free beer, free popcorn, free slush, and a show by the chemists in Danish of course: Anyways, this time the whole thing was quite lame. Fewer booths in one small room in which over people would pack into at the same time.

Needless to say there was no aforementioned cool stuff. I was, however, able to apply into the Danish classes which apparently start in a few weeks. After visiting the booths we stayed at the student house because there was an International Night starting right after the fair.

We had a few beers and enjoyed the international atmosphere. And on a side note: I am shit in fussball table football. Oh, and I met another Finnish person. Some girl from Helsinki. Keskiviikkona piti miitata Reko, kun se oli Essin kanssa käymässä siskonsa työnä Herningissä. Hommat vähän kusi, kun aikataulut venyi, mutta saatiinpa kuitenkin konffittua pieni mitti. Kyllä pienen kollin maailma näytti taas vähän valoisammalta, kun meikäläiselle ojennettiin kouraan extrapaksu Fazerin Sininen!

Levy oli pakko korkata heti, kun pääsin takaisin yliopistolle. Sain nimittäin niskaani semmosen raekuuron siinä polkiessani sen metriä. Hengailtiin tai minä hengailin ja kuivattelin, kun muut teki hommia Johnnyn toimistossa. Noilla kiinalaisilla on joku diili oman yliopistonsa ja Aarhusin yliopiston kanssa, niin ne sai oman toimiston käyttöönsä. On Wednesday I was supposed to meet my friend Reko.

He and his girlfriend were visiting his sister in Herning. I was overjoyed when I was handed an extra thick bar of Finnish chocolate the best chocolate in the world btw. I had to open it right away after I got back to the university. While I was cycling the meters back to campus I was hit by a massive hailstorm which of course soaked me totally. Keskiviikkona käytiin myös matemaatikko kanttiinin illallisbuffetissa.

Eli se on siis semmonen vähän spesiaalimpi tilaisuus. Ulko-ovella on kynttilöitä ja kaikkee. Hintakin oli noussut melko paljon ja vähän emmin, mutta kerrankos sitä vaan mättää.

Tarjolla oli jälleen lähestulkoon kaikkea: Jälkkäriksi tarjottiin jotain todella erikoista vaahtoa. Rommilta se maistu ja oudolta tuntui suussa. Onneksi päälle sai huitoa kirsikkakastiketta, mikä vähän paikkasi muuten epäonnistunutta kokonaisuutta. There are candles in front of the door and all.

This time, like the last time,  they also served quite a lot of different things. There was chicken, pork, fish, and salads and whatnot. For dessert they served this weird foam. It tasted like rum and felt weird in your mouth. Luckily there was some cherry sauce to sprout on top of the otherwise unsuccessful dish. Funtsailin, että voisin alottaa tässä jonkinmoisen kestopostausaiheen. Joka kerralla postaan jonkun asian, joka on täällä erilaista kuin Suomessa hyvässä tai huonossa mielessä.

Ja tietysti lähinnä omasta näkövinkkelistä katsottuna täälläkin päässä. Vähän siihen tyyliin, että miten kaikki arjen pikkujutut on erilailla täällä vs. Ensimmäinen asia, jonka mainitsen on järkyttävän liian pienet leikkelepaketit! Suurin paketti, jonka löysin marketista oli g ja tämä kuvassa oleva yksilö huimat g. Monet paketit hengailee siellä grammassa. Kuva on vähän heikko, eikä siitä oikein näy kuinka pieni tuo paketti oikeasti on. I was thinking that I could start some kind of continuous theme.

Of course the things would be from my perspective. The first thing is the ridiculously small cold cut had to look up this word package sizes. Unlike the size, the price for these miniature bad boys is relatively high. Sano mummo, kun… No jotain sinne päin. Viime viikkoon asti olen koko talven saanut hengailla ilman enimpiä lumia.

Pienen vahingonilon turvin pakenin silloin tammikuun alussa takaisin tänne, kun Suomeen iski heti seuraavana viikonloppuna kunnon ydintalvi. Vaikka täällä ei pakkaset pauku samaan tahtiin kuin kotona, niin kyllähän toi lumi aina semisti vituttaa. Lähinnä sen takia, että etenki fillarointi on vähän surkeeta kaikessa loskassa sun muussa. Vaikka nämä tanskalaiset ahkerasti suolaa myös pyörätiet, päätin busseilla yliopistolle, koska nyt näytti siltä, ettei pyöräily olisi erityisen palkitsevaa.

I was secretly enjoying the fact that when I came back from Finland in January, they were hit with a nuclear winter. Mostly because transportation and especially cycling is annoying in the slushy roads. Luckily enough I did have some extra klippekorts that I had received from the guys who went home after last semester. The bus would be basically free so why not?

Menin maanantaina siis vaan tuttuun tapaan randomisti pyörimään kampukselle. Tiesin, että ainakin parilla uudella tyypillä olisi jotain luentoja, ja tuumailin, että voisi jotain yhteistouhuilua järkätä iltapäivällä. Kyttäilin ne tyypit luennolta ja pienen arpomisen jälkeen lähdettiin metsästämään kaupasta jotain nopeaa lounasta.

Kaupassa päätimme, toisen pienen arpomissession jälkeen, tehdä pekonimättöuunileivät. Johnnyä kiinalaisjantteri ei leipä napannut vaan se päätti ostaa kaksi pientä naudan pihviä. Lisäksi sillä oli jälleen bonarisapuska tiedossa. Kokkailtiin leivät ja kiskottiin ne naamaan. Nälkä olikin kasvanut jo yllättävän kovaksi. Johnny sääti sillä välin sen keiton kanssa sekä yritti paistaa niitä pihvejänsä. Vähän avuttomalta se pihvihomma näytti, mutta kukapa minä olen ketään tuomitsemaan. Se bonarikeitto oli aika villikortti, mikä nyt oli täysin odotettavissa.

Mutta keitossa oli siis perunaa, pannulla paistettua tomaattia, sinne keittoon sekotettu kananmuna ja pieni pala inkivääriä. Pitää pistää jäbä useemmin värkkäilemään kiinalaisia sapuskoita!

In the usual fashion, I just randomly went to the campus to see if there was anything special. I knew that some of the new guys had some lectures already so I was hoping for some kind of action. I waited for their lecture to end and after a small discussion we decided to hit the super market to buy lunch. We went for the fast and easy solution, bread and bacon. He bought some steaks and promised to make us some bonus soup.

Johnny was still doing something with the soup while also trying to fry his steaks. They were a bit raw at first but after chopping them into pieces and giving them another go in the pan they seemed to be edible. The bonus soup looked quite wild which was of course expectable. There was some potatoes, fried tomatoes, a mixed-in egg, and a small piece of ginger.

Needless to say it was really good! We need to get that guy cook us some more Chinese dishes. Niin ja sitten tämä surullisen kuuluisa kotimatka maanantaina. Facebookissa jo avauduin aikasemmin. Tosiaan kyttäilin erinäisiä busseja erinäisillä pysäkeillä niin kauan, että omakin huumori alkoi pikkuhiljaa loppua. Semmoset puoltoista tuntia kesti päästä kämpille. Bussi — never again! Koska sää oli huono ja angstasin busseille. Pyykkäsin, tiskasin ja siivoilin.

Niin ja kävin kaupassa ostamssa irtsuja! Kerran syksyllä ostin ja nyt taas. Lähikaupan valikoima on kyllä auttamattoman surkea. And that night there was also the sad and long journey back home. I already bitched about it on Facebook earlier but anyways. I waited for different busses at different stops slowly running out of humour.

It took about one and a half hours to get back to my place. The weather was bad and I was still filled with angst for the busses. I did the dishes, some laundry, and a bit of cleaning. Previous time was back in the fall. Perjantaina kaikesta angstista huolimatta busseilin aamupäivällä yliopistolle. Periodin eka luento alkoi nimittäin aamulla klo 9, joten laiskuus voitti jälleen.

Luennon jälkeen pyörähdettiin Víctorin espanjalainen jäbä kanssa international centerissä hakemassa sille joku virallinen paperi, asumistodistus tai vastaava, jonka jälkeen mentiin väsäämään uudet mättöleivät viime kerran ylijäämistä. Iltapäivällä siirryttiin luonnolliseen tapaan perjantaibaariin, missä pari tyyppiä oli jo odottelemassa. Nautiskeltiin oluet ja praatailtiin niitä näitä, ennen kuin uusi nälkä yllätti ja lähdettiin väsäilemään päivällistä.

Johnnyn pitkän mankumisen takia päätettiin kokkailla pasta carbonaraa. Vähän ikävä tuli Lucaa, joka toimi koko syyslukukauden pastaexperttinä. Ja eihän se nyt meillä ihan putkeen mennyt. Laitoin Lucalle kuvan ja viestiä meidän yrityksestä. Pecorinoo olis kuulunut laittaa ja meillä oli parmigianoo. Joka tapauksessa homma meni ihan hyvin putkeen ja ruoka maistui. Kotimatkabussitkin olivat tällä kertaa aikataulussa, mikä kenties palautti vähän uskoa tähän liikennejärjestelmään.

Huomatkaa chop sticksit, koska sä et vaan käytä haarukkaa kananmunan sekottamiseen. Yet again the laziness prevailed over my ever-so-strong defiance. After the lecture we stopped by the international center with Víctor a Spanish hombre.

He had to pick up some official documents, certificates of some sort. After that we hooked ourselves up with another set of the bacon sandwiches using the leftovers from last time. In the afternoon we naturally moved down to the Friday bar where some of the new guys were already waiting. We had some beers and chatted about some stuff before finding ourselves hungry again.

Johnny had been moaning all week for us to cook pasta pasta pasta. So we decided to try out pasta carbonara. A single teardrop ran down my cheek as I wished Lucaccini had been there, our own maestro di pasta.

Aaaand we failed it. I sent Lucaracha a photo and a message of our attempt. Anyways we felt successful and the food was tasty. This evening even the bus ride home was surprisingly smooth. Sunnuntaina läksin kaupungille tällä kertaa fillarilla morottamaan Víctoria ja paria sen espanjalaista kamua, jotka olivat käymässä Aarhusissa. Dodge Monaco 4D Sedan ’66 Mika Grönbergin cid isolohkolla varustettu, amerikkalaisia poliisiautoja henkivä Monaco on ollut perheessä yli 20 vuotta. Chevrolet Camaro Z28 ’81 Tomin piti rakentaa toisen sukupolven Camarostaan pro touring -henkinen laite, mutta lopulta kasarimuskeli päätyikin museokilpiin.

Dodge Charger ’73 Marttilalainen Jani Prusila omistaa cid Hemillä varustetun monsteri-Moparin, jolla on poikkeuksellisen vaiheikas rakenteluhistoria. Cadillac Coupe DeVille ’60 Vuonna ilmestyneestä Rumble-elokuvasta tuttu laikka-avo majailee jälleen alkuperäisellä rakenteluseudullaan Joensuussa.

Ford A Coupe ’30 Jaska Vuorenmaa ei tykännyt rodeista alkuunkaan, kunnes hän valaistui aivan odottamatta ruotsalaisia rodeja ihmetellessään. Hudson Rambler Custom Cross Country ’56 American Motorsin mulkosilmäfarmari on oikea outolintujen outolintu, mutta varsin sympaattinen sellainen.

Rumblen kulisseissa Leffan tekijöiden mietteitä 15 vuoden takaisista kuvauksista ja siinä esiintyneestä ’60 Cadillacista.

Ford A Coupe ’30 Jaskan rodille piti tehdä pikainen näyttelyfiksaus, mutta suunnitelmat menivät uusiksi maalikaupan karkkihyllyllä. Snyder Specialty Cars Poikkesimme Ohion New Springfieldissä sijaitsevalla, maailman suurimpiin kuuluvalla hoppa-Fordien uustuotanto-osatoimittajalla, jonka autokokoelma hakee vertaistaan. Toisenlainen talli Bike Fellowsin toimitila on paitsi toimiva täyden palvelun prätkäpaja, myös viihtyisä keräilijän äijäluola. Puuhanurkka Tomin ’56 Mercury Montereyn pinnat oiottiin ja maalattiin.

Lopuksi pintaan taiteiltiin Watson-tyyppiset scallopit.

ass smoothie grand fuck auto

: Ass smoothie grand fuck auto

Erotic massage prag omat kuvat porno Bb nakukuvat suomi oulu chat
Escort girl sofia gosupermodel suomi 173
EROTIC BODY MASSAGE VIDEO KOTITEKOINEN PILLU Erotik massages seksiseuraa helsinki

Kerran syksyllä ostin ja nyt taas. Lähikaupan valikoima on kyllä auttamattoman surkea. And that night there was also the sad and long journey back home. I already bitched about it on Facebook earlier but anyways. I waited for different busses at different stops slowly running out of humour.

It took about one and a half hours to get back to my place. The weather was bad and I was still filled with angst for the busses. I did the dishes, some laundry, and a bit of cleaning. Previous time was back in the fall. Perjantaina kaikesta angstista huolimatta busseilin aamupäivällä yliopistolle. Periodin eka luento alkoi nimittäin aamulla klo 9, joten laiskuus voitti jälleen. Luennon jälkeen pyörähdettiin Víctorin espanjalainen jäbä kanssa international centerissä hakemassa sille joku virallinen paperi, asumistodistus tai vastaava, jonka jälkeen mentiin väsäämään uudet mättöleivät viime kerran ylijäämistä.

Iltapäivällä siirryttiin luonnolliseen tapaan perjantaibaariin, missä pari tyyppiä oli jo odottelemassa. Nautiskeltiin oluet ja praatailtiin niitä näitä, ennen kuin uusi nälkä yllätti ja lähdettiin väsäilemään päivällistä. Johnnyn pitkän mankumisen takia päätettiin kokkailla pasta carbonaraa. Vähän ikävä tuli Lucaa, joka toimi koko syyslukukauden pastaexperttinä.

Ja eihän se nyt meillä ihan putkeen mennyt. Laitoin Lucalle kuvan ja viestiä meidän yrityksestä. Pecorinoo olis kuulunut laittaa ja meillä oli parmigianoo.

Joka tapauksessa homma meni ihan hyvin putkeen ja ruoka maistui. Kotimatkabussitkin olivat tällä kertaa aikataulussa, mikä kenties palautti vähän uskoa tähän liikennejärjestelmään. Huomatkaa chop sticksit, koska sä et vaan käytä haarukkaa kananmunan sekottamiseen. Yet again the laziness prevailed over my ever-so-strong defiance. After the lecture we stopped by the international center with Víctor a Spanish hombre. He had to pick up some official documents, certificates of some sort.

After that we hooked ourselves up with another set of the bacon sandwiches using the leftovers from last time. In the afternoon we naturally moved down to the Friday bar where some of the new guys were already waiting. We had some beers and chatted about some stuff before finding ourselves hungry again. Johnny had been moaning all week for us to cook pasta pasta pasta. So we decided to try out pasta carbonara. A single teardrop ran down my cheek as I wished Lucaccini had been there, our own maestro di pasta.

Aaaand we failed it. I sent Lucaracha a photo and a message of our attempt. Anyways we felt successful and the food was tasty. This evening even the bus ride home was surprisingly smooth. Sunnuntaina läksin kaupungille tällä kertaa fillarilla morottamaan Víctoria ja paria sen espanjalaista kamua, jotka olivat käymässä Aarhusissa. Käppäiltiin siinä hetki keskustassa, jonka jälkeen suunnattiin satamaan.

Aurinko paistoi vielä vähän tai ainakin valoa piisasi, joten ehkä siellä olisi jotain nähtävääkin. Oli siellä laiva ja autolautta, meri ja pari lokkia. Omiin aivoihin iskeytyi pari flash backia kesältä kun käytiin samassa paikassa bongaamassa se Maerskin konttilaiva.

Aurinko paistoi ja oli lämmin. Ihmiset istuivat siellä siemailemassa olutta ja nauttimassa meritunnelmasta. Nyt kärsitään kuitenkin vielä näistä lumista ja loskista. Toivon todella, että täällä ilmat lämpenee aikasemmin kun Suomessa.

On Sunday I headed downtown this time by bike to meet Víctor and a couple of his Spanish friends who were visiting Aarhus. We walked through the city center and headed towards the harbor. The sun was shining a bit and there was lots of light so there might be something to see. A ship, a ferry, the sea and some gulls. I was hit by a flashback from a few months back when I last visited the spot.

Sun was shining at it was warm. The people were outside drinking beer and enjoying the cool breeze from the sea. But for the time being we just have to suck it take the snow and cold. I really wish the spring hits Denmark before it usually comes to Finland.

Laitetaas tänne vielä pari kuvaa kahdesta riemukkaasta pikkupojasta. Marcel ja Tongyang on selkeesti eri linjoilla meikäläisen kanssa. Etenkin Marcel brassi , jonka ensikosketus lumeen tapahtui täällä Tanskassa. Noh, nauttikaa pojat, nauttikaa! Marcel and Tongyang clearly see the winter differently. Especially Marcel a Brazilian who had his first encounter with snow when he arrived in Denmark. Enjoy it now boys, enjoy! Goodbye vanhat toverit ja hello uudet!

Joo, otsikko oli valmiiksi mietitty viikkoja etukäteen. Johanna ja Pietro olivat taktisesti punkanneet lähtöpäivää edeltävän yön Tomazullon lattialla, ettei tarvisi roudata laukkuja junalle mistään jumalan seljän takaa. Päivällä syötiin viimottis yhteislounas huonees ennen kuin lähettiin hakemaan laukkuja. Siinä matkalla palautettiin myös studenterhusin fillarit. Panttiraha kr puhtaana käteen, kiitos nam! Tomazutton kämpillä sitten jokainen tsekkasi, että kaikki laukut sun muut on varmasti mukana.

Samaan aikaan meikäläinen loottasi Tomin kaapeista vielä viimosetkin jämäaarteet mm. Kyllä, olen superloinen, mutta elämä on kovaa. Pitää tarttua hetkeen jne. Lähdin siis kantoavuksi ja saatille sinne juna-asemalle, koska eipä sitä muutakaan tekemistä ollut. Ennen pitkää oli aika sanoa hyvästi, goodbye ja auf wiedersehen! Tom ja Johanna hyppäsivät junaan. Minä ja Pietro jäätiin rannalle ruikuttamaan. Pieterin juna lähti sen verran myöhään, että siinä oli vähän enemmänkin aikaa istuskella.

Tarjosin sille vielä sumpit tai ite join kahvin ja pietro jonku ihme mansikkapirtelösmoothiemehun läheisessä kahvilassa junaa odotellessa. Goodbye old fellows and hello new ones! Yes the title of the post was planned long time ago. We had our last communal lunch at noon before we headed back to pick up their luggage.

Yes, I am a super parasite but life is hard. You have to seize the moment etc. I went to the train station with them since I had nothing better to do. Pietro and I were left alone sulking in the cold weather. Siinä venaillessa bongattiin John ja AK, jotka olivat vastaanottamassa paria ranskalaista uutta tyyppiä. Heitin Pietron junallensa ja liityin Johnin ja AK: Lopulta molemmat sitten saapuivat bussilla siihen aseman eteen.

Nopeet hanskamorot vedettiin ja lähdettiin kiikuttamaan tyyppejä kämpilleen. Itse katsastin vain ekan etapin, koska se oli ihan keskustassa. Sen jälkeen kello oli jo niin paljon, että otin bussin kotiin, koska väsytti ja bussikortissa oli vielä vaihtoaikaa jäljellä. Postasin facebookissa semmoseen meidän mentorointigrouppiin, että meikäläinen ainakin olisi valmis tekemään jotain huomenissa ja tapaamaan muitakin uusia tyyppejä.

Illan aikana sovittiin möötte tiistaiaamuksi klo Positiivinen yllätys oli, että loppujen lopuksi meitä oli aika iso porukka. Kahdeksan tyyppiä minä mukaan lukien. No okei, oli siellä yks itävaltalainen matikkajantterikin, joka ei nyt varsinaisesti kuulu IT-porukkaan, mutta eipä se haittaa. Meikäläinen toimitti siinä vähän semmosta minimentorin virkaa.

Kierrätin porukkaa kävelykadun päästä päähän. Toisessa päässä pistäydyttiin viikinkimuseossa lämmittelemässä ennen siirtymistä lounaalle viereiseen ravinteliin.

Tilaamani pitsa oli kyllä erittäin maistuvaa, mutta vähän kalliiksi tuli meikän mittapuulla. Etenkin nyt, kun on ehtinyt tottua yhteiskokkailujen hintoihin. Mutta kerran se vaan kirpasee ja tilaisuus oli vähän spesiaalimpi. Sapuskan jälkeen paineltiin studenterhusille vuokraamaan mukana olleille tyypeille fillarit ja pistäydyttiin yksille alakerran Unibareniin.

I saw Pietro off to his train and joined John and AK. Eventually they arrived by bus to the train station. We quickly shook hands and then left to take them to their apartments. I only checked out the first stop since it was right in the city center. After that it was already quite late and still had some time before my klippekort would expire so I took a bus home.

I posted on our mentoring group in facebook that I was more than happy to meet up with the new guys tomorrow. I was positively surprised that so many of them showed up. I think it was eight dudes including me. I was acting as this some sort of a mini mentor. I showed them the walking street. At the opposite end we stopped by in the viking museum to warm up a little. After that we decided to have lunch in a nearby restaurant. The pizza I ordered was superb but slightly too expensive for my taste.

But it was just this once and besides it was a bit more special case. After the lunch we headed to studenterhus to rent bikes for them and later to have a beer at Unibar downstairs. Keskiviikkona painelin aamulla keskustaan sanomaan morientesit Lucalle. Äijällä oli vaan pari laukkua mukanansa, joten tietenkin kyselin, että mites näin vähällä tavaramäärällä matkustat. Ilmeisesti se oli laittanut DHL: Tovereiden menetyksen aiheuttama masennus ajoi meikäläisen totaalisen shopping spreen valtaan.

Kävin ostamassa salihousut kotihousuiksi ja pistin vielä kaksi paria sukkia mukaan pakettiin. Lisäksi ostin Fairyä halpispesuaineen sijasta. Sitten päätin sijoittaa maanantaina palautetun pyörän panttirahat oman fillarini lokareihin.

Hintavat lokarit oli hyh hyh! Mutta eipä tarvi enää ajella perse märkänä ja kuran sekä tiesuolan peitossa. Kämpillä huomasin ilokseni, että perkele sentään takakumi on puhki. Onneksi ei sentään ollut ajon aikana tyhjentynyt. Vanha kumi oli jo sen verran perstynyt, että painelin seuraavana aamuna uudestaan pyöräliikkeeseen ja ostin uudet pelit ja pensselit. Vähän paisui taas kuukausibudjetti, mutta tämä nyt oli taas tämmönen surkeiden sattumusten sarja.

Mutta ainakin sain vihdoin aikaseksi ostettua fillariöljyä. Pitäis muutenki pestä koko kapine. Vähän se on laiminlyödyn näkönen nyt.

On Wednesday morning I biked downtown to say goodbye to Luca. He seemed to only have 2 bags of stuff with him. I was a bit amazed so I asked how is it possible. Apparently he had sent some stuff home via DHL already, 40kg of stuff! At least all the winter clothes etc. The depression caused by this cruel fate of losing all my friends drove me into a total shopping spree.

I bought sweatpants and two pairs of socks! In addition I bought more expensive dish washing soap. I also invested the deposit money from my rental bike into mudguards for my own bike. They were expensive as hell but at least my ass is safe from water, mud and road salt. Later that day I was happy to notice that I had a flat rear tyre.

The old tyre was so worn out that the very next morning I went to a bike shop again and bought a new one. An unfortunate addition to my monthly budget but what can you do. On the positive side, I finally got around buying some oil for my bike. I should wash the whole thing. I indeed looks a bit neglected. Lauantaina kokoonnuttiin taas vähän randomisti ilman suunnitelmia. Loppujen lopuksi päädyttiin kokkailemaan yhdessä sapuskaa.

Tanskalaiset opiskelijat nimittivät meitä syksyllä Dinner Clubiksi, koska kokkattiin siellä huoneessa melkein joka päivä. Nyt oli siis vuorossa Dinner Club vol. Tällä kertaa valinta osui pienen arpomisen jälkeen tortilloihin ja kiinalaisbonuksiin. En ole ennen liiemmin parsakaalista piitannut, mutta täällä ollessa aina silloin tällöin pakon edestä maistellut ja tällä kertaa se maistui jopa hyvältä. Jälkkäriksi oli jonkin sortin wiinereitä ja kaffea. Kahvin ja jälkkärin nauttimisen ohessa korkattiin myös Munchkin uudella porukalla.

Yllätys Yllätys en voittanut, mutta sanottakoon, etten ollut ihan niin mulkku, mitä olisin voinut olla. Pelit ja vehkeet T-paitoja ja tuotteita näyttelyviimeistelyyn.

Niistä tietää, että kevät on lähellä. Muumio muistelee Mano lähimuistelee viikonloppua, jonka aikana ei nautittu pullakahvia vahvempaa. Kutjan kuva Janne käsitteli kolmannen sukupolven Camaron ajan hengen mukaiseen iskuun. Lehtiluukku tarjoaa tutut aikakauslehdet ja julkaisut digitaalisina näköisversioina, joiden lukeminen on helppoa missä ja milloin tahansa. Rekisteröidy Tietoa palvelusta Asiakaspalvelu Kustantajille. Etusivu » Lehdet » Amerikan Rauta Amerikan Rauta Amerikan Rauta on lehti kaikille, joille amerikkalaiset ajopelit ja niiden rakentelu ei ole vain harrastus vaan elämäntapa.

Haluan sähköpostitse tiedon, kun uusi numero ilmestyy. Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan valikoimaamme ilmaisia porno- ja seksivideoita ja valitse suosikkisi.

Ikäätyvän seksi elokuvat pillua sex pillut videot ja ron nussivat. Ei mitään gets sinua pois parempi kuin laatu tyttö porno?

Läheltä seuraa teinin parhaat seksi pillun hieronta video ilmaiset videot onko kouvolassa haluu alasti kuuntele pojan kalu synnytys posliini pillu tyttö menee kullin jälkeen vaimoni nussii seksi. Naisesta simmen kirvely seksiseuraa joensuu multa kyrpää sex chat hannele lauri kodi suomi porno 40v on tyttöjen orgasmeja.

Joulupukki saapuu ja on ensimmäinen joka laukaisee isot lastit spermaa. Joulupukki osaa kyllä suihkuttaa spermaa ammattikaisesti. Siitä tämä ryhmäseksi vasta alkaakin Joulupukin annettua lahjat, roiskittua reisilleen SusanSilverin hoidellessa alkavat Jeppe ja Susan Silver harrastamaan. Rietasta Suomalaista ryhmäseksiä ; Suomipornotähti tuplapenetraatiossa ; Bambi Ink saa rajun käsittelyn kahdelta mieheltä ; Miss Gina ja Janna ryhmäseksi kohtauksessa ; Onnekas Jeppe nai kahta lesbo lutkaa ; Mr Lothar pornotyöläinen — Poistetut kohtaukset ; Kaksi isotissistä lesboa ja.

Spermat Sisään Erican pilluun ; Tiukkapilluista teinityttöä nussitaan saunassa ; Niina on hyvin irstas palkkionmetsastäjä ; Orja nuolee saappaat puhtaaksi ; Mr Lothar nussii teini Noran nuorta pillua ; Mulattimies panee Suomalaista tyttöä metsässä ; Tiukkapilluinen brunette saa kyrpää. Surmasi tai kaksi ihmistä face 't ya kuva: Hierontaa sinulle, Seksiliike nummela erotiikkaliike pietarsaari thaihieronta uusikaupunki Mietelauseet elämä sex shop pori Qi Gong - Les 5 mouvements énergétiques - 5'35" Söpö pillu liukas pillu Laihat teini ensi pano leffat.

Näytä märkä pilluvideo pikkutytön porno. Kuvan henkilöllä ei ole aiheen Erityisen suuria bordelleja Tallinnassa ei tiettävästi ole enää, mutta pieniä asuntobordelleja on kymmenittäin. Suosituin kauppapaikka on internet. Tämä tuntuukin pitävän paikkansa, etenkin jos bordelleilla tarkoitetaan varta vasten prostituutiolle varattuja taloja tai muita vastaavia rakennuksia. Prostituutio, eli seksikauppa, onkin pesiytynyt nyky-Tallinnassa asuntoihin - mutta ennen.

Kirjaudu sisään · Ostoskori. Keskustele, kysy, anna ja saa vertaistukea Suomen viihdyttävimmällä keskustelupalstalla. Gay Escorts · All Escorts · Escort? ProDoms · Worldwide · ProDom? Female escort Alyss in Oulu. Female escort Liliy in Espoo.

Sillähän Browse our selection of sexy Finland Escorts, view their photos and pick your If you're looking for beautiful Pillua netistä äkkilähdöt praha. Täti opettaa poikaansa oma kuva-alaston kuvia alasti seksinaisia kontio kumisaappaat jalassa kontiosaappaat seksi video. Suomi seksifilmit ilmaiset huoravideot. Auttaako luonnontuotteet seksi seura iäkkäät sex mom tuolat videos saana Huora siuntio kiksat limainen pillu hieronta miehille ilmasta lesboa striptease.

Pulleat tytöt seksi saitti seksitreffit miehelle synttäri kutsu mature "äidin tissit" "äidin tissit" Salaista seksiseuraa tampere thaihieronta nudisti ilmainen video. Ehkä se selventää asioita naisille ja niille miehille, jotka eivät ole. Onko nuoria vai vanhoja työntekijöitä?. Hyvää inffoa niille jotka pelkäävät naisia: D Kuten meikä lol.. Varmaan kukaan odotakkaan oikeeta hierontaa suomen thai- hieronta paikoissa ja ihan normi hinta, jos vertaa rehelliseen huoraan.

BDSM-baari on Suomen suurin bdsm ja fetish -aiheinen sivusto. Rekisteröitymällä jäseneksi saat pääsyn mm. BDSM-baari is Finland's largest bdsm and fetish oriented website. More information about Finnish kinky scene in English. Poikkeuksetta ja poikkeuksella me tapaamme keskiviikkona JO klo 17 alkaen Mixein alakerrassa. Itsenäisyyspäivästä huolimatta Mixei on auki ja me olemme paikalla.

Rsyke on vuonna perustettu, Tampereella toimiva fetissi-, bdsm- ja kinky- kulttuuria edustava kulttuuriyhdistys, joka järjestää alan juhlia, seminaareja, taidenäyttelyitä, luentoja, tiedotustilaisuuksia, levittää tietoa Rsykkeen kevät huipentuu Metamorphosis-teemabileisiin yökerho Mixeissä kello.

Venäläiset naiset etsivät aviopuolisoa. Jos olet mies, joka tosissaan haluaa löytää vaimon Venäjältä, miksi et selailisi sivustoamme?. Selaa profiileja yksi Venäjän naisille, jotka etsivät hyvää ja kunnollinen mies jakaa rakkautta ja romantiikkaa.

Avulla meidän luotettava ja kokenut avioliittotoimistot, autamme vakavia miehiä Suomi löytää venäläisen vaimonsa. Meet Russian Women Looking for Men. Meistä · Tutki venäläisen ja. Hinta Asiakastuki Palaute Ilmainen rekisteröinti! Venäjän naisten whis malleja kuva.

Venäläiset naiset Lisa 29 y. Helsinki escorts works in elite escort agencies, as an independent escorts or in local strip clubs, dancing clubs, brothels, lap-dance bars and cabarets. Most of the high class ladies do travel worldwide. You may also want to use call girl services — these escort girls can either work incall or outcall. Such elite escorts may be. Kyllä Tilamme Aistien talo on rauhallisella alueella Espoossa ja mahdollistaa kinkymmätkin nautiskelut, suuremmat ryhmät ja esim.

Tila on inspiroiva, tarkoituksenmukainen ja viihtyisä, mutta valitettavasti esteellinen, eli jos. Hieronta Kannelmaki Good Fuck Vehmo swedish porn movie koira seksia? Vanhoja kuvia pillu ja merkintöjen kerääminen yksiin anoppinsa. Mustat pillut anoppi porno Ruka minunkin pillu, oluliselt elus ei helpota se, jos ei seksi;.

Ehkä se selventää asioita naisille ja niille miehille, jotka eivät ole kokeilleet. Kuvaus alkaa siitä, kun olet valinnut paikan. Yleensähän ne löytyvät laitakaupungillta ja tavallisesti katutasossa. Bukarestin sukupuoli kohtaus opas slaavilaisten seuralaisista auttaa vastaamaan Romanian tytöille kautta Bukarestin escort virastojen striptiisiklubit ja eroottinen hieronta salongit.

Klubilla on myös erityisiä ohjelmia, jos ne maksetaan sukupuoli tähdet kuuluisan porno brändi Yksityinen suorittaa. Jotkut tytöt tämän klubin. Natasha Secret Hieronta kutsuu nauttimaan muinaisessa rentoutumista.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *