eka kerta porno munakarvojen ajo

Kuinka usein te jotka ajelette joudutte ajelemaan uudestaan? Olisin hyvin kiitollinen vastauksista, useammankin ihmisen kokemuksista! Olen jo tottunut rutiininomaisesti sheivaamaan kertaa viikossa häpyhuulialueen karvat. Käytän laadukasta Gilette miesten terää ja vaahtoa. Terä on vaihdettava parin viikon välein uusiksi. Sitten häpyvaosta ylöspäin poistan karvat nyppimällä pinseteillä.

Muutama vuosi kokemusta, ja toimii hyvin. Tuttuni kertoi totutelleensa nyppimään sieltä alempaakin. Minulla vaan on tuo kipukynnys melko korkea Samat tulokset olen saanut itselleni kun ajelin partakoneella Luin lehdestä ja kuulin yhdeltä tutultakin, että kosmetologit tekevät intiimialueille ns. Etuna tässä on kuulemma sileä iho ja pehmeästi ilman terävää sänkeä kasvavat ohuet karvat, en tiedä sitten - hinta kai hipoo euroa, joten on jäänyt kokeilematta.

Tosin huhu väittää, että uusintakäsittelyä ei tarvitse tehdä kuin 5 kk välein Jos jollain on kokemuksia ko. Viime kesänä ekan kerran kokeilin. Aluksi sattui ihan sairaasti, mutta nyt iho on jo niin tottunut, ettei kipua enää nyppiessä tunnu. Jälki on aika siistiä joskus tulee pari näppyä ja kasvava sänki on todella pehmeää. Olen huomannut karvankasvun myös hidastuneen selkeästi. Yhtään "alempaa" eli esim.

Sieltä tarvittaessa sheivaan gilleten mach turbo 3 -partaterällä, joka on todella hyvä! En siis kuitenkaan vetele koko alakertaa paljaaksi vaan pienennän vain karvoitusaluetta yläreunasta n. Lisäksi ihan vaan saksilla leikkaamalla lyhennän karvat pituudeltaan lyhyemmiksi. Täältä lisää vinkkejä ja ideoita: Niin se vaan vielä unohtui sanoa, että sheivauksen jälkeen rasvaan ihon Natusan babyoililla.

Rauhoittaa ja viilentää ihoa ihanasti Olen käynyt valoimpulssi hoidossa Derma Clear poistattamassa häiritseviä karvoja. Toistuvalla hoidolla karvankasvu pysähtyy kokonaan. Olen ollut tähän ihan tyytväinen, vaikka euroja meneekin. Kävin 9kk aikana 6 kertaa, ja nämä käsitellyt alueet ovat pysyneet nyt karvattomana muutamia haivenia lukuun ottamatta. Bikinirajauksen halusin rohkeammaksi ja kävin kuukausi sitten poistattamassa häpykummun karvaston kokonaan.

Nyt parin viikon kuluttua olisi siinä jatkokäsittely ja samalla vielä saa lähteä tuolta häpyhuulialueen karvatkin. Haluaisin näistä kainalo, sekä alapään karvoista vaikka lopullisesti eroon. Jos tuo valoimpulssi tehoaa, niin asia kiinnostaa. Paljonko yksi käsittely kerta maksaa? Onko veloitus ajan mukaan?

Mä voin ajella ilmaiseksi hankin välineet ja työ on ammatitaitoista on kokemusta kun ajan parran kerran päivässä joskun kaksikin joten tullut trennattua sitä jo vuosia. Olen käynyt kainalokarvoja valottamassa, eikä ne kyllä siitä kokonaan lakanneet kasvamasta. Voi olla, että kasvu hidastui ja harveni, mutta ei missään nimessä ollut rahan ja vaivan väärtti lopputulos. Iste sheivailen karvani gillette venuksella ja en käytä mitään geelejä, vaan pelkkää suihkusaippuaa..

Itselläni tuli alussa kanssa näppylöitä, mutta nyt ei juurikaan, kannattaa looa mahd. Myös kaverini ajelee samalla tavalla, hänellä erittäin herkkä iho, siksi rasvaa ajelun jälkeen kortisoni voiteella, itse siis tavallisella perusvoiteella.

Heh, onko se muka nopeaa kasvua jos joutuu 2 kertaa viikossa ajamaan sängen? Minulla tulee vuorokaudessa sänki. Onneksi pidän posliinia muutenkin niin kauheana ettei sellaisen takia tarvitse ihoaan rääpiä. Siistiminen nyt vielä meneekin vaikka joutuu melkein päivittäin ajelemaan. Nyppimistä en voisi kuvitellakaan, siinä menisi koko päivä Parhaan tuloksen itse saan, kun käytän miesten Gillette joku kolmiteräinen kapistus! Itse ajan posliinin ittelleni peilin kanssa.. Ajelun jälkeen ei välttämättä tarvitse käyttää mitään voidetta, jos terä on aivan uusi.

Natusan-vauvaöljy rauhoittaa kyllä minullakin, jos kovasti on täytynyt eri suuntiin terällä ajella. Oma kokemus naisille tarkoitetuista höylistä on juuri tuo näppyläiho, sama koskee miesten teriä,jos mies on sillä itse ajanut omaa partaansa! Eli uusi puhdas terä, niin hyvää jälkeä tulee..

Olen saanut alapäänihon tottumaan höyläykseen, eikä mitään iho-ongelmia ole ollut enää vuosiin. Vedän höylällä nyt Bicin kertakäyttö karvan suuntaan vaahtoa apuna käyttäen kaikki pois. Jälkihoitona vauvatalkkia ajelun jälkeen, ja oleilu ilman pikkuhousuja ainakin yön yli.

Kesällä voi olla muutoinkin ilman. D mut kasvaako ne takas vai pitääkö mennä lääkäriin? Ainakin mä siitä suositelen, koska se on edullisempi opiskelijalle.

Mutta tosiaan on olemassa lasseri, voit kätdä lasseroinimaan Helsingissa, Tamperella mm Suomessa, mutta kannat vielä katosoa mm netti sivuilla tai tilata ulkomailta. Ei kannat sheivata, ja sit ku teille tuli piste joka reikäst, niin tuote on allerginen teille.

Minkä ikäsenä nää alapään karvat kannattais ajella??? Nolottaa jos on kaverilla yötä ja sit on vaan joku pitkä paita niin näkyy sit karvoja pikkareiden sivuolta?? Sisko on ajellut 16 vee, äiti taas ei ole ja itse olen 13? Eli karvoja voi ryhtyä ajelemaan sitten kun niitä tulee. Kutina ja kirvely on ensimmäisten kuukausien ajan kärsimystä, mutta sitten helpottaa. Karvat jotenkin pehmiävät eikä tunnu kaktukselta kainaloissa eikä haaroissa. Itse pystyn lyhyen kainalokarvan vetämään ilman mitään aineita virtaavan veden alla.

Ja nyt vasta ajattelin sitten ottaa asiasta selvää huhhuh. Onko jollain kokemusta näistä rfsu: Itseä kiinnostaisi mistä liikkeista näitä saa ja millä hintaa. Melkein 18 vee neiti Sama ongelma,sheivasin ensimmäistä kertaa hillitysti, häpykummun päältä ja sisäreiden yläosasta vähäsen. Häpykummun päältä sheivasin pari vetoa vastakarvaan,voi luoja sitä tuskaa ja polttelua nyt jälkeenpäin..

Näppylät ja kutinan sain kyllä nyt toistaseks rauhottumaan Aloe Vera geelillä,mut hirvittää tarttua höylään uudestaan.. Kaikista paras keino paasta alapaan karvoista eroon on siis joko IPL- tai laserhoito joilla niista paasee eroon lopullisesti, tosin rahaahan siihen palaa hoitokertojen aikana aika lailla.

Itse en ole sheivannut pitkaan aikaan juurikin siksi etta karvat kasvavat niin nopeasti takaisin, sanki tuntuu kamalalta, eika niin saa kaikkia karvoja kuitenkaan ajeltua. Suosittelen hyvin lampimasti brasilialaista vahausta! Itse kayn parin kuukauden valein, eroon paasee kaikista karvoista vakoa myoten, iho ei arsyynny niin kuin saannollisesti karvoja ajaessa, ja pysyy sileana kauemmin.

Voisin vaikka vannoa etta kun on kokenut vahauksen tuloksen, ei enaa kiinnosta ajella karvojaan itse. D Oikein hyvin on toiminut mulla ja pv välein joudun sheivaamaan.

Ekan kerran, kun ajelin alapääni, niin lopputulos oli kaunis. Mutta sitten parin päivän kuluttua, kun käytin valkoisia pikkareita, niin oli tullut niin kaktus siitä, että pari karvaa meni pikkareiden läpi, kuin neula. Kyllähän raavaat miehetkin käyvät isänsä kanssa saunassa ja vilvottelevat ja ottavat olutta, mitä outoa siinä on jos poika menee isän kanssa saunaan? Eri asia jos olisi tyttö kyseessä Duuude, susta en tiiä mut ainaki ittel oli iha vitun jees käydä faijan kaa saunas ja juoda parit kaljat.

Ei se ikää kato vaik toki oon vast 16v ni en tiiä mitä mielt tulevaisuudes oon. Kaikkien pitäis muistaa et kerran tääl vaa eletää, mitä vitun välii sil on vaikka jonkun poika sheivaa karvat alaikäsenä? Jos jätkä haluu ni miks sitä kieltää? Ja mun mielest ei pitäis tavallaan reagoida mitenkään, kuha ny kaikki yrittää viettää lastensa kaa aikaa ettei niist tuu mitää wannabe gangstoi: Mitä väliä sillä iällä on kun saunoo, mitä enemmän ikää sitä enemmän saunotaan oma kokemus ainakin.

Jos on jo 15 ja EI KÄY saunasssa faijansa kansssa edes sillon tällön niin vois käydä kattoo peiliil ja miettiä syntiä syviä. Perheillä on erilaisia saunakulttuureja. Meillä esimerkiksi koko suku saunoo yhdessä. Eri tavat suvaitsevana hämmästelen kuitenkin, ellet itse sauno isäsi kanssa, jos siihen on mahdollisuus.

Uimahallissakin on kuitenkin kaiken ikäisiä ihmisiä. Voi ne tarttua kulmakarvoihinkin ;. Olihan tämä kommentti siis vitsi? Näyttää siltä jos tarkoitat omaasi. Vaikea pakottaa ketään pitämään saunomisesta isänsä kanssa vaikka siitä mahdollisesti saisikin mahtavia muistoja.

Jaa eikö sinusta se ole ihan tavallista, että isä ja poika saunovat yhdessä vaikka hän on jo vuotias? Ei siinä ole ongelmaa olleet. Olemme mielellämme yhdessä menneet. Jos hän ei pitäisi siitä, en tietenkään häntä siihen pakottaisi. Mutta tuosta itse asiasta, niin oletko Ipana sitä mieltä, että on jotenkin yleistä teidän iässänne tuo?

Ei oo mitään erikoista siinä että ajelee karvansa. Mitä se nyt kenellekkään kuuluu. Antaa pojan tehdä mitä haluaa, ei se nyt varsinaisesti mikään pikkupoika enää ole. Ihan normaalia on niin nuorten kuin vanhempienkin keskuudessa. Itsekin sheivaan ja ihan vain siitä yksinkertaisesta syystä että paljas nahka näyttää omaan silmään kivemmalta kun pöffähtävä puska.

Ota nyt rauhassa vaan. Ja luotti sentään sen verran että "toimenpiteestä" huolimatta tuli samaan aikaan saunaan joten itse en ainakaan lähtisi asiaa kommentoimaan. Olet varmaan niitä, jotka ovat unohtaneet, mitä on olla nuori. Sinun mahdollisuutesi vaikuttaa ovat loppuneet siihen.

Nin ne ajat muuttuu! Itse nuorena kun karvat rupesi kasvamaan niin en todellakaan olisi suostunut niistä luopumaan. Kaikilla kavereilla ei vielä silloin vuotiaana kasvanut, omista oli aika ylpeä. Ja pelko siitä jos ne ei kasvaisikaan heti takaisin!

Myöhemmin oli vähän sellainen fiilis, että on homomaista ajella karvojaan. Ekan kerran taisin ajella parikymppisenä. Meillä pojat myös ajelleet alapäänsä paljaaksi 15 ja17v. Kieltämättä oli viime perjantaina mökillä, hieman hymyssäni hyydyttelemistä, kun katselin näitä kahta, tuppikullista jälkeläistäni posliineina.

Kuulemma kaikki tekevät nykyään niin - vai niin. Vielä jotenkin sulatan tämän vanhemman, karvattomuuden, mutta nuorempi joka näyttää vielä melko lapselta, kalua lukuunottamatta, pisti vähän ajattelemaan. No omatpa on tupsunsa ja aika aikansa kutakin.

Tarkoitatko että nuorempi on isokaluisempi kuin vanhempi? Eikös yleisesti ottaen veljeksillä ole yleensä samanlaiset? Tuossa ei ainakaan tuoda mitään eroa mulkun koossa esille.

Missään ei viitata vanhemman kaluun, ainoastaan siihen, että hän ei nähtävästi näytä enää melko lapselta. Äiti ja poikia 2 Isäkulta, vain identtisillä kaksosilla voi olla samanlaiset vehkeet keskenään, veljekset ovat ihan omanlaisiaan jokapaikasta.

Ja siitä ajelusta, olisitte isät tyytyväisiä, jos poikanne karattomana tulevat teidän kanssaan saunaan. Osottaa melko avointa suhdetta: Älkää moralisoimalla pilatko sitä. Näin olen ymmärtänyt, se kun on kai geeneissä millaisen pippelin saa. Luulisi veljeksillä olevan samanlainen. En ole voinut verrata kun itsellä on vain yksi poika. Eipä haittaa, ei No, etkö oo nähny veljeksiä, joista toinen on pitkä ja toinen lyhyt, tai toinen lihava ja toinen laiha, , jne, jne, puhumattakaan sisaruksista, joista toinen on poika ja toinen tyttö.

Kaverini isä tuli saunaan ja häkellyin kun sillä oli niin iso. Halus pestä mun selän ja samalla työnty mun pyllyä vasten muna kovana. Ihme läppää ettexte tiä millaset pojillanne on? Hei aloittaja, ajele omatkin karvasi vehkeestä ja ole pojallesi esimerkkinä!

Eiköhän se ole ihan jokaisen oma asia ajella ne tai ei, mut 15v. Antaa mielummin itse päättää tommoset asiat, se kumminkaan ei ole mailman loppu tai alku jos ne pois ajaa. No sehän on homo. Oletpa homo itsekkin, ja ilmeisesti tykkäät myös marsuista!

Olen itse ajanut pyllykarvani partakoneella, pojan käsikäyttöisellä. D ei hyvä päivää, eiks kannattais ostaa oma kone jos ajelee.

Poikasi on katsonut nettipornoa. Sieltä se miehen malli tulee eikä ainoastaan kavereilta. Sheivaaminen ei ole pelkästään pornoa, vaan siinä on myös hygieeniset syyt. Olen normaali ihminen joka on ollut naimisissa jo 19vuotta ja meistä se on aivan normaalia. Miehellä voi olla hygieniasyitä ajaa karvat pois. Mutta naisilla se menee toisinpäin. Karvat on tarkoituksella siinä, ei niitä saa kaikkia pois ajaa. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin.

Olen parturi kanpaaja ja on ollut oma liike 30 vuotta. Nuori mies oli tukan leikkuussa kun kyseli miten alapään karvoista pääsee. Huumorilla heitin että voin parturoida posliiniksi. Tuli luokseni ja juomat mukana, kun sai rohkasu paukut niin rohkeni ottaa housut pois. Kyllä seiso että piti pitää kädellä pystyssä että sain ajeltua joka paikasta. Kyllä kiihotti nuoren muna ja ei pannut hanttiin kun nain koko yön posliini kullia 18cm. Molemmilla karvattomat, Ikäeroo nelkyt mutta ei haitannut.

No joo taas Noita viestejä kun lukee niin on täysin selvää että tässä on se vuotias itse asialla eikä mikään isä. Rekisteröitynyt vajaa viikko sitten eikä mitään muuta asiaa ole ollut kuin puhua sheivauksesta. Ja väittää olevansa vuotias. Ei kukaan vuotias vaivaudu rekisteröitymään tänne jotain sheivausjuttuja jauhaakseen. Eikä kuikaan vuotias voi kirjoittaa noin surkeasti. Joten sinulle teinille sanon että sheivaa rauhassa ja lakkaa postaamasta paskaa.

Ovatpa nykyajan vanhemmat estoisia, kun eivät tuollaisesta asiasta kehtaa puhua. Mikset voi vain kysyä, miksi hän on ajellut karvansa. Toisaalta poikasi on jo niin vanha, että sheivaus on hänen oma asiansa. Jos koulussa naureskellaan, niin poika varmaan huomaa sen itse ja vetää omat johtopäätökset siitä. Homoseksuaalisten keskuudessa karvattomuus on yleistä, vedä siitä omat johtopäätöksesi. Mitä pahaa tuossa on. Ei tuollaisesta kannata huolestua, huolestu muunlaisista merkeistä, kuten liiallisesta pitkään kestävästä masennuksesta tai päihteiden käytöstä.

Ei tämä ole sellaista käytöstä joka järkyttää hänen mieltään Ehkä vähän sinun mieltäsi, kun hän tekee omalle vartalolleen jotain ilman sinun lupaasi. Ja erityisesti tämmösen vuotiaan yksinäisen miekkosen silmää mielyttää pornofilmien sokerivahatut tai brasilialaisiksi ajellut teinitytöt.

Monesti katselen yhdessä vuotiaan poikani kanssa pornoa! Jos laatuvihteessä tytöt ajellee, niin miksei sitten poitsutkin.

Kivempihän se on tyttöjen ottaa suihin, ku ei oo turhia karvoja. Tän olen opettanut teinipojallenikin, että ajele, niin tytöt lutkuttaa. Mitä sä ees kattelet poikas kalua? Varmaan seksielämä jo alkanut. Olen 22v ja ajanut posliiniksi pilluni. Olen nuoren näköinen ja vanhemmat miehet kiihottuvat. Tykkään joskus vilautella vanhalle miehelle, kyllä saa kyytiä auton takapenkillä tai hotellissa.

Vanhat miehet maksaa kun saa karvatonta pipsaa. Mitä se kenellekkää kuuluu ajeleeko vai ei.. Ite olen aikuinen M ja olen aina ajellu.. Seksikin parempaa ja nainen tykkää antaa suuhoidon ennenmin karvattomaan kuin karvalliseen..

Taitaa aloittaja olla pikkusen vanhanaikainen kun huolissaan pojastaan joka elää nykyelämää.. Olen kanssasi samaa mieltä. Turhaa hempsankeikkaa koko juttu. Mä puhun mielelläni kaikista hepsankeikoista, koska itelläni on vaan poika. Tytöist tai naisista en taida ymmärtää mitään. Ne ei hyväky tällasta kilosta röökiltä ja viinalta haisevaa ukkelia! Poika ei takuulla tekisi yhtään mitään mille naureskellaan koulussa. Todennäköistä on että hän ajeli karvansa koska muutkin ajelivat.

En ihmettelisi nykymenolla jos naurettaisiin sille että EI ajele. Olen oikealta nimeltäni Tiina, ja asustelen Myllykoskella. Juuri Tiina nimestä, ja topakasta luonteesta tuo "justiina" -nimitys tulikin! Miksiköhän muulta paikkakunnalta kotoisin oleva "justiina" esiintyisi säännöllisesti Kouvolan harrastelijateatterissa? Tää jätkä taitaa olla melkonen tuhkamuna. Mun ikä on oikeesti Enks mä oo hauska liehuletti! Mä en osaa kirjoittaa edes itsekin-sanaa oikein, vaan kirjoitan sen kahdella k-kirjaimella eli väärin.

Oon vuotias homonvihaaja mies. Ja toi 72, on mun paino. Eihän se mikään lapsi ole jos karvat munissa kasvaa! Nuorukainen on kyseessä jolla tarkoitetaan sukukypsään ikään ehtinyttä miespuolista henkilöä. Älyttömiä keskustelun aiheita kuten uutisaiheetkin mediassa. Ollaan taloudellisen ja sotilallisen katastrofin partaalla ja hölistään vaan homoliitoista ja muista turhanpäiväisyyksistä Näin tyhmät ihmiset tosin joutavatkin kuolla ja estää näin maapallon väestön tyhmentyminen aivan totaalisen alas.

Sitten on taas elämä turvattu ainakin tuhanneksi vuodeksi tällä planeetalla. Taas kikkeli on nostettu ssivuston yläotsikkoihin. Hyvä, että tuttu linja pitää. Älä nyt rupee sähläämään, sinun poika on vain ajatukseltaan aikuisempi seksuaalisuudeltaan kuin sinä. Ainoa mitä voit tehdä on se että et kiinnitä huomiota, tai jos käytte yhteisesti saunassa ym.

Älä missään tapauksessa tuomitse tekemistä vääräksi, oman olettamuksen johdosta. Jospa antaisi asiallisen näkökulman diipadaapa-viestien sekaan Muistan hyvin kun omat karvat alkoivat kasvaa ja kerron nyt vain ainoastaan omasta puolestani. Kun omat karvat alkoivat kasvaa, höyläsin ne pois. Näin myöhemmin ajateltuna, pois ajeleminen liittyi muutokseen, joka teini-iässä tulee.

Kaiketi jollain tapaa yritti hallita, kontrolloida muutosta, joka kehossa tapahtuu. Muuhun fyysiseen muutokseen ei voinut vaikuttaa, paitsi karvoihin. Omalla kohdallani karvojen ajeluun ei liittynyt mitään seksuaalista, ei liittynyt mitään ulkopuolista tarvetta. Tuntui vain siltä, että karvat ovat jotain, mikä ei kuulu omaan kehoon ja tuntuivat vierailta. Ehkäpä poikasi kokee jotain samankaltaista hämmennystä omassa Kommentoi.

Todennäköisempää on kuitenkin trendi. Nykyteinit tuntuvat olevan enemmän innoissaan ja ylpeitä fyysistä muutoksistaan, vaikka varmasti myös hämmentyneitä. Kumma että isä ihmettelee pojaltaan tuollaista asiaa, eikä yksikään äiti tyttäreltään. Vain se ero, että tuo oli mustalla kun minun rekisteröity on dinisellä.

Ei ole soveliasta tai ainakaan tarpeellista että 15v ajelee poslariksi. Niin poikasi tajuaa hävetä ja lopettaa. Taitaa siinä vaiheessa käydä niin, että poika lopettaa saunomisen isänsä kanssa. Mutta ehkä se olisi ihan hyvä, kun isällä joku tarve kytätä poikansa vehjettä. Fiksu vanhempi jättää asian noteeraamatta tai kysyy asiasta asiallisesti ja ymmärtäen, että trendit muuttuvat. Sheivaus ei todellakaan tarkoita, että on jo seksikokemuksia, mutta tuossa iässä on yleistä esittää muille ikäisilleen kokeneempaa kuin oikeasti on.

Muistan että omalla luokalla oli seiskalla tyyppejä, jotka kehuskelivat keksityillä kokemuksillaan 30 vuotta sitten. Valitettavasti jollain saattoi ollakin jotain epämääräistä kokemusta, mutta suurimmalla osalla ei. Otatko sie nais immeinen mielummin poslarin vai karvakangen poskeen Ja sit se kysymys Mä en ainakaan näe ko otsikossa mitään mitä en jo olisi nähnyt tai tiennyt..

Sanoisinko siis vaikka kenties "Tervetuloa luvulle" Taijat olla varsinainen vanhempi "alastonapina"? Kun oot huolissa enempi muitten karvoista kun omistasi joita tuskin edes kukaan kehtaa paljookaan sukia?

Koska ei oo ees oo paljon suittavaa korkeintaan hieromisen aihetta? Mikä ei tunnu yhtään miltään 'vaikka lihaksesi ois kipeinä? Täältä kun lukee toisten kirjoituksia niin herää yksi kysymys.. Onko yksikään keskustelevista oikeesti edes aikuinen.. Ja sehän on jokaisen oma asia jos karvansa ajaa pois.

Ei kyllä kuulu varsinkaan vanhemmille jos lapset ajaa karvojansa. Ei se ole mitenkään epänormaalia. Paitsi jos "aikuiset" haluaa niin ajatella. Se on kyllä sen korvien välissä vika jos tollainen asia häiritsee. Aikalailla sait vastauksia, et varmaan arvannu niiden tulvaa; Tuo, että poika ajelee alapään karvansa on ihan iisi asia, se vaan on harmi, että ne kasvavat takaisin entistä tuuheampina.

Karvojen ajeluun voipi olla ainakin kaksi syytä, joko poika vihaa karvoja tai sitten karvoja ei ole riittävän tuuheaa puskaa. Itselläni on tuo ensimmäinen vaihtoehto käytössä, siis vihaan karvoja, ne ovat aivan turha keksintö ihmisvartalolla: Poikasi on selvästikin katsonut netistä pornovideoita, siellähän on usein, varsinkin naiset posliineja; Ei nykynuorille enää tarvitse puhua kukista ja mehiläisistä, kyllä he itse ottavat asioista selvää jo hyvinkin nuoressa iässä.

Itse ajan myös karvat kalusta aina kun kasvaa liian pitkiksi ja olen itse 15v. Eikö tämä ole ihan normaalia? Ei pojat koulussa varmaankaan naura ei ne ainakaan minulle naura vaan jopa ollaan parisen kertaa keskusteltu tästä asiasta kavereiden kanssa: Olen 45v, eikä minun nuoruudessani kukaan ajellut häpykarvojaan, ei sellainen edes olisi tullut mieleen.

Ei ajellut ei, paitsi jotkut harvat. Vielä oudompaa on kun nykyään tähän asiaan sotketaan hygienia ja jopa suuseksi. Ihan kuin suuseksi olisi tämän uuden"karvattoman sukupolven" keksintö. Karvansa ajellut mies on ainakin omaan makuuni hieman turhan feminiininen.

Vaikka jokaisen oma asiahan se tietysti on, mitä kropalleen tekee. Jotkut nuoret ryyppää päänsä sekaisin joka viikonloppu tai tekevät muita säädyttömyyksiä ja sä vaan murehdit sheivatusta häpykarvoituksesta..

Ja tuskin nauretaan koulussa ei nyt koulussa alasti kuljeta? Mitä outoa tuossa nyt on. Hei hyvää päivää Tämä on juurikin tätä Suomi24 keskustelujen tasoa Kyllä, se on nykyisin muodissa. Naisille se on lähes pakollista eli sanomista tulee siitä jos EI ole ajellut posliiniksi.

Karvaisuus on harvinaisempaa nykyisin kuin karvattomuus. Miehille tuo ajelu on sentään vapaaehtoisempaa, mutta suuri osa miehistäkin ajelee kyllä nykyisin karvansa pois. Muoti on lähtenyt liikkeelle alun perin pornoteollisuudesta. Kuules nyt ,on se hygieenistä sekä nykyään noin tehdään!!

Varmaankin hänen ikätoverit myös noin toimii. Kun itse en sheivausta ollut muistanut niin saunassa lapsenlapseni kysyi: Ei ne kaverit naura,,,joten nuku hyvin. Anna poikasi olla omaa mieltä ,joohan,teini-ikään kuuluu monta juttuu.

Ja netistäkö pittää neuvoa kysyä?! Oot varmaan tehnykin poikas netin kautta? Osaatko puhua, ookko mykkä? Jaa et oo mykkä, taidat olla vaan tavallista tyhymempi. Työnnä se kakaras sinne tietokoneen sisään niin jos se sais sieltä itse tietoa ja taitoa kasvattaa karvat?

Sammuta nyt hyvä mies se kone ja katsele vähä ympärilles, saatat löytää ihan oikeaa elämää ja se on kolmedee ihan ilman ladattavia laseja! Älä missään nimessä sano mitään. Nykyaikana ajelu on normaalia myös miesten keskuudessa.

Jos puutut ajeluun, menetät poikasi luottamuksen, eikä hän taatusti enää halua saunoa kanssasi. Ei koulussa missään nimessä kiusata asiasta, jonka perusteella voisi olettaa, että pojallasi on seksielämä. Ei ole enää muodissa On se kieltämättä aika koomisen näköistä kun mennään saunaan 14 vuotiaan pojan ja erään 25 vuotiaan kaverin kans. Tämä kaveri on niittänyt itsensä niin posliiniksi, että näyttää jopa 14 vuotiasta poikaakin lapsemmalta: D Baari-illan jälkeen kun pääsee nainen kainalossaan kotiin, ja laskee housut jalastaan, niin siinä nainen saattaa aika herkästi kalun nähtyään sanoa että kiitti ja hei!

Eli et erota lapsen vehjettä aikuisen miehen kalusta? Vain tekoviikset ja parta niin syyllistyt lapsen hyväksikäyttöön. Kokenut kaiken tietää se on eri asia kuka mitäkin kokee. On teilläkin murheita ja huolia: Ja kyllä, minulla lapsia, 4 ja 6 vuotiaat pojat ja 11v. Anna poikas tehdä niinsanotusti mitä haluaa: Hän itse päättää haluaako että hänellä on karvat vai ei!

Entäs kun päänkarvat valahtavat alemmas. Eihän kukaan voi olla luojalleen vihainen jos on ollut jollakin tapaa katveessa! Sulla ei taida olla kovin rikas elämä kun tälläsistä asioista pitää yleisesti itkeä Maailman Menoa-palstalta löytyy vaikka kuinka paljon ajankohtaisempia aiheita. Homot ja alaikäiset voi olla maitohaiven karvattomia muahahahhahahahahaha. JA silti ajelen itseni. Sinä taidat olla piilo homo, joka pelkää kaikkea "erikoista" ettei paljastuisi.. Tämä on sitten nostettu vuorostaan suomi Alkaa olla laatu paikoillaan, onko saitin henkilökunta kenties kännissä töissä?

Kyllä vakitöissä käyvätkin hankkivat sellasia. Ja on se ny maailmanloppu jos 15v poika sheivaa karvansa, miten semmosesta ny voitas alkaa kiusaa koulus? Nii no, varmaha jos on liikunta tunnilla omat luokkalaiset ovat sen verra lapsellisia nii miksei sitte kiusattas? Itse 17 vuotiaana tyttönä voisin sanoa että sheivatkaa rakkaat miehet, omasta kokemuksesta voin sanoa että mukavampi se sheivattuna on suuhun ottaa: Tytöt vaa tykkää y.

Kyllä huomaa kuka on sinkku ja ikuinen neitsyt ja kuka ei Ollaan niin viisasta olevinaan! Melkein joka päivä telkustakin tulee jotain juttua, miten vanhemmat miähet hakee ladyboita Pattajalta sun muualta.

Kyllä jämpi on niin. D Aika skilli sulla. Mun kuIIi on ihan järkyttävä karvareuhka! Nykyään mieskin voi olla tällanen pitkätukkanen. Ja koruja saa kanssa olla. Oon mun pojallekin opettanu, ettei letti ja korut meinaa mitään pahassa mielessä, kun vaan osaa naiset astua.

Isotissisen on kehottanu kattomaan, ku niistä on yleensä enemmän iloa kuin lautarinnoista! Hianoo, etttä naäistä asioista puhuttaan. Oletko nä outo Tässä jo monta vuotta avoliittoa takana ja sheivailen penikseni posliiniksi ja olen yli Todennäköisesti poikasi on ryhtymässä tai ryhtynyt jo homoksi. Varsinkin vanhemmat homomiehet tykkäävät kun nuorella pojalla ei ole karvoja.

Onko kenties saanut esimerkin kotoa kun kerran saunottekin yhdessä ja vieläpä alasti. Mitäköhän muuta saunassa tapahtuu? Mun poika ei ainakaan ole homo! Jos joku sellasta mun kesäsestä kollista väittää, niin kyllä lät..

Se o oksat pois. Poika saa kyllä ajella naikkosten suihinottoja varten. Ei tarvitse tyttölöin karvoja imeksiä. Järjettömistä järjettömin asia että tähän keskusteluun oli laitettu 18 v ikäraja. Tälläisistä asioista pitäisi tehdä lapsille normaaleja ja luonnollisia asioita, eikä hävettäviä ja kiellettäviä. Näin kasvatetaan sekopäisiä aikuisia jotka eivät hyväksy mitään muuta kuin omat uskonnolliset harhansa.

Kyllä normaali seksuelli, terve mies kehittyy pojasta, vaikka muutaman pornolehden lukisikin, ja iskän kanssa samoja aikuisviihderainoja kattelis. Heti ei ole pojasta homoa tai muuten vinksahtanutta tulossa, jos vähän pääsee "asioista" puhumaan. Vakavia ongelmia täälä, teinipoikien kullikarvat on suojeltava ja teinit eivät saa ajaa karvojaan jos niin tahtovat, kielletään kaikki. Murrosikäiset alkaa olla seksuaalisia olentoja, vaikka sitten yksinänsä, joten jos he kokevat sheivatun-lookin kivemman näköiseksi niin mitenkäs se sun persettäs kutittaa, ei se tänäpäivänä ole harvinaista.

Miun kullissain ei kasva karvoi, ainostaan ympärillä Onko sinun pakko puuttua siihen asiaan? Sitä villitystä on moneen lähtöön. Sano pojallesi ettei pidä lähteä kaikkeen hömppään mukaan. Karvat kuuluu asiaan ja aikuisuuteen. Se on normaalia, kaikki muu on näiden turhautuneiden nuorten mielteitä, joihin ei pidä mennä. Lävistykset,näpistykset,tatuoinnit korvikset,meikit, karvojen ajelut yms. Ne ovat rumaakin rumempia käyttäytymistapoja.

Sano pojallesi,mitä karvaisempi mies, sitä enempi naiset ovat kiinnostuneita. Ainakaan minua ei kovin karvaiset miehet kiihota. En halua mennä sänkyyn apinan kanssa. Se mikä kiihottaa sinua, ei kiihota kaikkia. Kaikilla ei ole samanlainen maku. Ei maantie ruohoa kasva! Saat jättää hyvästit suvun jatkumiselle, mikä voi olla hyväksi geneettisen perimän vuoksi. Tee homppelipoika perinnöttömäksi ja pistä taipaleelle muitten hinuripoikien mukaan. Tosimiehet koskee vain partaan ja tukkaan, harvoin niihinkin ettei homoksi epäillä.

Ex muijaltani saa ainakin opit kyseiseen toimintaan. Hieman hämmentävä tilanne tuli kerran kun nuorempi kiinnitti asiaan huomiota ja tuumas "äitillä on pövyä pimpissä" Siis ilmeisesti pölyä: Että kyllä ne mallit aikuisilta tulee.

Sheivaus on tätä päivää - New Black. Toi on poikas oma asia mitä karvoilleen tekee. Vain juntit jättävät nykyään tuheronsa sheivaamatta. Tuskin aivan posliiniksi kannattaa ajaa, mutta kunnollinen siistiminen on kaiken A ja O. Sheivaus luetaan nykyään pärjäävän ja ajassa elävän ihmisen perusrutiiniksi.

Vähän kuten hampaiden harjaus, hiusten leikkaus tai kasvojen pesu. Arvasin, että ilkeitä kommentteja tulee - mutten arvannut että näin ilkeitä. Paras on kun annat asian olla ja puutut poikasi asioihin vasta kun jotain oikeasti vakavaa on kyseessä. MUTTA jos mielestäsi pakko asiasta on hänelle puhua, tee se niin hienovaraisesti kuin vain osaat ja älä ala vahingossakaan ilkkumaan puolihuomiossa häntä.

Edelleenkin, kaikki pääsee helpommalla jos jätät puhumatta, eihän tuo asia nimittäin kauheesti vanhemmille kuulu. Itsekkin tuli tuon ikäisenä sheivailtua, nyt vielä 8 vuodenkin jälkeen trimmaan karvotustani. Nousi kyllä kaksi ISOA kysymysmerkkiä: Niin lapsilla kuin nuorilla ja aikuisillakin. Poika omistaa oman vartalonsa ja seksuaalisuus ja seksuaalinen uteliaisuus ja epävarmuus on voimakasta tuossa iässä.

Ei ole kenenkään asia mennä sorkkimaan toisen rajojen yli. Kyseessä on täysin harmiton ja vaaraton asia. Menee ohi jos menee, jos ei, entäs sitten? Minulla ei ole asiaa sinun, hänen, heidän eikä teidän housuihinne. Häpykarvat katosivat naisilta joskus luvun alussa, ja nykyään niitä tuntuu ajavan jos ei jokainen niin ainakin joka toinen mieskin. Nimettömänä pysyvä testaajamme raportoi:. Olin pitkässä liitossa, ja karvattomuuden viehätys katosi nopeasti.

Mutta karvattomuudesta tuli maan tapa. Uimahalleissa kaikki naiset olivat karvattomia — Suomessa. Tulipa markkinoille jopa tuheron hoitoon tarkoitettu häpykarvaöljy ihan totta! Mutta kotomaassa kaikki sheivasivat ja Hollywoodin hömpötyksille naurettiin. Karvainen nainen oli outo ja epäsiisti. Varsinkin miesten mielestä, eikö?! En pahemmin ajatellut karva-asioita edes silloin kun erosin.

Toinen samaan aikaan eronnut nainen totesi, että ei uskalla vällyjen alle yhdenkään miehen kanssa ilman perusteellista sheivausoperaatiota. Häpykarvathan ovat ällöttäviä, ja kaikki miehet edellyttävät karvattomuutta! Jos mies pakenee sitä, niin paetkoon. Sen verran siistin, mitä milloinkin huvitti, mutta peruslinjana oli se, että vähintään häpykummulla oli aina kelpo turkki.

Ensimmäinen yllätys uusien miesten kanssa petiin päätyessä oli se, että miehillä ei ollut enää karvoja!! Kun edellisen kerran olin sinkku, kaikki naiset olivat karvattomia kuin kynityt broilerit, mutta yksikään mies ei todellakaan trimmannut pöheikköään. Nyt tämän tarkastelujakson aikana yhdelläkään miehellä ei ollut pöksyissään koskematon viidakko. Osa oli sheivannut kaiken kiveksiä myöten, osa trimmannut hieman — mutta jokainen oli tehnyt jotain. Hhhmm, miten tällainen puleerattu ja sheivattu mies reagoi, kun ujuttaa kätensä naisen pikkupöksyihin, ja sormet kohtaavatkin rehottavan puskan eikä sileää ihoa?

Pitäkää höylistänne kiinni hyvät siskot, nyt seuraa se toinen yllätys…sillä miesten spontaanit kommentit olivat tätä luokkaa:. Heti kun innokkaiden herrojen käsittelystä pääsin, kyselin, että miksi se puska näin villitsee, ja sain vastaukseksi, että koska harvalla enää on karvoja, ne ovat eksoottisia ja kiihottavia….

Että harkitse vielä hetki tartutko normaalisti höylään vai alatko kasvattaa puutarhaan pusikkoa, sillä tällä otannalla karvat saavat miehet sen verran villeiksi, että varoitus on todella paikallaan!!! Terveisin Nimettömänä pysyvä testiryhmäläinen PS. Emme anna hänen yhteystietojaan vaikka kuinka panisitte viestiä, turha yrittää!

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan! Haluatko avata keskustelun jostain sinulle läheisestä aiheesta? Mä en kädelläni koske jos siellä karvoja on. Jos haluaa pitää turkkia niin ihan oma valinta, mä passaan tollaset.

Ei oo mitään kauheempaa kun ajamaton nainen. Yhtä seksikästä kun hoitamaton suuhygienia! Kerran kokeiltu sheivaamista sen aikaisen poikaystävän painostuksesta. Oli sitten viimeinen kerta ikinä. Sitä kutinaa, tuskaa ja kipua ei kertakaikkiaan kestä, etenkään kun karvattomuus ei ollut oma ideani ja äijäpaha sai pitää jokaikisen karvansa itse, eikä joutunut kärsimään helvetin tulissa. Jos ei kelpaa niin voi voi. En minäkään halua mitään karvatonta miestä.

No karvojen ajelu ei ole mikään uusi juttu.

: Eka kerta porno munakarvojen ajo

Hieronta korso escort jyväskylä 929
Suomi keskustelu alaston chat 502
Eka kerta porno munakarvojen ajo 178
Eka kerta porno munakarvojen ajo Ilotytön blogi orkku net
eka kerta porno munakarvojen ajo

Eka kerta porno munakarvojen ajo -

Karvoituksen arvostus uuteen nousuun! Sitä edistää myös seksikontaktit ja suuhoidot. D Oikein hyvin on toiminut mulla ja pv välein joudun sheivaamaan. Ihan yhtä lailla voisimme ajatella, että esimerkiksi kainalokarvat ovat viehättävät ja seksikkäät, ja että ajeltu kainalo näyttää rumalta ja escort rovaniemi potku kiveksille. Myöskin minä olen karva vapaa, koulussa en ole ainoa 15v poika jolla ei ole karvoja. Omistan itse epilaattorin, mutta tähän asti olen tyytynyt sen trimmauspäähän alakerrassa. Nii no, varmaha jos on liikunta tunnilla omat luokkalaiset ovat sen verra lapsellisia nii miksei sitte kiusattas? Karkin syönnin takia tai sauna tapojen takia entäpä homouden takia.

Et ole liian nuori, koska jos karvaa on paljon ja se häiritsee, niin pakkohan se on pois ottaa. Jos vain pituus häiritsee niin mikset leikkaa saksilla karvoja lyhyemmäksi. Leikkailuun avuksi kampa niin onnistuu helposti. Kannattaa ensin kokeilla ajaa vain esim bikinirajat, niin selviää tuleeko näppyjä jne. Moi, oon 16 vuotias tyttö ja oon sheivannut alapääni karvoja bikini rajan pois ja siintäkin enemmän, haluaisin vinkkejä millainen alapään karvoitus on hyvän nökäinen.

Et onko hienomman näköst jos on otettu hypyhuulien päält karvat pois. Itse pelkään mikä poikaystäväni ajettelee tulevaisuudessa karvoituksestani. Et millainen karvoitus olisi hyvä jättää? Jättääkö vähän siihen "kumpareen" päälle vai ottaa kaikki pois?

Ja miten saisin estettyä nopeaa karvan kasvua? Anna vaan niiden karvojen olla, pääasia ettei pikkuhousujen alta tursuile hirveä pehko.. Kannattaa toki ottaa bikinirajaa siistimmäksi jos sinulla kasvaa karvat kummun yli. Vähänkin siistitty alapää näyttää ihan hyvältä. Kolmionmuotoiset "laskeutumisalustat" ovat alunperin pornomallien suosima tyyli, mutta nykyisin ei enää tiedä mikä lasketaan pornoksi ja mikä teini-ikäisten kännäilyvideoksi..

Elikkäs oman maun mukaan kaikki määrittelee mikä näyttää hyvältä. Jos tuleva poikaystäväsi ei pidä karvoituksestasi, se on silloin hänen ongelmansa. Karvat kuuluvat ihmisen kehoon, niiden häpeäminen tai niistä ällöttyminen on typerää. Karvathan ne kasvaa pojillakin, ja tuskin kaikki heistä miettivät omia karvojaan saatika niiden ajelua. Jos tosissaan on ihan pakko saada ne karvat pois, niin vetäise ladytrimmerillä tai epilaattorilla häpyhuulien ympäristö ja mahdollinen "seksiviiva" häpykummun ja navan väliltä pois.

Saksi häpykummun karvoja lyhyemmäksi jotta ne asettuvat nätisti. Jos olet epävarma sheivaamisesta niin en suosittele posliinia.. Näpyt ja kutina sekä nopeasti kasvava sänki ovat todellinen riesa, ja vauvatalkkien ja voiteiden käyttäminen ei ainakaan itselläni ollut karvattomuuden arvoista. Brasilialainen vahaus on aina helppo vaihtoehto, mutta silloinkin ne karvat kasvavat takaisin ja kauhujutut sisäänpäin kasvaneista karvoista ovat pitäneet ainakin minut poissa "vahatätien" luota.

Epilaattorin nyppimispää on itsemurha, mutta jotkut urheat naiset ovat täysin tottuneita sen käyttöön.. Omistan itse epilaattorin, mutta tähän asti olen tyytynyt sen trimmauspäähän alakerrassa. Eihän ihon paksuudessakaan siellä ole mitään veitsenterävää rajaa, josta normaali-iho vaihtuu limakalvoksi. Turbo XPR Epilaattori, täysi lasi vodkaa, paksu nahkahanska poikittain suuhun ja karvapeite harvenee silmissä! Bikinirajat ja muut tarpeelliset yleensä otan karvanpoistovoiteella.

Siitä voi tulla ihoärsytystä, varsinkin jos iho on valmiiksi kuiva tai ärtynyt. Mutta toimii mulla kuitenkin paljon paremmin kuin höylä, josta tulee haavoja, näppyjä ja sänkikutinaa. Jotkut on herkempiä aineelle, kannattaa kokeilla ensin ihan pikku läntille, ennen kuin rasvaa isompia aloja. Rasvaus myös vie enemmän aikaa kuin ajaminen. Paljaaksi en ajaisi maksustakaan. Olisi noloa tällaisen aikuisen ihmisen esitellä paikkojaan vaikka saunassa kaikelle kansalle, ja paljaaksi ajellut alapäät näyttää lähinnä kynityltä broilerilta.

Tietty jos on ongelma, että karvoitus on kauhean harvaa, niin ymmärrän että ajaa sitä samasta syystä kuin kaljuuntuvat miehet päätänsä, koska harvat karvat voi olla epäesteettisiä. Mutta mulla on onneksi paksut ja nätit. Mulla on aivan sama ongelma kuin dkk: Enkä oikein ymmärtänyt mitä tulisi kokeilla, olen itse Jo nyt iha hirveen näköne..

D ensinnäkin älä sheivaa jos joku käskee, vaan tee se omasta tahdostas. Täällä on niin paljon hauskoja vuotiaita tyttöjä jotka panikoivat ajettujaan karvojaan!

Jos poikaystävän luokse menossa niin aja miten itse tykkäät mutta pieni sänki on ihan normaalia ja myöhemmin kun kasvatte huomaatte että se tulee aina olemaan. Vaikka kuinka sileäksi ajaisi niin sänki on jo seuraavana päivänä eikä sille voi mitään. Ette te loppu elämänme tule joka päivä karvoja ajelemaan joten se on ihan OK. Jos on tullut jo näppylöitä niin parasta on pitää ne kuivassa finnit kuivuvat ja myöhemmin jotain voidetta. Itse aloin myös sheivaamaan sen ikäisenä ja nyt olen Ei se mitään aikuistumista välttämättä tarkoita, ne voi sheivata pois ihan vaan senkin takia jos ne häiritsee Te ootta kaikki sairaita karvojenne kanssa..

Ei, ei missään tapauksessa. Kyllä siisti pitää olla. Se on kaiken muun muassa myös huomaavaisuutta toisia kohtaan. Jos tyttö tai nainen kulkee kainalot ja bikinirajat tursuten, on se sama kuin jos mies kulkee amisviikset, hiuksista koostuvat pulisongit ja Helmut-mallinen niskatukka heiluen.

Kauneudenhoito vaatii hieman aikaa ja vaivaa, ehkä jopa pientä kipuakin, mutta on sen väärti. Jos kerran ostamme kauniita vaatteita ja käymme suihkussa, niin miksi pilaisimme kokonaisuuden leyhyttelemällä 16 ampeerin sulakelankaa vastaavia häpykarvoja? Eiköhän jätetä se sovinnolla gorilloille ja ollaan me vähän kehittyneempiä. Kai se nyt merkkaa sekin jotain, miten on mukavinta olla. Jos sänki kutittaa tai pistelee, ei sekään ole mukavaa. Jotenkin alkaa vaikuttaa aivan idiootilta koko maalima, kun ei enää mikään saa olla sellaista, mitä luonnostaan on.

On aivan satavarmaa, että mitä enemmän itellenne vaatimuksia asetatte, sitä onnettomammaksi tulette. Kas kun ihminen ei ole ikinä tyytyväinen mihinkään saavutettuun, vaan aina hamuaa jotain muuta muka parempaa. Onni on taito kerätä kimppu niistä kukista jotka ovat ulottuvilla. Joo mäki oon ihan samaa mieltä tässä! Siis jotkut vuotiaat tytöt!! Teillä on koko elämä aikaa sheivailla just niin paljon ku huvittaa!

Ja miesten takia tätä sheivaus juttua ei todellakaan kannata tehdä, sillä jos mies oikeasti rakastaa ja välittää hän hyväksyy sinut juuri sellaisena kuin olet!! Markkinatalous tekee olemattomia raameja,joihin kaikkien pitäisi mahtua. Porno on muuttunut muovinukkien estradiksi, ja meitä naisia yritetään sovittaa tähän muovimuottiin.

Ei karvoja, ei ryppyjä, ei näppyjä, ei värivirheitä, ei kuoppia, ei kukkuloita, Kaikki pitää olla samanlaista massaa missä pain maailmaa tahansa. Jos ei luonnostaan täytä näitä vaatimuksia, niin lääkäri leikkaa sopivaksi. Netissä on artikkeleita siitä, miten itseensä tyytymättömät ihmiset ovat vähemmän viehättäviä muiden mielestä riippumatta siitä, miltä näyttävät.

Mitä enemmän parsitte ja paikkaatte sitä enemmän korjattavaa löytyy. Yki paikka on uusi, niin se vieressä oleva vanha kohta alkaa häiritä. Itse käytän ihan tavallista sheiveriä, melkeimpä mitä vaan ja saippuaa: Mulla aika yksinkertasta, ei tuu mitää oireita? D ja sheivaan jokapäivä: Jos alkaa punoittaa sheivauksen jälkeen niin suosittelen että annat kasvaa karvojen sen verran että ei enää punoita. Mukavaa jos saat siitä kiksejä, mutta mä suosittelisin koko palstan naisille ja tytöille laser hoitoa.

Miten voisi lopettaa alapään karvojen nipistelyn ja tuleeko siitä mitään tulehdusta? Minä poltan karvani sellaisella kakkujen ja jäätelöiden kuorrutukseen tarkoitetulla pienoisliekittimellä, pitää vain varoa liekittämästä liikaa, silloin on kuin kynitty ja puoliraaka kana. Olen mies 34 v 3.

Miksi pitää ajaa häpykarvat? On seksikkäämpää kun naisella on karvoitus. Miksi pitäisi olla karvaton vastoin aikkuisuutta, posliinipillut kuuluvat vain alaikäisille.

Seurustelen ja panen vain karvavittuisia naisia, siis aikuisia, en ole pedofiilihenkinen. Olipas moukkamainen kommentti moukan suusta. Kaada itsellesi vaan, muita ei välttämättä kiinnosta. Mitä sinä tiedät naisten kauneudenhoitotarpeesta. Jos nyt olet sellainen etkä trolli.

Aito mies 34 v Olen todellinen mies ja siisti, karvani eivät haise! Suurin osa aikuisista miehistä kiihottuu paremmin häpykarvaisista naisista, etenkin tummista, siinä muuan syy että monet miehet turvautuvat eksoottisiin aasialaisiin naisiin, jotka ovat aitoja naisia karvavittuineen. Olette kuin kynittyjä kanoja te posliinipillut. Olen "posliinipilluinen" sen takia että on helpompaa pitää hyvää alapään ja välin hygieniaa, ei tartu niin helposti satiaiset karvamiesten kanssa yhdyttäessä, jossa paikat hankaavat toisiaan muuallakin kuin peniksen ja vulvan alueilla.

Olen monen kanssa "sillä lailla", mutta en ole mikään jakorasia silti. Oletpa rehellinen nainen, sinä Heikkolihainen, tunnustat sellaista mitä monet naiset harrastavat ja ainakin haluaisivat harjoittaa. Sama vika minulla miehenä, pidän nussimisesta. Olen sm, 67 kg, muut mitat 17 sm, suonikas, tumma.

Kerro enemmän itsestäsi, on mukavaa lukea. Fitness Boy 19 Aito mies 34 v Sanot että et ole pedofiili?!? Tuo tyttö on 17!!! Tai "aikuisilta" tuo on säälittävää.

Koskekkin yhteen nuoreen alaikäiseen niin.. Naisellinen nainen pitää häpykarvansa, ei aja eikä poista niitä, vaan siistii itseään.

Mikä kiihoittaakaan vastakkaista sukupuolta enemmän kuin siisti häpykarvoitus? Ei onnistu sheivaamalla, koska sänki kasvaa heti, ja on keljun tuntoinen. Seuraavana päivänä tuntuu jo sänki. Lisäksi bikinirajat ja muut alueet näppyyntyvät ja kutisevat. Joten olen jo vuosia hoitanut karvat pois sokeroinnilla. Välillä itse ja välillä käyn hoitolassa.

Sokeroinnin jälkeen iho on kaksi viikkoa täysin sileä ja karvaton ja sitten alkaa tulla ohutta haituvaa mutta se ei pistele koska karvaa ei ole katkaistu. Siiten- en tee sitä miehen vuoksi vaan itseni. Mieheni tykkäisi enemmän karvaisesta, mutta minä tykkään enemmän tästä puoliposlariversiosta.

Kummulle jätän reilun kolmion,jota sitten lyhentelen ja trimmailen. Tämä on ollut hyvä kompromissi. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Mikäli seksin aloittaminen tai muu seksuaalinen toiminta, kuten suuseksi tai koskettelu ei tunnu mukavalta ajatukselta, voi asiaa rauhassa kypsytellä ja harkita. Jokaisella on oikeus päättää itse, milloin, miten ja kenen kanssa haluaa harrastaa seksiä. Olisi hyvä olla sellaisen kumppanin kanssa, jolle uskaltaa sanoa, mikä tuntuu hyvältä ja mitä ei haluaisi kokeilla.

Lue suojaikärajasta lisää täältä. Omaan seksuaalisuuteen ja kehoon kannattaa tutustua rauhassa yksin ja kumppanin kanssa. Näin saa itsevarmuutta ja tärkeää tietoa siitä, mikä tuntuu kummastakin hyvältä. Hyvää seksiä on myös sooloseksi eli itsetyydytys; sitäkin voi harrastaa itsekseen tai kumppanin kanssa yhdessä. Kun malttaa hiukan tutustua toiseen ihmisenä, kasvaa usein nautinnon määräkin.

Orgasmi ja laukeaminen voi tapahtua missä tahansa vaiheessa seksiä, tai se voi olla tulematta. Yhdyntä ei ole ainoa tapa harrastaa seksiä. Sooloseksin lisäksi myös läheisyys, helliminen, toisen koskettaminen ja suuteleminen voivat olla seksiä, ja todella mukavaa sellaista! Kumppanin kanssa kannattaa ennen yhdyntää halailla, pussailla, kosketella vaatteiden alta ja päältä, antaa suuseksiä ja tutustua kummankin vartaloon kaikessa rauhassa.

Ihmiset kiihottuvat usein samankaltaisista asioista sukupuolesta riippumatta, mutta kaikilla on myös omia henkilökohtaisia asioita, jotka kiihottavat. Herkkiä kehon alueita ovat sukuelinten lisäksi usein korvat ja niska, pakarat, reidet, rinnat, nännit ja kaula. Kun kummallekin on annettu aikaa kiihottua ja tuntea mielihyvää, voi kokeilla yhdyntää. Yhdyntä voi ensimmäisellä kerralla tuntua hiukan kivuliaalta ja emätin tai peräaukko ahtaalta. Tämä on normaalia ja sen vuoksi on hyvä edetä rauhassa.

Kipu ei kuitenkaan saa olla pitkäkestoista tai voimakasta. Sormihyväilyjen, sooloseksin ja yhdyntäkertojen lisääntymisen myötä kipu yleensä häviää kokonaan. Jos kivut emättimessä jatkuvat, on niiden syytä hyvä selvitellä tarkemmin gynekologin kanssa. Joskus ensimmäisen yhdynnän yhteydessä saattaa emättimestä tulla pari tippaa verta, mutta verta ei pitäisi tulla sen enempää.

Voit lukea emätinyhdynnästä lisää täältä , tutustua anaaliseksiin täällä  ja lukea yhdyntäkivuista täältä. Kun päätetään harrastaa yhdessä seksiä, on tärkeää muistaa raskauden ja seksitautien ehkäisyyn liittyvät asiat.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *