fistaus sex deitti

Itse en tiedä yhtään naista, joka olisi naisen kanssa fistausta kokeillut. Omaan ystäväpiiriini ei vaikuta kuuluvan heitä vaikka puhummekin seksistä avoimesti ja voisi olettaa, että fistauksestakin olisi uskallettu puhua.

Heteronaisia, joiden tiedän fistausta kokeilleen tai harrastavan, tiedän sentään joitakin. Koska kyseessä on kuitenkin aihe, joka varmasti kiinnostaa osaa naisista pitävistä naisista ainakin kokeilemisen tasolla, yritän koota tähän postaukseen perustiedot asiasta. Fistaamiseen liittyvät myytit Koska fistaamiseen, niin kuin moneen muuhunkin seksin harrastamisen tapaan, liittyy harhaluuloja ja vääriä käsityksiä, käydään läpi yleisimmät niistä.

Fistaus on rajua Jos fistaaminen tehdään oikein, se on hidasta, huolellista ja hienovaraista. Kumppania ei nimittäin ole tarkoitus satuttaa, vaan hänelle on tarkoitus tuottaa mahdollisimman suurta nautintoa. Koska käsi on iso ja paksu, sen kanssa on oltava varovainen rajalliseen tilaan työntyessä. Fistaaminen sattuu Silloin kun fistaaminen tehdään oikein, se ei satu, koska sen on tarkoitus tuottaa nautintoa, ei kipua.

Fistaaminen on vaarallista Ei ole, mikäli se tehdään oikein. Jos olet fistausta vastaanottava osapuoli, paikat venyvät, eivätkä pienemmät sormet tai dildot enää riitä Emätintä ympäröivät lihakset vahvistuvat, eivät löysty, kun niitä käytetään. Tarkoitus ei ole repiä tai venyttää lihaksia tai käyttää voimaa, vaan tuottaa vastaanottajalle nautintoa. Lisäksi lantiopohjan lihaksia voi treenata, jos olet niiden kunnosta huolissasi.

Anaalifistausta säännöllisesti harrastavat henkilöt päätyvät ennen pitkää käyttämään vaippoja ulosteen karkailun takia Urbaanilegendaa. Peräaukon rengasmaiset lihakset eivät repeydy kun fistaus tehdään oikein. Voi jopa käydä päinvastoin, kyseisten lihasten kontrolloiminen voi jopa helpottua anaaliseksin harrastamisen seurauksena.

Wendy Casterin vuonna julkaistuun New Lesbian Sex Book iin haastatellut fistaamista harrastavat naiset sanoivat sen aikaansaavan intensiivisemmän tai tunnepitoisemman orgasmin. Joku jopa sanoi fistaamisen vievän hänet hetkeksi ikään kuin toiseen maailmaan, hänen itsensä ulkopuolelle.

Fistaaminen sopii sellaisille naisille, jotka pitävät penetraatiosta paljon muutenkin ja jotka haluavat kokea vieläkin voimakkaamman täyttymisen tunteen.

Kumppanin pienen pienikin liike on mahdollista tuntea fistaamisen aikana. Fistauksen antajat sanovat sen olevan hyvin alkukantainen kokemus kun oma käsi on toisen ihmisen sisällä. Kuulemma mikään ei ole tunnetasolla sen intiimimpää kuin kumppanin fistaaminen. Kumppanin jokaisen kiihottumisen ja nautinnon värähdyksen ja värinän voi silloin tuntea sisältä käsin. Fistaaminen vaatii erityisen paljon luottamusta kumppania kohtaan ja sekin selittänee osan syntyvästä intiimiyden tunteesta.

Turvallinen fistaaminen Kuinka fistaus sitten onnistuu? Ensinnäkin emätin on hyvin joustava, jotta synnyttäminen olisi mahdollista. Emätin laajenee myös seksin aikana ilmapallon kaltaisesti, se pitenee ja levenee. Koon muutokset alkavat jo kiihottuessa ja juuri ennen orgasmia emättimen sisempään osaan tulee selvästi enemmän tilaa lisää tietoa aiheesta vaikkapa Naisen seksuaaliset reaktiot-postauksesta.

Vastaavasti stressi ja pelko supistavat emätintä. Jo siksikin kipua ja voimankäyttöä on fistatessa ehdottomasti vältettävä. Fistingin ei kuulu sattua ja kipu voi aiheuttaa kiihottumisen täydellisen lopahtamisen. Lähtökohdan täytyy siis fistingissä ehdottomasti olla se, että molemmat, ja etenkin fistingiä vastaanottava osapuoli haluavat sitä. Fisting ei onnistu, jos sen vastaanottaja ei kiihotu eikä rentoudu tarpeeksi.

Fistaus vaatii kommunikointia, kärsivällisyyttä ja runsaasti liukastetta. Mikäli kumppanisi toivoo sinun fistaavan hänet ja hänellä on siitä aiempaa kokemusta, kysy häneltä yksityiskohtaiset ohjeet siihen miten hän haluaa sen tehtävän. Käykää tämä keskustelu sängyn ulkopuolella, ei-seksuaalisessa tilanteessa ennen kuin ryhdytte toimeen.

Kuuntele tarkkaan mitä kumppanisi sinulle kertoo. Ole tarkkana myös seksin aikana ja etene hitaasti. Lopeta heti, jos kumppanisi niin pyytää tai muuta niitä asioita, jotka hän pyytää sinun muuttavan. Mikäli teillä ei ole aiempaa kokemusta fistingistä, perehtykää aiheeseen huolellisesti ennen ensimmäistä kertaa. Fistaukseen liittyy terveydellisiä riskejä, jos se tehdään väärin, joten olkaa selvin päin fistatessanne.

Alkoholi tai muut päihteet voisivat turruttaa aisteja ja vaarantaa fistattavan terveyden. Fistingissä on hyvä ottaa huomioon myös seksitaudeilta suojautuminen , koska fistauksessa on mahdollista saada pienen pieniä repeämiä ja toisaalta on melko tavallista, että käsissämme on pieniä haavoja, jolloin veren kautta leviävät seksitaudit saattaisivat tarttua kumppanilta toiselle.

Kertakäyttökäsineiden käyttäminen on fistatessa suositeltavaa. Käsi liukuu paremmin kumppanin vaginaan tai anukseen, jos siinä on käsine, jossa on runsaasti liukastetta. Samalla ehkäistään myös seksitautien tarttuminen. Kynsien täytyy fistatessa olla lyhyet. Leikkaa siis kynnet lyhyeksi ja viilaa ne mahdollisimman tasaisiksi mikäli olet fistausta antava osapuoli. Poista käsistäsi sormukset ja korut. Riittävän hyvän liukasteen runsas käyttäminen on fistatessa myös erittäin tärkeätä, joten lisää liukastetta runsaasti fistauksen aikana.

Varatkaa fistaamiselle runsaasti aikaa. Fistaus ei sovi pikapanosessioon, ellette molemmat ole erittäin kokeneita fistaajia. Ohjeita vaginafistaukseen - antajalle Panosta esileikkeihin tavallista enemmän. Kumppanin on ehdottomasti oltava erittäin kiihottunut kun kokeilette fistausta. Keskity siis hänen klitorikseensa ensin, aloita vaikkapa suuseksiä antamalla ja sormettamalla. Älä myöskään yritä heti tunkea kaikkia sormiasi kumppanisi vaginaan, vaan etene asteittain sormi kerrallaan, yhdellä sormella aloittaen, ja peukalo vihoviimeisenä lisäten.

En käy ihan kaikkea sormettamiseen liittyvää asiaa läpi tässä, koska olen kirjoittanut esileikeistä ja penetraatiosta aikaisemminkin, eli lue ensin vaikkapa aiempi Nautintoon sormin ja käsin-postaus , jotta saat hyvän käsityksen fistaamista edeltävästä emättimen stimuloinnista. Mikäli kumppanisi ei ole entuudestaan kovin kokenut penetraation suhteen älkää kokeilko fistausta vielä.

Fistaaminen sopii naisille, jotka jo tuntevat oman itsensä ja oman emättimensä ulottuvuudet sekä nauttivat vaginapenetraatiosta erityisen paljon. Käytä runsaasti liukastetta, enemmän kuin luulet sitä tarvitsevasi ja vielä vähän lisää.

Sekä emättimeen suoraan laittamalla, että kämmenen sisä- ja ulkopuolelle lisäämällä, niin että sitä on ranteeseen asti. Liukastetta tulee kulumaan paljon eli varaudu tilanteeseen mieluiten isolla pumppupullolla liukastetta. Mikäli ette normaalisti käyttäisi liukastetta penetraatiossa, käyttäkää sitä nyt. Anna kumppanin päättää etenemisvauhti. Käsi tulee viedä sisään mahdollisimman suppeassa muodossa ja erittäin h-i-t-a-a-s-t-i edeten , muutama millimetri kerrallaan.

Mieluiten niin, että rystyset ovat käännettynä selkärankaa kohti ja kämmenen sisäpuoli vaginan etupuolta päin. Paras vaihtoehto on edetä sormi kerrallaan vagina hiljalleen totuttaen, sitä mukaa kun hänen kiihottumisensa kasvaa. Jos tunnet vastustusta, hidasta ja jatka vasta kun tunnet hänen lihastensa rentoutuvan. Lisää siis uusi sormi kun hän rentoutuu lisää ja tahtoo lisää. Lisää liukastetta sekä käteesi, että hänen vaginaansa sitä mukaa kun se vaikuttaa kuivuvan, mieluiten joka kerta kun pidät pienen tauon etenemisessä.

Kysele samalla kumppanisi tuntemuksia, mikäli hän ei ole niistä itse puhunut. Säilytä katsekontakti koko ajan. Voit pitää häntä kädestä toisella kädelläsi tai silittää kumppanisi vatsaa tai rintaa, mikä sitten onkin teitä kahta eniten lähentävä tapa. Älä missään nimessä hosu vaan etene hitaasti.

Jos hän liikuttaa kehoaan, myötäile hänen liikkeitään. Pieni kiertävä liike voi olla välttämätön rystysten saamiseksi sisään emättimen suuaukosta rengasmaisten lihasten ohi, mutta ole varovainen. Tämä vaihe on fistauksessa teille molemmille kaikkein epämukavin ja mahdollisesti eniten kipua aiheuttava vaihe.

Kun käsi on sisällä rystysten osalta se ikään kuin lopsahtaa sinne sisään. Jotkut naiset pitävät pienestä rystysten liikkeestä silloin kun rystyset ovat jo menneet sisään emättimen aukosta, sillä se hieroo emätintä ympäröiviä lihaksia ja saattaa auttaa niitä rentoutumaan. Voit siis koettaa avata sormiasi hiukan, jos kumppanisi niin pyytää.

Älä kuitenkaan tee niin ellei hän pyydä niin tai jos emätin tuntuu erittäin tiukalta rystysten ympärillä. Kun kaikki sormesi ovat olleet supussa jo jonkin aikaa hänen sisällään, käännä kätesi hänen sisällään kämmen ylöspäin, jos se ei jo niin ole ja koeta laittaa kätesi nyrkkiin hitaasti ja rauhallisesti hänen vaginansa seinämien myötäisesti.

Älä missään nimessä käytä voimaa ja jos tunnet vastustusta kädessäsi, pysähdy tai laita käsi takaisin suppuun. Joko hän pystyy mukautumaan nyrkin leveyteen tai sitten ei. Voimaa ei saa käyttää. Mikäli saat kätesi nyrkkiin vaivatta ja voimaa käyttämättä, anna nyrkin myös olla paikallaan ellei kumppanisi ehdottomasti pyydä sinua liikuttamaan sitä sisällään. Kaiken, jokaisen liikkeen, tulee olla kumppanisi tahtoma ja toivoma, älä siis tee mitään pyytämättä.

Jos kumppanisi kuitenkin on jo kokenut fistingin vastaanottaja, ja hän antaa sinulle siihen luvan, voi fistaamisen tehdä ns. Toinen vaihtoehto kokeneen fistattavan sisäänmenovaihtoehto on fistata sormet suorana niin, että peukalo on muiden sormien alla suojassa. Ikään kuin yrittäisit kurotella sipsejä Pringles-paketin pohjalta. Jos kumppanisi toivoo sinun liikuttavan nyrkkiäsi hänen sisällään, tee se erittäin varovasti, ehdottomasti hänen ehdoillaan.

Voit kiertää kättäsi hänen sisällään tai liikuttaa sitä hitaasti sisään-ulos-suuntautuvalla liikkeellä. Jotkut naiset nauttivat korkkiruuvimaisesta kiertävästä liikkeestä, toiset naiset inhoavat sitä. Toiset haluavat nyrkin olevan paikallaan, toiset haluavat siihen liikettä. Älä kuitenkaan poista nyrkkiäsi hänen sisältään edestakaisen liikkeen aikana, sillä nyrkin edestakainen liikuttaminen tiukalla emättimen suulla voi sattua.

Edestakaisen liikkeen tulee olla hyvin pieni, senttimetri kerrallaan edestakaisin, hitaasti tehtynä. Liikettä voi pidentää ja nopeuttaa sen mukaan kun fistattava kiihottuu ja tahtoo lisää. Ota huomioon myös virtsarakon sijainti.

Rystyset, jotka painavat virtsarakkoa, voivat tuntua hyvin epämukavilta. Varo myös raapimasta kumppaniasi kynsilläsi. Pienet liikkeet ovat fistingissä sen nautinnollisuuden a ja o. Silloin kun naisen vaginassa on niin paksu stimulointiväline kuin kämmen tai käsivarsi, pienikin liike tuntuu erittäin voimakkaalta. Älä siis tee mitään isompaa, laajempaa tai voimakkaampaa liikettä, ellei kumppanisi nimenomaan pyydä sitä. Voit myös stimuloida kumppaniasi ihan vain avaamalla sormiasi.

Kuuntele häntä ja kiinnitä huomiota hänen reaktioihinsa. Kun opit mistä hän pitää, voit mahdollisesti käyttää voimakkaampia liikkeitä. Tee niin kuitenkin vasta kun hän niin pyytää, jottet satuta häntä vahingossa. Jos et ole varma mistä hän pitää, kysy. Kokeneet fistaajat sanovat, että kämmenen ulkopuolen eli rystysten pitämisen selkään eli anuksen puolelle suunnattuna olevan fistattavalle mukavin vaihtoehto, sillä peräsuolen ja emättimen väliset kudokset ovat ohuemmat ja joustavammat kuin alavatsan ja emättimen väliset.

Rystyset saattavat tuntua epämukavilta myös edessä olevaa häpyluuta vasten. Venytä kättäsi siis ennemmin anusta kuin emättimen etuseinää kohti. Voit luonnollisesti stimuloida kumppanisi klitoristakin samalla kuin fistaat häntä. Se todennäköisesti rentouttaa häntä lisää, nopeuttaa ja voimistaa orgasmia. Voit myös kehottaa häntä hyväilemään itseään sillä tavoin josta hän pitää eniten. Kumppanin emätin voi fistauksen aikana laajentua niin paljon, että kättä pystyy liikuttamaan siellä laajalti ja voimakkaastikin.

Älä kuitenkaan odota näin tapahtuvan, naiset ovat anatomialtaan erilaisia. Antajan saaman kokemuksen ei tule olla tässä tärkeintä, vaan sen, että vastaanottaja nauttii mahdollisimman paljon. Vaikka se tarkoittaisi sitä, että kättä pelkästään pidettäisiin paikallaan hetken verran. Vaikka jotkut naiset pitävätkin mahdollisimman pitkästä, emättimen koko pituuden huomioivasta penetraatiosta, varo kohdunkaulan herkkää aluetta, äläkä runno sitä. Emätin tulee pitenemään kohdunkaulan taakse juuri ennen orgasmia, jolloin voit kumppanisi niin halutessa syventää liikettä joka tapauksessa.

Kun kumppanisi on saanut orgasmin tai pyytää sinua poistamaan kätesi, älä hosu. Älä panikoi ja kiirehdi, vaikka orgasmin aiheuttama puristus tuntuisi kovaltakin. Sivusto sisältää luonteensa takia seksi materiaalia, jonka joku saattaa kokea loukkaavaksi tai jopa rivoksi. Jos et halua nähdä alastonluontoista seksi materiaalia, lukea rivoja ilmoituksia tms, emme suosittele seksi treffit sivuja sinulle! Suomen kuumimmat seksitreffit ja seksiseuran haku.

Ohjeet oman videon tekoon. Aidoksi ja ei-aidoksi äänestäminen Paremmat Seksitreffit - tietosuoja ja ohjeet Millainen on hyvä deitti-ilmoitus? Katso aidot suomalaiset kotiseksivideot tästä! Hae seksi tai vain deitti -seuraa ja tutustu uusiin ihmisiin. Omatekoisen kuva- ja videomateriaalin osto- ja myyntiosasto. Katso muiden seksi-kuvia tai lataa omaa kuvamateriaalia. Avoin keskustelu asioiden oikeilla nimillä. Lue muiden tarinoita tai kirjoita omista kokemuksistasi.

fistaus sex deitti

: Fistaus sex deitti

Fistaus sex deitti 42
SAANA PORNO NALLE PUHIN AJATUKSIA RAKKAUDESTA Fetish escort seksi rehvit
Fistaus sex deitti Puhelinseksi domina seksitreffit

En ole kuitenkaan liiemmin tuonut suhtautumistani esille. Olen aiemmin ollut sitä mieltä, että pyrin suhteisiin vain miesten kanssa, koska niin on helpompi; tämä kuulostanee setalaisten korvaan rajoittuneelta ja niin se onkin, mutta omassa tuttavapiirissäni päätös on mielestäni ymmärrettävä.

Olen kyllä kysyttäessä vastannut aina rehellisesti ja muutaman läheisen kanssa saanut purkaa tuntojani enemmän. Viime aikoina olo on ollut levoton ja masentunut ja olen alkanut kyseenalaistaa sekä omia ajattelumalleja sekä suuntautumistani. En ole ollut ikinä vakavassa parisuhteessa, vähemmän vakavia on ollut muutama. Nämä suhteet ovat olleet varsin epätyydyttäviä.

Seksi ei ole tuntunut erityisen hyvältä, vaan olen saanut nautintoa lähinnä haluttavana olemisesta ja alistumisesta. En tiedä olinko yhdestäkään näistä miehistä todella kiinnostunut vai oliko kyse jostakin ihan muusta, halusta olla parisuhteessa koska muutkin tai halusta olla haluttava.

Ylipäänsä kiinnostun ihmisistä seksuaalisessa mielessä äärimmäisen harvoin - ja jos olen rehellinen, niin kyllä ne ovat useimmiten naisia. Olen miettinyt aseksuaalisuuttakin, kai siinäkin on jonkinlaisia asteita?

Seksin ajatus abstraktilla tasolla ja eroottisissa tarinoissa kiihottaa, mutta en pysty kiihottumaan kenenkään todellisen ihmisen ajattelusta, enkä koskaan ole saanut orgasmia. Huomaan myös ajattelevani, että ehkä minä vain tarvitsen parisuhdetta vähemmän kuin ihmiset yleensä. Ehkä en tarvitse parisuhdetta? Minun on ollut vaikea ymmärtää ihmisten ahdistumista sinkkudesta, minullahan on laaja ystäväpiiri. Tiedän ahdistuvani lähinnä sen vuoksi, että mitä vanhemmat ja ystävät ajattelevat, kun en ole ikinä seurustellut.

Säälivätkö ne, jos olenkin yksin? Minä olen usein ajatellut, että hyvät ystävät ja ystävien lapset riittäisivät minulle, jos vain voisin olla varma, että heillä on minulle aikaa, kun olemme vanhempia ja muilla on perheet Pelkään kyllä yksin jäämistä, ja heikkoina hetkinä olen vakuuttunut, että hommaan heterosuhteen ja lapsia vain välttääkseni sen.

Huomaat, että ajatukseni ovat sekavia. En osaa tunnistaa, onko kyse siitä, että olenkin lesbo tai ainakin enemmän sinnepäin vai onko vain niin, etten ylipäätään oikein kiinnostu ihmisistä samalla lailla kuin muut. Mieleni tekisi tavata muita bi-naisia ja lesboja ja tunnustella, että ovatko omat kokemukseni ja ajatukseni heidän kanssaan samanlaisia. Myös aseksuaalisuudesta olisi hyvä saada puhua jonkun kanssa, tunnustella että sopisiko se minuun.

Olen harkinnut, että etsisin satenkaariväkeä ihan Helsingin yöelämästä, mutta tämä on lopulta niin pieni kaupunki. En välittäisi avata pohdintaani koko tuttavapiirilleni ennen kuin tiedän itse enemmän. Tiedän että tämä on kysymistä varten mutta tahdon enimmäkseen vain avautua ja kysyä olenko normaali ja missä voisin puhua näistä asioista.

Olen pan-seksuaali mutta vielä kaapissa oikeassa elämässä, yksi ystäväni tietää. Internetissä esiinnyn avoimesti pan-seksuaalisena, mutta olen jo pari kertaa saanut kritiikkiä siitä etten oikeasti ole pan-seksuaali koska pidän enemmän tyttömäisistä pojista ja tytöistä kuin macho-miehistä.

Internetissä olen myös jakanut kuvia itsestäni useiden poikien ja miesten kanssa, roolileikkinyt, yleisesti sekä tyttönä. Usein tunnen seuraavana päivänä "krapulaa" eli mietin mitä taas tuli tehtyä. Usein minua huomattavasti iäkkäämmät miehet pyytävät kuviani, joskus pissaamis- tai köyttämiskuvia.

Mutta minua häiritsee vain se että nautin erikoistenkin pyyntöjen toteuttamisesta ja itseni kuvaamisesta, onko tämä normaalia? Siis olenko exhibitionisti tai jotain? Katselen myös pornografiaa, yleensä joka ilta. Yleisimmin hentaita pornograafista animea tai mangaa jossa esiintyy "trap" hahmoja tytöiltä näyttäviä poikia tunnen pornon vievän aikaa yöuniltani joita tarvitsisin lukiossa.

Joskus ihastun anime- tai kirjahahmoon joka ihmetyttää minua jälkeenpäin. Kun pidän jostakin hahmosta, kuvittelen hänen kulkevan rinnallani koulussa yms. Olen alistuva ja haluaisin myös pukeutua tytöksi sekä tulla köytetyksi. Pelkään erikoisten halujeni sekä useiden fetissieni ajavan karille tulevat rakkaussuhteeni jos niitä tulee olemaan. Myös mahdollisista keskustelupalstoista olisi mukava tietää. Kiitos vastauksista jo etukäteen, hei hei!

Hei, olen 17 vuotias poika ja olen huolissani että olenko syyllistynyt johonkin rikokseen. Homman nimi on se että olen noin 13 vuotiaasta asti katsonut pornoa puhelimella ja netistä tottakai löysin monenlaista pornoa, myös lapsipornoa. Olen siis useasti katsonut lapsipornoa, joissa esiintyjät ovat noin 12 - 18 vuotiaita. Alkuaikoina en toki vielä ollut rikosoikeudellisessa vastuussa mutta nykyäänhän olen. Pelkään kovasti jääväni kiinni tästä ja hulluudessani pelkään jopa joutuvani vankilaan.

Olen ymmärtänyt että katsominen ei ole rikos vielä aikuisenakaan mutta kuvien hallussapito olisi. Minulla ei tietääkseni ole tallaisia kuvia, ellen sitten ole vahingossa niitä ladannut. Tiedän että tämä kuulostaa hullulta mutta olen hyvin huolissani. Olenko siis syyllistynyt johonkin kun olen katsonut tällaisia kuvia, joissa selvästi alaikäisiä esiintyy alasti? Olen 44 v cd tytsy. Tykkään pitkistä panoista, joissa peräsuolessa voi olla pari dildoa ja miehen kalu.

Tykkään myös fistauksesta ja paikkani ovat kovilla pitkiä aikoja. Joskus pidän isoa tappia 80 mm sisällä koko päivän. Reikäni on löystynyt tosi paljon ja minua huolestuttaa palautuuko reikä yhtään jos lopetan anaalileikit. Mitä asialle voi tehdä? Minulla oli lapsena sellainen tapa, että ehdotin naapurin tytölle, että voisimme panna ja minä olisin mies ja hän nainen Näin sitten teimme ja menimme leiksi mukamas yhdyntään. Sitten teimme jutun toisinpäin, niin että kuvittelin, että hän on mies ja minä nainen.

Tällä tavalla hommailimme aika useita kertoja ja minä aloin olemaan useammin mies ja hän nainen. Olemme sitten lopettaneet touhun, mutta minä olen alkanut onanoimaan ja kuvittelemaan, että olen jokin mies ja kuvittelemaan naisia, joiden kanssa harrastan seksiä.

Tämä on mielestäni vähän hävettävää ja en oikein kehtaa puhua kenellekään Haluaisin olla naisellisempi tai tyttömäisempi, mutta turmellunko, jos katson pornokuvia? Ne eivät ole kai kenellekään hyväksi.

Olen kuitenkin jo niin tehnyt. Olen poika joka käyttää sukkahousuja. Haluaisin mennä ulos sukkahousuihin hameeseen ja ballerinoihin pukeutuneena mutta en uskalla.

Pelkään että joku varsinkin naispuolinen näkee minulla sukkahousut jalassa ja mietin että miten suhtautuu minuun kun näkee sukkahousut minulla.

Olen 19 v mies. Saan todella paljon seksuaalista nautintoa naisten vaatteisiin pukeutumisesta. Minua kuitenkin huolettaa oikeasti tämän normaalisuus. Teen tätä siis vain kotona. Ennen nukkumaan menoa koen morkkista ja koen itseni hulluksi jne. Naisten vaatteisiin pukeutuminen antaa mulle kuitenkin kiihotusta ja hyvää oloa, mutta samaan aikaan pahaa oloa.

Mistä se voi kertoa? Olen tilannut netistä naisten vaatteita. Haluisin enemmän ostaa oikeasta kaupasta. Mutta en ikimaailmassa kehtais, saatika sovittaa. Tai miten voisin toteuttaa paremmin fetissiä tai miten uskallan oikeeseen liikkeeseen ostamaan niitä.

Ystäväni teki poikansa wc: Myös vanhempien laatikosta oli viety sellainen mutta paljon pienempi vaikka poika ei tiennyt että siellä sellaista olisi ollut. Omin lupineen meni tonkimaan paikkoja. Etsinyt varmaan jotain ja se oli tullut eteen. Pojan huoneessa oli tätä tapahtumaa ennen erilaisia liukuvoiteita pitkin pöytiä jolloin vanhempien kiinnostus heräsi mihin hän niitä tarvitsee. Toppuuttelin itse että hän etsii itseään ja kokeilee nyt uutta. Onhan hän yksinäinen ja tietämätön tytöistä.

Hän ei ole seurustellut koskaan. Mutta nyt tuli mieleeni että jos teillä olisi tällaisesta tapauksesta jonkinlaista tietoa. Poika on armeijan käynyt. Siellä oli muutamia kavereita. Nyt ei ole ystäviä ei minkäänlaisia kavereita. Istuu illat ja päivät kotona tietokoneen ääressä. Perhe sanoo hänen pelaavan tietokonepelejä. Hän on ujo, hiljainen, kiltti ja kohtelias. Koulu meni juuri ja juuri läpi. Opiskelu on nyt siinä vaiheessa että pitäisi jatkaa mutta mihin ja milloin?

Tuskin poikakaan sitä tietää. Perheessä on kaikkiaan kolme lasta. Poika on ainut kuka asuu enää kotona. Kaksi muuta tyttöjä, Vanhemmat ovat vaativissa ammateissa.

Aina melkein töissä ja suhteellisen vähän kotona poikansa kanssa. Vain viikonloput ja osan lomista ovat yhdessä. Isälle poika oli sanonut että se on hupia varten. Muuta hän ei puhu asiasta. Hei, olen vuotias mies. Muutama vuosi sitten huomasin itsessäni minulle oudon piirteen: Tuo asia on itselleni jotenkin niin ristiriitainen ja outo, kun olen aina ollut ihastunut ja seurustellut tyttöjen kanssa, kenestäkään pojasta en ole kiinnostunut, muuta kuin kavereina.

En välittänyt asiasta sen kummemmin, enkä varsinaisesti yrittänyt kieltää tuota taipumusta minussa. Jostain syystä tuo asia on nyt noussut pinnalle ja mietin sitä ja ahdistun, se tuntuu jotenkin "ei-halutulta" piirteeltä minussa, miksi tuollainen piti nousta esille.

Tällä hetkellä seurustelen transnaisen kanssa, ihastuin häneen ihmisenä, en edes tiennyt hänen transsukupuolisuudestaan seurustelun alkuvaiheessa ja se oli minulle melkoinen shokki. Olen kumminkin hyväksynyt asian. Hänen kanssaan seksi toimii, tällöin olen läsnä tilanteessa ja nautin hänestä. En tunne kiihotusta hänen sukuelimiä kohtaan ja ne on jätetty rauhaan yhteisymmärryksessä. Joskus muina aikoina tuo taipumukseni kiihottua homopornosta alkaa tuntua tosi ahdistavalta ja se saa masentuneeksi ja epäkelvon oloiseksi.

Olen sanonut hänelle asiasta ja hän ymmärtää ja pitää minua rohkeana, kun en salaile mitään, minusta tuntui, että on velvollisuuteni sanoa hänelle tästä mielestäni huonosta ominaisuudesta minussa.

Joskus olen taas lukenut juttuja miehistä, jotka ovat tulleet kaapista kymmenien vuosien avioliiton jälkeen. Tuollaiset tarinat kauhistuttaa minua. Entä jos minä tietämättäni elänkin valheessa ja joskus vasta sen ikäisenä tajuan oman suuntautumiseni, pilaan samalla parisuhteen ja toisen elämän.

Kaikki tuntuu välillä niin epävarmalta ja oudolta. Onnellisimmillaan olen ehkä silloin, kun tuollaisia ahdistavia seksijuttuja ei tarvitse edes ajatella. Olen uhkaavasti kolmeakymppiä lähestyvä aseksuaali nainen.

Löysin ilmaisun aseksuaali tuossa vähän päälle parikymppisenä ja silloin tuntui palapelin palaset loksahtavan kohdalleen vaikka en varsinaisesti ollut hukassa oman identiteettini kanssa… "ah, minähän olen juuri tämä"… en koskaan aikaisemmin oikein ajatellutkaan asiaa koska automaattisesti koin kai olevani hetero jonka kiinnostus poikia kohtaan ei ollut vielä ajankohtaista.

Joukkoon kuuluminen on aina ollut minulle tärkeää joten aseksuaalisuuden käsitteen, yhteisön löytyminen tuntui todella hyvältä: Parisen vuotta sitten huomasin minulla olevan kyseenalaisia, valtavirrasta poikkeavia? Nämä ajatukseni on voimakkaasti alistavia, minun ollessa se alistuva osapuoli. Sitähän sanotaan että aseksuaalien kinkyneisyys voi olla ilman seksuaalista latautumista, mutta minulla se taitaa olla päinvastoin… tunnen seksuaalista latautumista juuri näinä hetkinä kun alistun.

Olen "kokeillut" asiaa yhden seksuaalin miehen kanssa… tykkäsin siitä. Pystyn jopa nauttimaan jos mies haluaa minun antavan itselleen tyydytystä suullani - ajatus että minua käytetään tällä lailla toisen mielihyväksi ei ole mitenkään vastenmielinen. Seksin ajattelu ei kuitenkaan tunnu miltään. Olen käynyt tässä läpi hyvinkin monenlaisia tunteita itseäni kohtaan… joskus jopa kyseenalaistin aseksuaalisuuteni kun kerran pystyn kiihottumaan näin - kuitenkaan en saa mitään kiksejä yhdyntää ajatellessani niin oletan voivani kutsua itseäni aseksuaaliksi - mutta vain kinkyksi sellaiseksi?

Olen kokeillut masturboimista kokeillakseni että toimiiko ruuniini ihan normaalisti ja toimiihan se - masturbointi ei vain ole se minun juttuni. Olen vähän hukassa asian kanssa vieläkin… tunnen aseksuaalisuuden olevan minulle se oikea suuntautuminen mutta se että pystyn kuvittelemaan itseni polvillaan jonkun miehen edessä… siis mitä ihmettä? Olen vuotias poika ja olen ollut kiinnostunut muista pojista siitä asti kun olin kuudennella luokalla.

Ihastukset olivat samanikäisiä kuin minä, kunnes lukion aloitettua huomasin, että lukiossa ei enää ollut juurikaan kiinnostavan näköisiä poikia, vaan kiinnostavan näköiset jäivät yläasteelle. Aikuiset miehetkään eivät kiinnosta. Olen tällä hetkellä ihastunut erääseen vuotiaaseen poikaan ja mietin onko minussa jotain vikana. On erittäin hauskaa kuinka paljon on sellaisia etikettisääntöjä, jotka kaikkien tulisi tietää, mutta mitä ei mistään löydä, kun yrittää etsiä. Tai sitten en vain osaa etsiä oikein Joskus tulin lukeneeksi jostain tällaisista homoille tarkoitetuista "hotelleista" vai olivatko ne sitten jonkinlaisten baarien tai vastaavien yhteydessä..

Ja onko niitä nyt Suomessa edes Mutta kuitenkin, paikoista, jonne voi mennä partnerinsa kanssa, ja sai olla omassa huoneessa aivan rauhassa. Jos sitten sattuikin olemaan yksin, saattoi jättää oven auki, viestien näin, että on vapaa.

Seksin muista trendeistä korkeintaan peppuseksi ja BDSM ovat saattaneet nostaa suosiotaan niin paljon, että ne olisivat vieneet kiinnostusta fistaukseen. Ero Lontoossa suhteellisen rajallisen ryhmän sisällä tehdyn tutkimuksen ja netissä toteutetun Autostraddlen Lesbian Sex Surveyn välillä selittyisikin ehkä parhaiten kyselyyn vastanneiden naisten sijainnilla Lontoo vs. Englanniksi asiallista tietoa on saatavilla todennäköisesti paljon enemmän kuin muilla kielillä, vaikkakin silloinkin vielä aika vähän.

Tilanteen toteamiseen riittää jo fisting-hakusanan käyttäminen jossakin hakukoneessa. Hakutuloksiksi tulee lähes pelkästään pornoa. Ja pornostahan ei sitä parasta tee näin-mallia saa, kuten jokainen seksiä harrastanut nainen tietää. Englantia äidinkielenään puhuville on joka tapauksessa enemmän tietoa saatavilla kuin monille muille.

Itse en tiedä yhtään naista, joka olisi naisen kanssa fistausta kokeillut. Omaan ystäväpiiriini ei vaikuta kuuluvan heitä vaikka puhummekin seksistä avoimesti ja voisi olettaa, että fistauksestakin olisi uskallettu puhua. Heteronaisia, joiden tiedän fistausta kokeilleen tai harrastavan, tiedän sentään joitakin.

Koska kyseessä on kuitenkin aihe, joka varmasti kiinnostaa osaa naisista pitävistä naisista ainakin kokeilemisen tasolla, yritän koota tähän postaukseen perustiedot asiasta. Fistaamiseen liittyvät myytit Koska fistaamiseen, niin kuin moneen muuhunkin seksin harrastamisen tapaan, liittyy harhaluuloja ja vääriä käsityksiä, käydään läpi yleisimmät niistä.

Fistaus on rajua Jos fistaaminen tehdään oikein, se on hidasta, huolellista ja hienovaraista. Kumppania ei nimittäin ole tarkoitus satuttaa, vaan hänelle on tarkoitus tuottaa mahdollisimman suurta nautintoa.

Koska käsi on iso ja paksu, sen kanssa on oltava varovainen rajalliseen tilaan työntyessä. Fistaaminen sattuu Silloin kun fistaaminen tehdään oikein, se ei satu, koska sen on tarkoitus tuottaa nautintoa, ei kipua.

Fistaaminen on vaarallista Ei ole, mikäli se tehdään oikein. Jos olet fistausta vastaanottava osapuoli, paikat venyvät, eivätkä pienemmät sormet tai dildot enää riitä Emätintä ympäröivät lihakset vahvistuvat, eivät löysty, kun niitä käytetään.

Tarkoitus ei ole repiä tai venyttää lihaksia tai käyttää voimaa, vaan tuottaa vastaanottajalle nautintoa. Lisäksi lantiopohjan lihaksia voi treenata, jos olet niiden kunnosta huolissasi.

Anaalifistausta säännöllisesti harrastavat henkilöt päätyvät ennen pitkää käyttämään vaippoja ulosteen karkailun takia Urbaanilegendaa.

Peräaukon rengasmaiset lihakset eivät repeydy kun fistaus tehdään oikein. Voi jopa käydä päinvastoin, kyseisten lihasten kontrolloiminen voi jopa helpottua anaaliseksin harrastamisen seurauksena. Wendy Casterin vuonna julkaistuun New Lesbian Sex Book iin haastatellut fistaamista harrastavat naiset sanoivat sen aikaansaavan intensiivisemmän tai tunnepitoisemman orgasmin. Joku jopa sanoi fistaamisen vievän hänet hetkeksi ikään kuin toiseen maailmaan, hänen itsensä ulkopuolelle.

Fistaaminen sopii sellaisille naisille, jotka pitävät penetraatiosta paljon muutenkin ja jotka haluavat kokea vieläkin voimakkaamman täyttymisen tunteen. Kumppanin pienen pienikin liike on mahdollista tuntea fistaamisen aikana. Fistauksen antajat sanovat sen olevan hyvin alkukantainen kokemus kun oma käsi on toisen ihmisen sisällä. Kuulemma mikään ei ole tunnetasolla sen intiimimpää kuin kumppanin fistaaminen. Kumppanin jokaisen kiihottumisen ja nautinnon värähdyksen ja värinän voi silloin tuntea sisältä käsin.

Fistaaminen vaatii erityisen paljon luottamusta kumppania kohtaan ja sekin selittänee osan syntyvästä intiimiyden tunteesta. Turvallinen fistaaminen Kuinka fistaus sitten onnistuu? Ensinnäkin emätin on hyvin joustava, jotta synnyttäminen olisi mahdollista. Emätin laajenee myös seksin aikana ilmapallon kaltaisesti, se pitenee ja levenee. Koon muutokset alkavat jo kiihottuessa ja juuri ennen orgasmia emättimen sisempään osaan tulee selvästi enemmän tilaa lisää tietoa aiheesta vaikkapa Naisen seksuaaliset reaktiot-postauksesta.

Vastaavasti stressi ja pelko supistavat emätintä. Jo siksikin kipua ja voimankäyttöä on fistatessa ehdottomasti vältettävä. Fistingin ei kuulu sattua ja kipu voi aiheuttaa kiihottumisen täydellisen lopahtamisen. Lähtökohdan täytyy siis fistingissä ehdottomasti olla se, että molemmat, ja etenkin fistingiä vastaanottava osapuoli haluavat sitä.

Fisting ei onnistu, jos sen vastaanottaja ei kiihotu eikä rentoudu tarpeeksi. Fistaus vaatii kommunikointia, kärsivällisyyttä ja runsaasti liukastetta. Mikäli kumppanisi toivoo sinun fistaavan hänet ja hänellä on siitä aiempaa kokemusta, kysy häneltä yksityiskohtaiset ohjeet siihen miten hän haluaa sen tehtävän.

Käykää tämä keskustelu sängyn ulkopuolella, ei-seksuaalisessa tilanteessa ennen kuin ryhdytte toimeen. Kuuntele tarkkaan mitä kumppanisi sinulle kertoo. Ole tarkkana myös seksin aikana ja etene hitaasti. Lopeta heti, jos kumppanisi niin pyytää tai muuta niitä asioita, jotka hän pyytää sinun muuttavan.

Mikäli teillä ei ole aiempaa kokemusta fistingistä, perehtykää aiheeseen huolellisesti ennen ensimmäistä kertaa. Fistaukseen liittyy terveydellisiä riskejä, jos se tehdään väärin, joten olkaa selvin päin fistatessanne. Alkoholi tai muut päihteet voisivat turruttaa aisteja ja vaarantaa fistattavan terveyden. Fistingissä on hyvä ottaa huomioon myös seksitaudeilta suojautuminen , koska fistauksessa on mahdollista saada pienen pieniä repeämiä ja toisaalta on melko tavallista, että käsissämme on pieniä haavoja, jolloin veren kautta leviävät seksitaudit saattaisivat tarttua kumppanilta toiselle.

Kertakäyttökäsineiden käyttäminen on fistatessa suositeltavaa. Käsi liukuu paremmin kumppanin vaginaan tai anukseen, jos siinä on käsine, jossa on runsaasti liukastetta. Samalla ehkäistään myös seksitautien tarttuminen. Kynsien täytyy fistatessa olla lyhyet. Leikkaa siis kynnet lyhyeksi ja viilaa ne mahdollisimman tasaisiksi mikäli olet fistausta antava osapuoli. Poista käsistäsi sormukset ja korut. Riittävän hyvän liukasteen runsas käyttäminen on fistatessa myös erittäin tärkeätä, joten lisää liukastetta runsaasti fistauksen aikana.

Varatkaa fistaamiselle runsaasti aikaa. Fistaus ei sovi pikapanosessioon, ellette molemmat ole erittäin kokeneita fistaajia. Ohjeita vaginafistaukseen - antajalle Panosta esileikkeihin tavallista enemmän. Kumppanin on ehdottomasti oltava erittäin kiihottunut kun kokeilette fistausta.

Keskity siis hänen klitorikseensa ensin, aloita vaikkapa suuseksiä antamalla ja sormettamalla. Älä myöskään yritä heti tunkea kaikkia sormiasi kumppanisi vaginaan, vaan etene asteittain sormi kerrallaan, yhdellä sormella aloittaen, ja peukalo vihoviimeisenä lisäten. En käy ihan kaikkea sormettamiseen liittyvää asiaa läpi tässä, koska olen kirjoittanut esileikeistä ja penetraatiosta aikaisemminkin, eli lue ensin vaikkapa aiempi Nautintoon sormin ja käsin-postaus , jotta saat hyvän käsityksen fistaamista edeltävästä emättimen stimuloinnista.

Mikäli kumppanisi ei ole entuudestaan kovin kokenut penetraation suhteen älkää kokeilko fistausta vielä. Fistaaminen sopii naisille, jotka jo tuntevat oman itsensä ja oman emättimensä ulottuvuudet sekä nauttivat vaginapenetraatiosta erityisen paljon. Käytä runsaasti liukastetta, enemmän kuin luulet sitä tarvitsevasi ja vielä vähän lisää.

Sekä emättimeen suoraan laittamalla, että kämmenen sisä- ja ulkopuolelle lisäämällä, niin että sitä on ranteeseen asti. Liukastetta tulee kulumaan paljon eli varaudu tilanteeseen mieluiten isolla pumppupullolla liukastetta. Mikäli ette normaalisti käyttäisi liukastetta penetraatiossa, käyttäkää sitä nyt. Anna kumppanin päättää etenemisvauhti. Käsi tulee viedä sisään mahdollisimman suppeassa muodossa ja erittäin h-i-t-a-a-s-t-i edeten , muutama millimetri kerrallaan.

Mieluiten niin, että rystyset ovat käännettynä selkärankaa kohti ja kämmenen sisäpuoli vaginan etupuolta päin. Paras vaihtoehto on edetä sormi kerrallaan vagina hiljalleen totuttaen, sitä mukaa kun hänen kiihottumisensa kasvaa.

Jos tunnet vastustusta, hidasta ja jatka vasta kun tunnet hänen lihastensa rentoutuvan. Lisää siis uusi sormi kun hän rentoutuu lisää ja tahtoo lisää. Lisää liukastetta sekä käteesi, että hänen vaginaansa sitä mukaa kun se vaikuttaa kuivuvan, mieluiten joka kerta kun pidät pienen tauon etenemisessä.

Kysele samalla kumppanisi tuntemuksia, mikäli hän ei ole niistä itse puhunut. Säilytä katsekontakti koko ajan. Voit pitää häntä kädestä toisella kädelläsi tai silittää kumppanisi vatsaa tai rintaa, mikä sitten onkin teitä kahta eniten lähentävä tapa. Älä missään nimessä hosu vaan etene hitaasti. Aidoksi ja ei-aidoksi äänestäminen. Sivusto sisältää luonteensa takia seksi materiaalia, jonka joku saattaa kokea loukkaavaksi tai jopa rivoksi.

Jos et halua nähdä alastonluontoista seksi materiaalia, lukea rivoja ilmoituksia tms, emme suosittele seksi treffit sivuja sinulle! Suomen kuumimmat seksitreffit ja seksiseuran haku. Ohjeet oman videon tekoon. Aidoksi ja ei-aidoksi äänestäminen Paremmat Seksitreffit - tietosuoja ja ohjeet Millainen on hyvä deitti-ilmoitus? Katso aidot suomalaiset kotiseksivideot tästä!


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *