Kutsuisit joskus ihan suoraan katsomaan. Minua hävetti niin paljon, joten laskeuduin pesukoneelta, aivan punaisena, ja kumarruin avaamaan koneen luukkua. Setä seisahtui ihan taakseni, vei kätensä takaata rinnoilleni, kähmi niitä kovakouraisesti ja puri niskaani.

Saat antaa minullekin vähän tuota herkkuasi" setä huohotti niskalleni, ja painoi ylävartaloni pesukonetta vasten. Vanhan viinan ja tupakan haju ällötti minua, mutta en saanut pistettyä vastaan, kun setä painoi minut pesukonetta vasten, nosti hameeni vyötärölle, ja alkoi avata housujaan. Tunsin, kuinka mies alkoi hieroa kyrpäänsä jalkojeni väliä vasten kostuttaen sen nesteillä, jotka omasta kivastani valuivat pitkin reisiäni.

Aika avoimesti pikkunarttu itsestään kuitenkin nautti äsken. Ehdin jo hetken miettiä, päästäisikö setä minut pois, tai olisiko suihinotto riittävän houkuttele vaihtoehto tuolle rentulle, kunnes tajusin mitä miehellä oli mielessä, kun hän työnsin sormensa perseeseeni. Uikahdin järkytyksestä, ja setä otti sormensa pois perseesäni, ja laittoi kämmenensä suuni eteen. Hitaasti, hän alkoi samalla tunkea kyrpäänsä perseeseeni.

Välillä hän piti taukoa, ja veti sitä hieman pois, ja alkoi pienin työnnöin alkoi työntää sitä syvemmälle ja syvemmälle peppuuni. Luoja se sattui, mutta tuntui myös samaan aikaan hyvältä. Nesteissäni kostutettu kyrpä rassasi persettäni pesutuvan kellarissa, itseäni yli kaksi vuotta vanhempi setä huohotti takanani, enkä pystynyt liikkumaan mihinkään. Siirsin toisen käsistäni omalle klitorikselleni, ja aloin hangata sitä varovasti, ja huomasin uuden nautinnon lähestyvän.

Mieskin huohotti kovempaa, ja laukesi perseeseeni. Hoidin omin sormin itseni loppuun , ja jäin huohottamaan pesukoneen päälle. Minäpä luulen että me otetaan tämä vielä uusiksi moneen kertaan. Joko täällä, tai voit tulla käymään luonanikin, tuollainen pikkupillu on aina tervetullut. Minä jäin keräilemään pyykkejä ja miettimään, mitä juuri tapahtui. Mies tulee naisen taakse ja tarraa rinnoista kiinni.

Aivan yllättäen, niin että kova patukka painuu pienen perseen väliin. Kädetkin livahtavat paidan alle nappaamaan nännin peukaloiden väliin, leipomaan tissejä. Väristys kulkee naisen lävitse. Se valuu pilluun tehden siitä liukkaan ja vastaanottavaisen. Näköalat ovat miehen mielestä huimat. Pikku peppureikää ja raollaan olevia pillunhuulua voisi tuijottaa kauemminkin, mutta nainen työntää jo persettään taaksepäin. Ja sitten se porautuu pitkällä työnnöllä pohjaan saakka. Ei siinä voi kuin ähkäistä, puristua tuon ihanan asian ympärille, niin että sen tuntee pillunseinämän jokaisessa hermonpäässä.

Lätinä vain käy kun mies liikuttele sauvaa ees taas. Tottuneesti hän liu'uttaa sitä tasaisina sarjoina, pysähtyy, sitten painaa yllättäen syvälle niin että nainen alla huudahtaa.

Tahti kiihtyy, koska kumpikin haluaa saada enemmän ja enemmän. Märkää pimpsaa, kankeaa kullia. Pieni perse alla vain hytkyy kun toinen paukuttelee menemään. Aaaaaah, hankaus on liikaa! Kyrpä hieroo pillua niin taivaallisesti että vapisuttaa. Ei ihme, että pimpsa tiukentuu elimen ympärille ja vie miehen hulluuden partaalle.

Ainoa ajatus on puskea tuohon aukkoon raivokkaasti, avata se ja tuntea kun se sulkeutuu, jotta sen pääsee uudestaan taas täyttämään. Kullinpää herkkänä hän lykkii. Nainen tuntee pillunsa painavaksi ja höyryäväksi, sykintä leviää haaroista sormenpäihin suloisina piikkeinä. Ei voi kun huutaa. Miehestä imetään mehuja pillun nieltäväksi, liian ahnaasti, jotta sitä voisi kestää. Eikä sitä voi estää.

Kuuma purkaus on jo matkalla. Se syöksyy naiseen, mies jännittää pakaransa ja työntyy voimalla sisään, yhden, kahden, kolme kertaa. Ne ovat ne ihanimmat työnnöt. Kun hän tyhjentää itsensä naiseen, sillä hetkellä hän tuntee kiitollisuutta niinkuin aina.

Hänen naisensa pillua ei voita mikään. On se vaan jumalatar sängyssä. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksinovellit Seksinovellit panot siskon kanssa panot siskon kanssa siskonkaa Siskoni tuli bikineissään huoneeseeni ja sulki oven. En ehtinyt tehdä mitään kun hänen rintansa olivat jo suussani. Imin niitä hetken ja kysyin että miksi. Siskoni sanoi että häntä panetti hirveästi ja halusi että ensimmäinen kerta tapahtuisi jonkun tutun kanssa. Siskoni riisutui aivan alastomaksi.

Hän alkoi ottaa minulta housuja jalasta. Silloin minun kaluni kovettui. Se oli todella kiihottavaa kun oma sisko otti 18 senttisen munani melkein kokonaan suuhun. Kaadoin siskoni sängylle ja aloin nuolla ja sormettaa pillua. Se oli niin ihanan tiukka. Sitten kaivoin kaapistani kortsun ja aloin työntää kyrpää sisään.

Siinä meni varmaan viisi minuuttia kunnes kyrpä sujahti sisälle ihanaan pikkupilluun. Se oli niin kiihottavaa että laukesin jo viiden minuutin panon jälkeen. Otin uuden kortsun ja jatkoimme aloin panemaan häntä takaa päin ja siskoni pyysi että menisin hänen pyllyynsä. Nuolin ensin pyllyn liukkaaksi ja aloin sitten panemaan. Sen jälkeen olemme muutaman kerran panneet ja nekin kerrat olivat yhtä kiihottavia.

Pesutuvassa Kotitöistä lempparini on pyykin pesu. Nautinnosta sekaisin Mies tulee naisen taakse ja tarraa rinnoista kiinni. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Menitkö siskosi pyllyyn pää edeltä vai jalat edeltä? On yleensä naistenkieltä, kun sanotaan, että mies meni naisen sisään, sen asemesta, että mies työnsi kullinsa naisen sisään. Miestenlehdistä huomaa, että kijoittajat ovat usein keski-ikäisia naisia. Ristiriitaa aiheuttaa se, että he kuitenkin kirjoittavat, kuin kertoja olisi mies.

Sanonta oli aikoinaan "rohkea" naisten kirjoittamissa seksioppaissa, kun yhdynnästä saattoi vasta juuri ja juuri puhua. Nyt jo eräässä lehdessä puhuttiin, miten lapsi voi käsittää mitään, kun mies menee naisen sisään.

Alotus on suoraan mielipuolen päiväkirjasta. Ainostaan puuttui, jotta äiskä olisi tullut mukaan juttuihin. Pitäähän rakkaita lapsiaan auttaa. Joo, minäkin epäilen jutun aitoutta. Pelkkä pano olisi vielä mennyt, mutta peppujutut ei varmaan ole yleensä ekassa panossa mukana. Jos sisarukset haluaa sextailla niin ihan sama mulle, kunhan ovat varovaisia. Mitä serkumpi sitä herkumpi. Jotakin häpyä täytyy olla pannessakin.

Taustalla kuitenkin vuosikymmenten urheilu - viime vuosina tosin aika vähän. Keväthelteet yllätti koko Suomen vuonna ja itsekin tuli oltua ulkohommissa ja jopa rannalla sen verran että kroppa nappasi rusketusta.

Hellekauden luvattiin loppuvan, joten varattiin perheen kera kylpyläloma. Itsellä vähän kriisiä kropan ja laiskottelun vuoksi, joten keksin päivää paria päivää ennen reissua lähteä kuntosalille ja keskittyä erityisesti käsiin sekä hartioihin. Kuntosali tuntui pitkästä aikaa hirmu hyvältä ja pumppasin hauiskääntöä, leuanvetoa, pystypunnerrusta ja normaalia punnerrusta niin loppuun kuin vain jaksoin. Tavoitteena tietenkin jonkinlainen turvotus näissä lihaksissa - kun mennään kylpylään.

Mutta samalla psykologisesti aika kiinnostavaa. Kylpyläloma oli kahden yön mittainen oleskelu kylpylähotellissa ja mukana tietysti oma perhe.

Ensimmäisen päivän iltana, ehdimme poreisiin vain hetkeksi - kun jo tuli valomerkki. Seuraavana päivänä huomasin että kyynärpäitäni särki ja kädet oli todella kipeät. Jopa saunaan veden kantaminen sattui. Pohdin jo oliko järkevää edes mennä kuntosalille ja tehdä niin rankka treeni, mutta samalla ajattelin sen olevan hyvä alku tulevalle ja ehkä jatkuvammalle harjoittelulle.

Kylpylä sijaitsee lähellä Venäjän rajaa ja seutu on tunnettu runsaasta määrästä Venäläisiä turisteja. Joskus kylpylässä näkee nuoria ja kauniita neitosia jotka eivät edes kastaudu, vaan keikistelevät altaiden välissä "poseeraamassa" ja keräämässä katseita. Tälläkin kertaa kylpylässä pyöri paljon niin Suomalaisia, Venäläisiä kuin jopa Ruotsalaisia - neitokaisia. Katsetta oli välillä vaikea kohdistaa siten, ettei kukaan huomaisi että tuijottaa, mutta silti ehtisi tarpeeksi nauttia silmänruoasta.

Täytyy myöntää että perheellisenä käytin välillä hyväkseni lapsiani ja sijoittauduin lasten linjalle, jolla katsoessani lapsen suuntaan, taustalla näkyikin joku hyvännäköinen nainen. Tarkkana saa olla ettei tästä vilkuilusta jää kiinni tai saa ikuisen pervon perheenisän maineen.

Hämmästyin miten paljon naiset ja erityisesti ne hyvännäköiset vilkuilivat myös minun suuntaani. Pohdin mielessäni, onko vastakkaisen sukupuolen kiinnostuksen herättäminen oikesti näin pienestä kiinni. Päivä meni pääosin mukavasti keskittyen omaan ja lasten iloon, mutta loppuillasta puolityhjässä porealtaassa istuskellessa allasta lähestyi todella kaunis ruskeaverikkö. Nainen vilkaisi minua jo altaaseen tullessaan ja nostin kädet altaan reunalle "puolihuolimattomasti" ja nainen vilkaisi minua toistamiseen.

Istuskelimme samalla reunalla poreallasta varmaan 15 minuuttia ja vaikka keskityin aivan muuhun, huomasin naisen välillä vilkuilevan minua. En voinut itsekään aivan katsomatta jättää naisen rintoja ja kauniita kasvoja. Ruskeat hiukset ja ruskeat silmät lumosivat ja saivat mielikuvituksen laukkaamaan.

Olisihan se ollut mukava kokea sama, mikä 15 vuotta aisemmin tapahtui erään toisen kylpylän porealtaassa. Silloin kädet eksyivät varkain vieressä istuvan bikinin alaosaan ja hänen kätensä vastaavasti veti uimahousuni sivuun ja molemmat teeskentelimme muille altaassa olijoille, ettemme edes tunteneet toisiamme - kuten emme tunteneetkaan. Kädet touhusivat poreilevan veden peittäessä näkymät ja tunsin kuinka nainen lopulta värisi ja painoi jalkansa tiukasti yhteen käteni ympärille.

Hetken päästä tunsin kuinka käden liike kaluni ympärillä kiihtyi ja lopulta en voinut vastustaa laukeamista. Jouduin keskittyneesti katsomaan porealtaasta alas muille altaille, ettei mikään paljastanut tapahtunutta. Hetken aikaa etsiskelin poreen seasta spermaa, mutta onneksi altaassa oli niin kovat kuohut, että se hävisi kuohun sekaan. Istuimme hetken rauhallisesti "muka nautiskellen" vesihieronnasta ja siirryimme sitten eri aikoihin toisiin altaisiin.

Toivottavasti kukaan ei törmännyt poreiden seassa kelluvaan valkoiseen tahmaan. Tällä kertaa käsi ei kuitenkaan eksynyt "väärään paikkaan", vaikka nainen siirtyi aivan viereeni istumaan. Etsin välillä kaukaisuudesta "tuttujani" ja jouduin katsomaan myös naisen suuntaan.

Huomasin että hänkin vilkaisi minua välillä "epähuomiossa". Lopulta lapseni ilmoitti että haluaa toiseen altaaseen ja nousin altaasta pyrkien vetämään vatsaani sisään - näyttämättä kuitenkaan siltä - että vedän vatsaani sisään.

Kotitöistä lempparini on pyykin pesu. Pääsee kahdeksi tunniksi vilpoisaan kellariin, ihan omien ajatusten kanssa kahdestaan. Siispä vapaaehtoistuin taas, kun äiti kysyi kuka haluaa mennä pesemään, nappasin pyykkikorin, lukion kurssikirjan ja lähdin. Paitsi vilpoisa kellari ja oma rauha, mieltäni piristää kyllä monesti myös linkoava pesukone.

Linkouksen lähestyessä alan jo vähän herätellä omaa kehoani sormin, koskettelen rintojani, sisäreisiäni, ja klitoristani, suljen silmäni, ajattelen niitä pornopätkiä, jota salaa olen katsellut yksin kotona ollessani isoveljen koneelta, sekä poikaystävääni, jonka kanssa ei kyllä vielä oltu päästy suihinottoa pidemmälle, ja valmistaudun kliimaksiin.

Kun kone alkaa täristä, istahdan sen nurkalle hame päällä, alushousut sivulle vedettynä niin, että kaikki se koneen tärinä tuntuu siellä, missä se parhaimmalta tuntuu. Käteni hapuilevat rinnoilleni, ja nautin omasta hetkestäni pyykinpesukoneen kanssa.

Tiedän, ettei koneen räminän yli kuulu mitään viereisiin huoneisiin, joten uskallan huohottaa kuuluvasti, ja tunnen lämpimien aaltojen lähestyvän ja vievän minut mukanani. Kun orgasmi on mennyt ohi ja pesukone pysähtynyt, avaan silmäni huomatakseni, etten ole yksin. Yläkerran naapuri, se alkoholiin menevä lähemmäs viisikymppinen setä seisoo oviaukossa, ja huomatessani että olen avannut silmäni, taputtaa rauhallisesti. Kutsuisit joskus ihan suoraan katsomaan.

Minua hävetti niin paljon, joten laskeuduin pesukoneelta, aivan punaisena, ja kumarruin avaamaan koneen luukkua. Setä seisahtui ihan taakseni, vei kätensä takaata rinnoilleni, kähmi niitä kovakouraisesti ja puri niskaani.

Saat antaa minullekin vähän tuota herkkuasi" setä huohotti niskalleni, ja painoi ylävartaloni pesukonetta vasten. Vanhan viinan ja tupakan haju ällötti minua, mutta en saanut pistettyä vastaan, kun setä painoi minut pesukonetta vasten, nosti hameeni vyötärölle, ja alkoi avata housujaan.

Tunsin, kuinka mies alkoi hieroa kyrpäänsä jalkojeni väliä vasten kostuttaen sen nesteillä, jotka omasta kivastani valuivat pitkin reisiäni. Aika avoimesti pikkunarttu itsestään kuitenkin nautti äsken. Ehdin jo hetken miettiä, päästäisikö setä minut pois, tai olisiko suihinotto riittävän houkuttele vaihtoehto tuolle rentulle, kunnes tajusin mitä miehellä oli mielessä, kun hän työnsin sormensa perseeseeni.

Uikahdin järkytyksestä, ja setä otti sormensa pois perseesäni, ja laittoi kämmenensä suuni eteen. Hitaasti, hän alkoi samalla tunkea kyrpäänsä perseeseeni. Välillä hän piti taukoa, ja veti sitä hieman pois, ja alkoi pienin työnnöin alkoi työntää sitä syvemmälle ja syvemmälle peppuuni. Luoja se sattui, mutta tuntui myös samaan aikaan hyvältä.

Nesteissäni kostutettu kyrpä rassasi persettäni pesutuvan kellarissa, itseäni yli kaksi vuotta vanhempi setä huohotti takanani, enkä pystynyt liikkumaan mihinkään. Siirsin toisen käsistäni omalle klitorikselleni, ja aloin hangata sitä varovasti, ja huomasin uuden nautinnon lähestyvän. Mieskin huohotti kovempaa, ja laukesi perseeseeni. Hoidin omin sormin itseni loppuun , ja jäin huohottamaan pesukoneen päälle. Minäpä luulen että me otetaan tämä vielä uusiksi moneen kertaan.

Joko täällä, tai voit tulla käymään luonanikin, tuollainen pikkupillu on aina tervetullut. Minä jäin keräilemään pyykkejä ja miettimään, mitä juuri tapahtui. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Olen jo päälle 50 vuotias mies siskoni hieman vajaa viisikymppinen.

Anaalipano pillua siskolta -

En pystynyt muuta kuin huutamaan ja karjumaan mielettömästi orgasmini, ensimmäisen orgasmini vallassa, jonka sain naisen kanssa — naisen, joka oli vielä oma siskoni. Taltioinnit ovat tietenkin minulla ovathan ne aika kuumaa tavaraa! Tunsin isosiskoni pehmeän, lämpivän vartalon olevan kiihottavasti itseäni vasten. Aloin nuolemaan ja imemään uudestaan hänen löysäksi naitua pillua, sisko narisi ja voikersi.

Ätmi voi joutua vuotiaan lukuisia kertoja käymään baarissa jollakin toisten "ätmien" porukalla, eikä saa mitään aikaiseksi. Yksinäisenä ja turhautuneena sitten illan päätteksi kotiin. Niin, mitä tapahtuu tämän pokauksen jälkeen. Ätmien kohdaalla kun on todellakin todellisuutta se, että heilllä menee valtava aika pelkästään siihen, että oppivat pokaamaan oikeaoppisesti.

Kiinnostaako sua pitää sitä naista? Luuletko että tämä nainen oikeasti pitäisi sinusta kun on oppinut tuntemaan sinut paremmin? Osaatko ajatella asiaa naisen näkökulmasta; mitä hän ajattelee sinusta, kun saa selville, ettet oikeasti olekaan sellainen mitä hänet pokatessasi annoit hänen ymmärtää? Kaikilla meillä on todellakin ongelmia, mutta tutustumisvaihe täytyy yleensä olla erittäin mutkaton. Väittäisin, että nimenomaan tuo tutustumisvaihe on ätmien isoin ongelma - he ovat sosiaalisesti kömpelöitä, puhuminen saattaa olla epävarmaa, puhuvat joko liian kovaa tai hiljaa, puhetyylissä korjattavaa, saattavat vaikuttaa tylyiltä, vaikka eivät halua olla sitä vaan ovat todellisuudessa erittäinkin kiinnostuneita.

Ihmiset vaan tulkitsevat tämän väärin. Jos he vaan tuntisivat "ätmin" paremmin, saattaisivat he myöhemmin ymmärtää, että hieman töksöllä tyylillä sanottu asia tarkoittaakin "ätmille" ihan normaalia asian ilmaisua. Tämä, että ätmi ei pääse edes alkuun suhteissa, ei ätmi saa edes mahdollisuuttakaan näyttää, mitä muuta osaa. Jos ätmi ymmärretään puhetyylin takia väärin, he tarvitsevat valmennusta ja harjaannusta puhetaidossa. Oletko muuten lukenut kirjan Aristoteleen retoriikka.

Kyky puhua vakuuttavasti oli jo antiikin Ateenassa tärkeä taito. Hyvän puhetaidon merkitystä ei todellakaan voi väheksyä, kun teet tuttavuutta tuntemattomaan naiseen. Olen kyllä tähänkin törmännyt, että poket eivät päästä edes sisään yökerhoon, jos puhuminen on hankalaa, vaikka ei olisi ollenkaan juonut. Niin tuo onkin se ongelma, mitä naiset ajattelee, kun tuntee miehen paremmin ja huomaavat, että mies ei ole sellainen, mitä pokatessa antoi ymmärtää.

Kun pokauspaikkoihin pääsee vain sellaiset, jotka osaavat antaa välittömästi hyvän vaikutelman, paikkoihin ei edes pääse sellaiset yksilöt, jotka eivät täytä riittävästi "keskiverto" ihmisen kriteerejä. Hiljattainhan oli Ylessä artikkelikin psykopatiasta. Tuossa keskustelussa hiukan tarkemmin. Jos ihminen osaa kuitenkin hurmata, tästä seuraa yleisemmin myös jatkoakin kuin silloin jos ihminen ei osaa hurmata. Alemman tason miehiltä ja myös naisiltakin puuttuu tämä hurmaamisen taito.

Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja. Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, mutta todella paljon olen oppinut nimenomaan Nainen39veen kirjoituksista.

Tuossa esimerkkejä hänen loistavista keskusteluista. Tällainen on mielestäni juuri merkityksellistä keskustelua. Tintoretto Ja jotain siinä oli, mutta pimeässä en nähnyt, mitä. Kuu yläpuolella nauroi selvästi, ja taivaankappaleelle muodostuivat Caravaggion kasvot. Pelkkä pano olisi vielä mennyt, mutta peppujutut ei varmaan ole yleensä ekassa panossa mukana. Jos sisarukset haluaa sextailla niin ihan sama mulle, kunhan ovat varovaisia. Mitä serkumpi sitä herkumpi. Jotakin häpyä täytyy olla pannessakin.

Olen pannut anoppia, vaimon siskoa, isäni nuorinta siskoa ja kahta enojen vaimoa. Sama lista mutta mulla vielä vaimon tytär. Samat sanat mutta mulla vielä isukki ja äitikulta ja koko nautakarja ja kylän kukko päälle päätteeks.

Ootteko oikeasti täällä lukemassa seksinovelleja sillä ajatuksella että kaikki olisi totta? Ei täällä ole tarkoituskaan, missään vaadittukaan että tositarinoita pitäisi olla?! Eikä teillä ole käsitystä mielikuvituksesta, fantasiasta, tarinasta vain aiheuttaakseen kiihotusta ja himoa, mitään väliä sillä onko totta vai ei. Minun paras panoni on ollut Maspalomasissa jurrissa äitini kanssa lomalla kahdestaan. Olimme tanssineet hitaita hotellin raflassa ja huoneessa kuppia otettuamme päädyimme sänkyyn.

Voi että se oli pervoa ja ihanaa! Mutsin ihanat C-kupin rinnat ja kiharainen tumma karvakolmio, tumma niinkuin nänninsäkin! Aamulla olimme noloina kumpikin, emmekä ole puhuneet asiasta. Mutta minun tekisi mieleni uusia, eikä vain muistella ja vetää käteen. Aaaahh oman mutsin raskaat rinnat tummine nänneineen, kiharainen karvakolmio ja lämmin tussu.

Voisiko kotoisampaa ja turvallisempaa olla! Olin samassa paikassa siskoni kanssa kun pari kaveria joutui perumaan matkansa. Illat juhlittiin kavereiden kanssa, mutta kun meillä oli kahdestaan yhteinen huone, niin toisena iltana jonkun naapurihuoneen pariskunnan panoa kuunnellessa ekaksi naureskeltiin ja päädyttiin runkkaamaan, ja sain vielä nuolla häntä. Sitten vielä parina viimeisenä päivänä sisko antoi luvan että sain pilluun tulla sisälle asti.

Olihan se vähän outoa kolmantena päivänä nähdä kavereita kun oli edellisenä yönä nuollut siskon pillua ja runkannut samalla. Eikä se siitä helpottunut kun lennon ajan kaverit puhui suomesta ja tyttöystävistä ja itsellä oli koko ajan mielessä että olin saanut laskea siskon pilluun omat mäihät. Samat mietteet että melko outoo seuraavana päivänä.

Muuten samankaltainen kokemus mutta kaksossysterin kanssa oltiin joskus Rhodoksella. Veljeni ja äitini kanssa päädyttiin sänkyyn.

Äidin rinnat ovat D kuppia, niitä oli ihana hieroa ja imeä. Veljeni meni sisälle ja laukesi 5 min päästä. Seuraavana päivänä oli vähän nolo tunnelma,äiti sanoi että voisimme joskus humalaisena iltana ottaa uusiksi.

D kupeista tuli mieleeni kun sain viime kesänä nussia vuorokauden DD- rintaista vaimoni siskoa eka kerran.

Oli todella herkkua koska viimeksi tapasin hänet vajaa viikko sitten. Hän osaa kaiken paremmin kuin sisarensa Ottaa loppuun saakka suuhunkin!!!! Seuraava tapaamisemme on hänen kotonaan keskiviikkona, miehensä lähtee reissuun ja Mitäs siinä muuta kun sanot, että eiköhän uusita se Maspalomasin honna, kun oli niin herkullista EN kehu mutta kesyjä on teidän hommat.

Tässä on eräs englanninkielinen asiallinen kyselytutkimus joka pyrkii kartoittamaan sitä millaiset ulkoiset tekijät voisivat mielestäsi vaikuttaa seksisuhteen syntymiseen sisarusten välille. Jos äitinsä kanssa niin tuttuhan Se paikka on eli ei kukaan ekakertaa, harva toistakaan. Olin kotona ja laukesin hirveästi huoneeseeni. Sitten kaivoin kaapistani 18 senttisen munani siskoni sängylle ja aloin työntää housuja jo viiden minuutin panon jälkeen hänen suuhunsa.

Kyrpä sujahti jonkun tutun kanssa pois jalasta. Otin uuden munani melkein kokonaan suuhun. Siskoni kyrpää aloin nuolla. Nussin siskoa yöllä ja laukesin pilluun. Mun äiti meni uusiin naimisiin. Sain itselleni isäpuolen ja pari veljeä.

Kun äiti on töissä nuo kolme miestä arvostelee minun ulkonäköä. Rintojen pienuutta ja hoikkia sääriäni. Pikkuhiljaaa homma luiskahti siihen että isä puoli panee minua kun äiti lähtenyt töihin. Sitten teen sille alasti aamiaista. Sitten sen mentyä veljekset heräävät. Heittävät noppaa kumpi panee minua ekana. Sitten jään yksin syön aamiaita ja lähden kouluun. Illalla sama toisinpäin jos äiti on iltavuorossa. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Minä olin äidin kanssa laivalla ja panin äitiä. Hitaasti, hän alkoi samalla tunkea kyrpäänsä perseeseeni. Välillä hän piti taukoa, ja veti sitä hieman pois, ja alkoi pienin työnnöin alkoi työntää sitä syvemmälle ja syvemmälle peppuuni. Luoja se sattui, mutta tuntui myös samaan aikaan hyvältä.

Nesteissäni kostutettu kyrpä rassasi persettäni pesutuvan kellarissa, itseäni yli kaksi vuotta vanhempi setä huohotti takanani, enkä pystynyt liikkumaan mihinkään. Siirsin toisen käsistäni omalle klitorikselleni, ja aloin hangata sitä varovasti, ja huomasin uuden nautinnon lähestyvän. Mieskin huohotti kovempaa, ja laukesi perseeseeni. Hoidin omin sormin itseni loppuun , ja jäin huohottamaan pesukoneen päälle. Minäpä luulen että me otetaan tämä vielä uusiksi moneen kertaan.

Joko täällä, tai voit tulla käymään luonanikin, tuollainen pikkupillu on aina tervetullut. Minä jäin keräilemään pyykkejä ja miettimään, mitä juuri tapahtui. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Olen jo päälle 50 vuotias mies siskoni hieman vajaa viisikymppinen. Jo nuorena tunsin vetoa siskooni kuljimmehan tansseissakin joitakin vuosia yhdessä sillä maaseudulta ei niin, vaan kyytiä saanut. Yleensä siskoni pukeutui tyköistuviin farkkuihin siis hoikat sääret ja pepun esiin tuovasti. Kesäisin mekkoon tai hameeseen hieman polven yläpuolelle ja ihon värisiin sukkahousuihin joskus myös tummiinkin.

Nyt myöhemmin aikuisen Stay Up sukkin toivomukseni mukaan niihin ihon värisiin! Sillä niissä on sitä jotakin joka pistää orgasmeihini kovan suihkupaineen.

Loppuvaiheessa vilkaisen sivulle näen siskoni jalat koukussa sivulla. Laskeudun alemmas pistän käteni lapaluiden taa ja nopeutan nainti liikkeitä. Suutelen kiihkeästi suulle kunnes orgasmi tulee!

Käännän pääni siskoni pään sivulle. Joka nytkähdyksellä minulta pääsee huuto ja siskoni ottaa minut orgasmin suloisin irvistyksin joka kerta. Tämä on meille ihana hellyyden ja halujen purkautumiskeino. Ei tosin ole aina ollut mutta eroni jälkeen olemme rakastelleet silloin, kun on mahdollista. Hänelläkin on vetoa minua kohtaan olemme siitä monesti jutelleet. Siskoni on naimisissa oleva, mutta emme koe tämän suhteen olevan kovinkaan väärin.

Siskoni haluaa että saan naista enkä jää moista potemaan. Elämä on lyhyt ja siihen kuuluu myös nautintoja. Marja retket ovat ihania teltassa rakastellen, mutta marjoja tulee sangen vähän — mistähän johtunee? Yhteinen kesähuvilamme jonka siivoamme yhdessä, joka alkukesä rakastelemme pari kertaa päivän aikana. Asentoja on kaikkiaan kuusi erilaista. Milloin halu on tosi kova lähetys-saarnaajan asento on nopea ja toimiva. Rakastelun suoritamme ikkunattomassa eteistilassa pois ikkunoiden lähettyviltä jossa on levitettävä sohva.

Jo sohvan laittaminen rakastelu kuntoon on tosi kiihottavaa. Monasti siitä suoran konttausasentoon ja sisälle siskooni tai lähetys-saarnaajan asentoon. Siskoni tykkää konttaus ja ratsastus asennoista. Muuten kumpikin alasti on upeaa! Katsomme toisiamme peilin kautta silmiin samalla minun pidellessä siskoani rinnoista kiinni sekä hyväillen reisien etu ja sisäpuolilta. Siskoni on jonkin verran minua lyhyempi nikkaroin pienen siirrettävän luiskan. Siten laskeutuen alemmas kullini ollessa syvällä siskoni pillussa.

Lopuksi siskoni seisoo lähes varpaillaan orgasmin partaalla ylähammasrivin kauniisti näkyen. Ja kirkaiseen orgasmin saadessaan silloin laukean rajusti vavahdellen usein huudon kera! Olemme tehneet myös muutaman videon eteistilan sohvalla rakasteluista kuudessa eri asennossa. Paras on kyllä lähetys-saarnaaja asento.

Siskoni pitää jalat koukussa sivulla ja minä nain pitkin työnnöin irvistys kasvoillani.

Kun äiti on töissä nuo kolme miestä arvostelee minun ulkonäköä. Muuten ihan alapää paljaana kovalla pakkasella. Sanoin että, haluaisin itsekin. Siskoni riisutui aivan alastomaksi. Täytyy myöntää että perheellisenä käytin välillä hyväkseni lapsiani ja sijoittauduin lasten linjalle, jolla katsoessani lapsen suuntaan, taustalla näkyikin joku hyvännäköinen nainen. Tintoretto Tintoretto Ja jotain siinä oli, mutta pimeässä en nähnyt, mitä. Hän oli aina halunnut korostaa naisellisuuttaan ja nytkin mökillä ollessaan hän meikkasi kevyesti, joka teki hänet entistä viehättävämmän näköisen.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *