Donkeys and Dollars Cajun Pawn Stars kohtaa kalleimman esineensä: Kärsiikö harvinainen raha inflaatiosta, vai löytävätkö pojat jotain outoa rahoista? Iskeekö porukka taalat tiskiin musiikin eteen, vai tiputtaako riitasointu kaupat listoilta? Iskevätkö DeRamusin veljekset kiinni ikoniseen muskeliautoon, vai jäävätkö he puremaan pölyä? Money Bzzzness Katsastamme kaupungin makeimmat kaupat, kun Cajun Pawn Stars tutustuu mehiläisten hoitoon.

Johtaako pistämätön bisnesvainu suuriin voittoihin vai meneekö homma pörinäksi? Cannonball Safe Rick ja kaverit valmistautuvat kunnostamaan kolossaalista kassakaappia luvulta. Myös vanhoja maatalon työkaluja rukataan kuntoon. Motor Mayhem Rick yrittää restauroida puodin takapihalta löytyneen kahvimyllyn, joka on valmistettu luvulla.

Myös luvulta peräisin olevaa kalastusaluksen moottoria rukataan kuntoon. Sticky Fingers Tällä kertaa kunnostetaan taksimittaria luvulta. Lisäksi Brettly saa näyttää kykynsä johtaessaan luvun Zeno-purkka-automaatin kunnostustöitä.

Train Trouble Tulevat velipuolet Tyler ja Brettly ottavat yhdessä hoidettavakseen vuoden kiskobussin. Puotiin tuodaan myös poliisipuhelin New Yorkista. Day Of Judgement Porukka yrittää saada Kevinin veljen vuoden avolava-Chevyn valmiiksi budjetin rajoissa.

Scott bongaa todella harvinaisen Corvetten, mutta saako hän tehtyä kaupat ilman Dannyn apua? Punaiset solmut, joita näkee erityisesti uudenvuoden juhlan aikaan symboloi sekin hyvää onnea. Nähtävillä on myös koristeita, joissa on kala. Niinpä kalan uskotaan merkitsevän perheelle menestystä ja vaurautta. Vanhat kolikot, joissa on reikä keskellä symboloivat luonnollisesti vaurautta ja menestystä ja tuovat näin myöskin hyvää onnea.

Ovien pielissä roikkuvat ns. Papaatit symboloivat äänekkäitä ilotulitteita. Pauke onkin olennainen osa kiinalaista ilotulitusta, sillä metelin uskottiin pelottavan pahoja henkiä ja demoneita. Uusi vuosi haluttiin ottaa vastaan ilman pahojen henkien ja demonien turmelevaa vaikutusta. Ilotulituksesta on tullut olennainen osa kiinalaisia juhlatilaisuuksia. Red envelopes — Punaiset kuoret.

Like Christmas in the West, people exchange gifts during the Spring Festival. The most common gifts are red envelopes. Red envelopes have money in, and are given to children and retired seniors. It is not a customs to give red envelopes to working adults, except by employers.

Red envelopes are used in the hope of giving good luck as well as money to the receivers and to scare away evil spirits. Punaiset rahakuoret ovat äärimmäisen tärkeä osa kiinalaista kulttuuria.

Kuoret ovat väriltään onnea tuovan punaisia ja sisälle on sujautettu tukku sileitä seteleitä. Punaisia kuoria annetaan nykyisin niin syntymäpäivien, häiden kuin muidenkin juhlien kunniaksi, mutta niillä on erityisen suuri merkitys kiinalaisena uutenavuotena. Vanhan uskomuksen mukaan punaiset rahakuoret ja niiden sisään sujautettu kolikko suojaavat lapsia demoneilta. Siksi kuoria antavat erityisesti vanhemmat ja isovanhemmat lapsilleen ja lapsenlapsilleen.

Nykyisin punaisia kuoria kuitenkin lahjoittavat muutkin. Kuoria antavat esimerkiksi ystävät toisilleen, aikuiset lapset vanhemmilleen ja työnantajat alaisilleen. Rahaa kuoriin laitetaan henkilökohtaisten suhteiden läheisyyteen perustuen ja antajan taloudellisen tilanteen mukaan. Usein kokonaissumma koostuu kiinalaisista onnennumeroista jolloin numerot 6, 8 ja 9 toistuvat. Decorations at our home. These taboos usually apply up to a month before the festival and continue to the end of the festival day 15, the Lantern Festival.

Families will wear brand new clothes, usually head-to-toe in red, to symbolise a new beginning and to ward off bad fortune. The Lion Dance — Leijonatanssi. The lion dance is a traditional Chinese dance performed on big occasions, such as the Spring Festival Chinese New Year for good luck, as it is believed that the lion is an auspicious animal. The loud bangs are thought to ward off bad spirits. The performers become the body of the lion: The lion head is usually over-sized and dragon-like, like many stone lions in China.

Ja lopuksi vielä olennainen osa uudenvuoden juhlintaa oleva leijonatanssi. Leijonatanssi on kehittynyt Kiinassa vuosisatoja sitten Shao lin -temppelin munkkien keskuudessa, ja on sittemmin levinnyt  ympäri Aasiaa. Happiness and prosperity — Onnea ja menestystä. You never know what you will run into at the Sungei Buloh Wetland Reserve.

This place is a beautiful and the most freakiest place in Singapore, well so far anyway. Very different experience depending on what time you visit in. Sungei Buloh was first opened as a Nature Park in Koskaan ei tiedä mihin Sungei Bulohin kosteikkoalueella törmää.

Paikka on todella kaunis ja myös minusta jopa pelottavin paikka, missä olen Singaporessa käynyt. Olen käynyt täällä nyt kaksi kertaa, niin nousu- kuin laskuveden aikaan ja ajankohta vaikuttaa aikalailla siihen, millaisen vierailukokemuksen mahdollisesti saa.

Laskuveden aikaan näkee ehkä enemmän elämää, kun kaiken maailman örkit tulevat koloistaan esiin. Kun taas nousuveden aikaan kaikki peittyy veden alle. Mikäli haluat nähdä elukoita jos jonkinlaisia, kannattaa mennä niin aikaisin aamulla kuin mahdollista. Puolen päivän jälkeen vesi valtaa muta-alueet ja mielestäni silloin siellä on mukavampaa ja kauniimpaa kävellä. I always thought I should go there very early in the morning but then decided to visit around noon. My first visit was on a beautiful sunny day and I was really blown away this place.

I also enjoyed the fact that there were only few people. Many times I felt like the only one there. Well, not quite only one as there are so many species living in the area, including Crocodiles!

Yes, your read it correctly, crocodiles! I always check the place I visit beforehand and so I did also this time. However I did not notice any mention about crocodiles. This species was once common in Singapore but was said to be extinct. So while wandering around I was just looking around and did not see any warning signs until at one point and got immediately scared.

How could I not see them? Since then I noticed there are warning signs all over the place. Tämä kosteikkoalue on ollut vierailukohteiden listallani jo pidemmän aikaa, mutta vasta hiljattain sain aikaiseksi käydä siellä.

Ensimmäisenä vierailupäivänä sää oli aurinkoinen, mikä olikin itseasiassa hyvä, koska kuvista tuli paljon kauniimpia, kuin pilvisellä säällä otetuista. Haltioituneena kävelin pitkän matkaa pitkin polkuja, huomaamatta puiston lukuisia varoituskylttejä. Kunnes lopulta ne huomasin ja voi sitä säikähdyksen määrää. Siis MITÄ, onko täällä on krokotiileja?! Jalat alkoi oikeasti tutista sillä sekunnilla ja mietin, että lähden äkkiä pois.

Pelkoa ei vähentänyt yhtään se, että puisto oli lähes autio eli siis vain minä ja ne krokotiilit. Keskustelin hetken itseni kanssa jäädäkö vai lähdenkö kotiin. Päätin jatkaa matkaani, ehkä vähän äänekkäämmin tiellä tömistellen. Säikähtelin silti tuon tuosta, sillä pusikoista kuului rapinaa ihan koko ajan. Polkujen molemmin puolin on vettä ja aitoja ei ole kuin siellä täällä, eli jos kroko sieltä vedestä kömpii maalle ja kuten ne tekevätkin , niin aika lähietäisyydelle päästään.

Ehkäpä ne krokot pelkäävät meitä ihmisiä ihan yhtä paljon kuin me niitä, en tiedä, enkä halua kokeilla. Eli varoituskylttejä on täällä paljon ja varmasti ihan syystäkin.

After this I got really scared to walk around as I was basically only one there. Ensimmäisellä vierailukerralla en tosiaan nähnyt krokotiileja, toisella kerralla näin pienen vauvakrokotiilin köllöttelemässä vedessä olevan puun päällä. Missä poikanen, siellä myös emo eli mamma oli ehkä jossain lähistöllä…Ei onneksi tavattu. I also became curious to know if anybody had actually seen any crocodiles over there.

I checked TripAdvisor and indeed many has seen them. The wetland is not covered so go with your own risk. This is a place where you never know what you will run into. You might see crabs, mud lobsters, huge spiders, monkeys, turtles, a huge variety of birds such as herons, kingfishers and sunbirds, otters, snakes and not to mention monitor lizards.

After seeing those warning signs I got freaked out with every sound I heard there. They were literally everywhere, crawling in the bushes and on the pathway. They are harmless but still seeing them gave me chills.

Kiinnostuin krokotiileistä kuitenkin sen verran, että halusin tietää, onko kukaan tehnyt havaintoja niistä. Kyllä oli ja muutama jopa hyvinkin lähietäisyydeltä, joten ihan hyvä, että en niitä ole tavannut. Tällä kosteikkoalueella asustelee jos jonkinlaisia eläimiä. Siellä vastaan voi hyvinkin tulla krokotiilien lisäksi rapuja, hummereita, isoja hämähäkkejä, apinoita, kilpikonnia, monenlaisia lintuja lintubonggarit huomio! Ja niitähän minä sitten näin, enemmän kuin koskaan ennen ja nehän minua eniten säikyttelivät möyrimällä esiin puskista.

I had a close call with this little lizard picture below as I nearly stepped on it. Well can you blame me? It was laying still and clearly sunbathing. It looked like dead but was not. Läheltä piti -tilanne oli tämän alla olevassa kuvassa olevan liskon kanssa. Kävellessäni tiellä katselin sivuilleni ettei krokot puskista hyökkää , enkä huomannut tiellä makaavaa liskoa.

No aika hyvin se on kyllä tiehen maastoutunut, eikö? Näyttää kuolleelta yksilöltä, mutta eipä ollut. Jalka oli jo liskon yläpuolella, kun sen huomasin ja yli hyppäsin. Lisko nosti päätänsä ja kurkkasi minua, mutta jatkoi vain auringossa köllöttelyään levittäytyen tielle entistä enemmän. No, ei kun kamera esiin ja kuvia kaverista räpsimään, kun niin antaumuksella minulle siinä poseerasi. This was the creepiest part of my visit there.

In this place you are truly with nature, and not just watching it. Liberalistisessa poliittisessa ajattelussa on soveliasta käsitellä joitakin asioita "reilut pelisäännöt" ja ottaa toiset asiat annettuna käsittelyn viitekehykseksi yksilöt, managerivaltio, kapitalistiset tuotantosuhteet.

Liberalismi on poliittisesta taloudesta puhdistettua naivia hyväntahtoisuutta, jolla on käytännössä taipumus äityä hygienistiseksi terrorismiksi "yhteiskuntasopimuksiin" vetoaminen, yksilöt toisistaan erottavan kontrollin rakentaminen.

Oikeistolaiset idealistit luulevat, että ihmisten halu liikkua voidaan tukahduttaa kieltämällä se ja lisäämällä kontrollia. Kontrollin lisääminen kärjistää konflikteja ja lisää ihmisten kärsimystä. Eivät hukkuneiden, säilöönottokeskuksiin vangittujen ja pimeisiin paskaduuneihin kahlittujen siirtolaisten kohtalot alistumattomien ihmisten liikkumista lopeta. Mutta toisten kärsimyksen lisäämistähän oikeisto on aina tavoitellut, jos siitä on seurannut mahdollisuus päästä omakotitaloon Nurmijärvelle.

Oikeistolaisia idealisteja yhdistää sama mikä kaikkia idealisteja: Abstrakti ajattelu johtaa oikeistolaiset idealistit halveksumaan ihmisten haluja.

Halupolitiikan sijaan idealistit pakottavat ihmiset abstraktioihinsa, tarvittiin siihen väkivaltaa tai ei. Virallisesti oikeistolaisuus perustuu omahyväiseen egoismiin, köyhien halvalla panemiseen ja voitontavoitteluun kirjaimellisesti hinnalla millä hyvänsä niin, porvarithan tuhoavat säännöllisesti myös omat voittonsa.

Käytännössä oikeistolaisuus on lisäksi kaunan kantamiseen ja selkään puukottamiseen perustuva rasistinen asenne.

Kitkerien Neitsyiden Tango Pecunia sanoo sen:. Miksei lunta jouluksi tullutkaan? Miksi elämä päättyy kuolemaan? Syyllistä ei tarvitsekaan pitkään etsiä syy kurjuuteeni löytyy tästä viiteryhmästä:.

Jos on nälkä täytyy mennä konsultaatioon ja heikot kuolee, sehän kuuluu evoluutioon jos ei osaa mitään, oma moka, pitäs osata jos ei haluu saada turpaan paras pysyy kotona. Kaikki oikeistolaiset eivät missään nimessä ole idealisteja, ja on vaarallista aliarvioida tämä pointti. Monet oikeistolaiset todella tajuavat, missä mennään mikä puolestaan on suuri yllätys vanhalle lässyvasemmistolle.

Katsotaan vaikka joitakin vihreiden ideologeja ja boboomuksen työväenretoriikkaa: Mutta vaikka nämä mustelmanväriset cock-karit kykenisivät yhteiskunnan konkreettiseen käsittämiseen, heidänkin yleinen ratkaisunsa on vaatia lisää kontrollia - ja tietenkin abstraktien käsitteiden nimissä "kansakunta", "vapaus", "kilpailukyky", "oikeudenmukaisuus", "ekologisuus".

Oikeistolaiset päätyvät aina takaisin abstraktioihin idealismin perusvirheen vuoksi. Idealistit kun eivät kykene käsittämään sitä, mitä tapahtui ennen idealistien omaa tajuntaa. Vasta kun yhteiskunta on turvannut materiaaliset edellytykset, voi idealismi syntyä. Niin kuin antiikin Kreikassa tarvittiin orjien työpanos turvaamaan "puhtaan henkisyyden" edellytykset, niin kapitalismissa tarvitaan palkkaorjien työpanos turvaamaan oikeistolaisen idealismin edellytykset.

Niin kuin antiikin kreikkalaiset etääntyessään työstä ja tuotannosta keksivät itselleen jalompia alkuperiä, "ideoita" tai "jumalia", niin oikeistolaiset idealistitkin satuilevat yhteiskunnan varallisuuden alkuperäksi esimerkiksi "ahkerien, vastuullisten ja autonomisten yksilöiden tekemän työn", eivätkä viitsi kysellä yksilöiden ja olosuhteiden tuotantoprosessien perään.

Yksi kiinnostavimmista filosofian historian kysymyksistä on tämä: Ehkä täytyy vastata Marxin tavoin: Analyyttiset filosofit ovat jälleen kehittäneet katalan markkinavoimaisen brändin. Filosofit ovat nimittäin keksineet kuinka käyttää aivoskannereita ja kyselylomakkeita. Ensilukemalta suuntaus vaikuttaa demarisofismilta, joka tuottaa itsestäänselvää laamanruokaa.

Latteat tutkimusohjelmat moraalisista intuitioista johtavat kuitenkin lupaaviin johtopäätöksiin ajattelun tilannesidonnaisuudesta:. Think of the impact on political liberalism. At the heart of liberalism is the idea that an educated adult is and should be capable of choosing how he or she lives. But if, for example, situations affect us more than the reasons we give for our actions, and we use those reasons to rationalise them retrospectively, this assumption may need revision.

We are not as in control of our thoughts as we thought. Nietzsche fully grasped how profoundly unsettling this notion was. Angloamerikkalaisen ja mannermaisen filosofian yhteinen lapsi kasvaa yhä: Suuntaus ottaa vakavasti sekä nykyaikaisen luonnontieteen että analyyttisen filosofian käsittelemien ongelmien haasteen mannermaiselle ajattelulle ja filosofian perinteelle ylipäätään.

Ehkä toistan itseäni, mutta suosittelen kaikkia uusista tuulista kiinnostuneita lukemaan seuraavia blogeja:. The Accursed Share erään filosofian maisterin tiiviitä tekstejä mm.

Fractal Ontology politiikkaa, kybernetiikkaa, filosofiaa ei välttämättä spek. Larval Subjects oma suosikkini; tohtori Levi Bryant työstää nyt teostaan Being and Difference osittain bloginsa kautta. Object-Oriented Philosophy tämä on ehdoton hitti!

Filosofi Graham Harmanin hyperaktiivinen blogi, julkaisee parhaimmillaan kymmeniä postauksia päivässä. Perverse Egalitarism useiden kirjoittajien filosofiblogi.

The Pinocchio Theory Steven Shapiron blogi, mm. Speculative Heresy spekulatiivisen realismin "koulukunnan" yleisjuttuja. Sattuneista syistä olen joutunut vähän uppoamaan tieteenfilosofiaan.

Siitä erään akateemikon hassuja muistiinpanoja diskurssianalyysin kurssilta:. Niin arkiajattelu kuin tiedekin operoi abstraktioilla — käsitteillä, luokitteluilla ja teorioilla. Tieteellinen toiminta ilmentää pitkälti samaa tiedostamatonta pyrkimystä kuin uskontokin: Luokittelun, selittämisen ja ennustamisen avulla pyritään luomaan järjestyksen ja kontrollin tuntua elämään ja löytämään täten tukipilareita itseyden jatkuvuuden tunteelle.

Tämä sinänsä ymmärrettävä pyrkimys ilmenee tiedemaailmassa toisinaan "kiinnostavina" käyttäytymismuotoina, kun tarrautuminen käsitteisiin, teorioihin, tutkimusaloihin, koulukuntiin tai tutkijaidentiteettiin on erityisen voimakasta.

Taudin tyypillinen oire on omaan toimintaan kohdistuvan itseironian ja huumorin puute. Tiesittekö, että myös erään filosofian laitoksen eräällä omavaltaisella auktoriteetilla on punainen ferrari?

Tiesittekö, että akateemisissa viroissa olevat filosofit saattavat varoitella liian radikaalien filosofien kanssa hengaamisesta? Tämä blogi loppuu tähän Tämä blogi täällä loppuu tähän. Vihdoinkin kansaneläke, köyhän perustulo   Eikä tämä ole aprillia. Blogi pysähtyy ihan oikeasti. Ennen kuin menee, voi vilkaista klassisia hedelmiä: Minä ja aktivistit Mitä yhteistä on Opiskelijatoiminnalla ja Michael Jacksonilla?

Moneuden pelko Nietzsche bloggasi jo luvulla Oikeiston idealismista Ongelma ja ratkaisu On paikka Helvetissä Pakeneva yhteiskunta Perustuloon pakottaminen Poliisin semiotiikkaa Poliittinen ja tuotanto Poliittisia kemikaaleja Porvaritesti Rage Against OPM Sietämättömät siirtolaiset Siniristiloppunsa Spinozan syntiset sulot Suuri kertomus "Syrjäytetään kapitalistit ja häädetään poliisi" Takaisin aallonharjalle Tarkkailla ja rangaista Tavara ja kerrostuma Tekstuaalinen nelikenttä Teorian miinoittaminen Tervetuloa!

Nautintoa, ei moralismia Silloin näkisimme ihmisten halujen suuntautuvan uudelleen. Kiitos, Vanhanen, kun erosit! Kotiteollisuus - Musti sotakoira Mustilta puuttui huumorintaju, sillä sotakoiran piti olla raju Kotiteollisuuden coverilevy voittaa kaikki alkuperäiset biisit. Kollaa Kestää - Jäähyväiset aseille jäähyväiset puheille joilla synnit sovitettiin Pidän tästä versiosta. Suomen Talvisota - Jatkosotarock vittuun sotiminen, tämä äijä lähtee paskalle!

Kontrollilta piilossa kasvaa uusi heimo Barbaarinen esine on deterritorialisoituva osaobjekti. Barbaarit ovat kontrolloimattomia haluja.

Missä se on, siellä minän tulee olla…       "Porvari ei voi sietää sen enempää suurkaupungin kuin tietotyön epämääräisyyttä: Se, että ihmiset eivät siedä valvontaa ja kontrollia, joka sitoo heidän voimansa ja kahlitsee elämää" - Uudet barbaarit   kontrollilta piilossa kasvaa uusi heimo betonisavanneilla, asfalttikankailla en kadota toivoani: Minä ja aktivistit Ollaan nyt liberaaleja tämän postauksen ajan ja puhutaan aktivismista.

Myös Groucho Marx kuuluu tälle alueelle. Toistan itseäni toistamassa itseäni Hodgkinson, How To Be Free, , s. Nomadisubjekti on ilostaan veistänyt nyrkin halulla punatun mikrofasismeista koostetun Valtion filosofit ja kapitalistipappien lauma kiroten heitetään Kuolemaan ulos pakkaseen   "…fasismin kaikkien muotojen jäljittäminen, niistä suurista muodoista jotka ympäröivät meitä ja murskaavat meidät niihin pieniin fasismin muotoihin, jotka perustavat arkemme tyrannisen katkeruuden…"   Elimettömän ruumiin päällä kirves soi Halukoneet lauloi ja deterritorialisoi Nomadisubjekti on lihastaan poistanut fasismin valtiofilosofien saastan Korppikotkien hylkiman haaskan Auktoriteetin löyhkä Ja fasistin likaiset valheet hurmeella huuhdotaan Silmä, perkele, silmästä!

Miten kapitalismin logiikkaa voidaan käyttää taistelussa kapitalismia vastaan? Kitkerien Neitsyiden Tango Pecunia sanoo sen:

Bg cock maaseudun sää -

Tämän kuvan muuttamiseksi - puhumattakaan vallankumouksen tekemisestä - ei riitä satavuotinen jaarittelu siitä, että "anarkia on järjestystä ja sitä paitsi filosofinen aate". Hodgkinson, How To Be Free,s. This is a place where you never know what you will run. Kiinalainen uudenvuoden kakku on joko makea tai suolainen. Kapteeni Picard kohtaa Vasemmistofoorumin: Vanhat kolikot, joissa on reikä keskellä symboloivat luonnollisesti vaurautta ja menestystä alastonsuomi tunnukset escort barcelona tuovat näin myöskin hyvää onnea. In the wet season when water level rises, the villagers move back to their permanent houses on the floodplain, the stilts now hidden under the water. Suurkaupungin elämän epämääräisyys, valmiin muodon, sääntöjen ja rajojen puute onkin aina järkyttänyt porvaria ja uhannut hänen itseriittoisuuttaan. Blogi pysähtyy ihan oikeasti. Kiinnostuin krokotiileistä kuitenkin sen verran, että halusin tietää, onko kukaan tehnyt havaintoja niistä.

New Year couplets are pasted on doors. On the couplets, good wishes or statements are expressed. Ovien ympärille on tapana laittaa säepareja, joissa toivotetaan hyvää onnea.

Paper Cuttings — Paperileikkeet. Paper cutting is the art of cutting designs out of paper any color, but typically red for the Spring Festival , and then gluing them to a contrasting backing or a transparent surface e. Paperinleikkaustaide on suosittua kiinalaisen uudenvuoden aikaan. Punaiselle paperille leikataan erilaisia kuvia ja onnen toivotuksia, jotka ripustetaan oviin ja ikkunoihin. Kumquat Trees — Kumquat. Having a kumquat tree at home symbolizes a wish for both wealth and good luck.

Kumquat trees are a very popular plant displayed during the Chinese New Year holidays. Kumquat -puu kotona symboloi vaurautta ja hyvää onnea ja ovat erityisen suosittuja uudenvuoden aikaan.

Blooming flowers — Kukkivat kukat. Chinese New Year, also called Spring Festival, marks the beginning of spring. It is not uncommon to decorate houses with blooming flowers, which symbolize the coming of spring and wishes for a prosperous new year.

The most popular blooming plants traditionally used during this period are: Kiinalainen uusivuosi, kutsutaan myös kevään juhlaksi, on merkki kevään alkamisesta.

Niinpä kukkivia kukkia laitetaan kotiin symboloimaan tulevaa kevättä ja toivottamaan menestystä tulevalle vuodelle. Suosituimpia kukkia ovat luumun kukat, orkidea, pionit ja persikan kukat. The cat-tail willow symbolizes improvements and breakthroughs because of the joints on its stems. It is frequently arranged in a large pot in a lobby paired with peach blossoms, which together make a beautiful match. Pajunkissat symboloivat parannuksia ja läpimurtoja. Pajunkissat ja persikankukat yhdessä muodostavat kauniin asetelman ja niitä nähdäänkin usein aseteltuina samaan maljakkoon.

Lucky Bamboo — Bambut. The Lucky Bamboo incorporates the symbolism of bamboo, such as flexibility, strength and suppleness. Also known as Dragon Tree or Ribbon Plant. As the name suggests, the plant symbolises good luck, and since one seems to be lucky when money is involved, the plant also symbolises income. As bamboo can grow fast, so should the money pile up. Bambut symboloivat joustavuutta, vahvuutta ja notkeutta. Bambua kutsutaan myös lohikäärmeen puuksi, josta johtuen kasvin uskotaan tuovan onnea, erityisesti rahallista menestystä.

Koska bambu kasvaa nopeasti, uskotaan myös rahatilanteen parantuvan nopeasti. Kiinalaisen uudenvuoden aikaan bambuihin on kiinnitetty myös onnea tuovia nauhoja.

Chinese New Year decorations are traditionally in red. Red color symbolizes fire, which according to legend can drive away misfortune and is associated with good luck and happiness.

Red luck knots are a typical decoration for the Chinese New Year and you will see them everywhere. By hanging up fish decorations Chinese people are hoping that in the New Year they will have wealth and prosperity. Ancient Chinese Coins are of course associated with wealth and prosperity. You will typically see the ancient coin with the square hole in the middle used as decorative tokens. Also popular are charms with three coins tied with red string for good luck.

Firecracker hangings are hung outside homes to scare off evil spirits and misfortune on New Years Eve. They are symbolic of the noisy firecrackers which frightened away the legendary monster Nian. Kiinalaisen uudenvuoden koristeet ovat pääosin punaisia.

Punainen on onnen väri. Punainen symboloi tulta, joka vanhan uskomuksen mukaan pitää loitolla epäonnen. Morsiamet pukeutuvat punaiseen, samoin lapset. Uutena vuotena lapset saavat rahaa punaisessa kirjekuoressa. Jotkut käyttävät jopa onnea tuovia punaisia alusvaatteita kiinalaisen horoskooppivuotensa aikana.

Punaiset solmut, joita näkee erityisesti uudenvuoden juhlan aikaan symboloi sekin hyvää onnea. Nähtävillä on myös koristeita, joissa on kala. Niinpä kalan uskotaan merkitsevän perheelle menestystä ja vaurautta.

Vanhat kolikot, joissa on reikä keskellä symboloivat luonnollisesti vaurautta ja menestystä ja tuovat näin myöskin hyvää onnea. Ovien pielissä roikkuvat ns. Papaatit symboloivat äänekkäitä ilotulitteita. Pauke onkin olennainen osa kiinalaista ilotulitusta, sillä metelin uskottiin pelottavan pahoja henkiä ja demoneita. Uusi vuosi haluttiin ottaa vastaan ilman pahojen henkien ja demonien turmelevaa vaikutusta.

Ilotulituksesta on tullut olennainen osa kiinalaisia juhlatilaisuuksia. Red envelopes — Punaiset kuoret. Like Christmas in the West, people exchange gifts during the Spring Festival. The most common gifts are red envelopes. Red envelopes have money in, and are given to children and retired seniors. It is not a customs to give red envelopes to working adults, except by employers. Red envelopes are used in the hope of giving good luck as well as money to the receivers and to scare away evil spirits.

Punaiset rahakuoret ovat äärimmäisen tärkeä osa kiinalaista kulttuuria. Kuoret ovat väriltään onnea tuovan punaisia ja sisälle on sujautettu tukku sileitä seteleitä. Punaisia kuoria annetaan nykyisin niin syntymäpäivien, häiden kuin muidenkin juhlien kunniaksi, mutta niillä on erityisen suuri merkitys kiinalaisena uutenavuotena.

Vanhan uskomuksen mukaan punaiset rahakuoret ja niiden sisään sujautettu kolikko suojaavat lapsia demoneilta.

Siksi kuoria antavat erityisesti vanhemmat ja isovanhemmat lapsilleen ja lapsenlapsilleen. Nykyisin punaisia kuoria kuitenkin lahjoittavat muutkin. Kuoria antavat esimerkiksi ystävät toisilleen, aikuiset lapset vanhemmilleen ja työnantajat alaisilleen. Rahaa kuoriin laitetaan henkilökohtaisten suhteiden läheisyyteen perustuen ja antajan taloudellisen tilanteen mukaan.

Usein kokonaissumma koostuu kiinalaisista onnennumeroista jolloin numerot 6, 8 ja 9 toistuvat. Decorations at our home. These taboos usually apply up to a month before the festival and continue to the end of the festival day 15, the Lantern Festival. Families will wear brand new clothes, usually head-to-toe in red, to symbolise a new beginning and to ward off bad fortune. The Lion Dance — Leijonatanssi. The lion dance is a traditional Chinese dance performed on big occasions, such as the Spring Festival Chinese New Year for good luck, as it is believed that the lion is an auspicious animal.

The loud bangs are thought to ward off bad spirits. The performers become the body of the lion: The lion head is usually over-sized and dragon-like, like many stone lions in China. Ja lopuksi vielä olennainen osa uudenvuoden juhlintaa oleva leijonatanssi. Leijonatanssi on kehittynyt Kiinassa vuosisatoja sitten Shao lin -temppelin munkkien keskuudessa, ja on sittemmin levinnyt  ympäri Aasiaa.

Happiness and prosperity — Onnea ja menestystä. You never know what you will run into at the Sungei Buloh Wetland Reserve. This place is a beautiful and the most freakiest place in Singapore, well so far anyway. Very different experience depending on what time you visit in. Sungei Buloh was first opened as a Nature Park in Koskaan ei tiedä mihin Sungei Bulohin kosteikkoalueella törmää. Paikka on todella kaunis ja myös minusta jopa pelottavin paikka, missä olen Singaporessa käynyt.

Olen käynyt täällä nyt kaksi kertaa, niin nousu- kuin laskuveden aikaan ja ajankohta vaikuttaa aikalailla siihen, millaisen vierailukokemuksen mahdollisesti saa. Laskuveden aikaan näkee ehkä enemmän elämää, kun kaiken maailman örkit tulevat koloistaan esiin.

Kun taas nousuveden aikaan kaikki peittyy veden alle. Mikäli haluat nähdä elukoita jos jonkinlaisia, kannattaa mennä niin aikaisin aamulla kuin mahdollista. Puolen päivän jälkeen vesi valtaa muta-alueet ja mielestäni silloin siellä on mukavampaa ja kauniimpaa kävellä. I always thought I should go there very early in the morning but then decided to visit around noon.

My first visit was on a beautiful sunny day and I was really blown away this place. I also enjoyed the fact that there were only few people.

Many times I felt like the only one there. Well, not quite only one as there are so many species living in the area, including Crocodiles! Yes, your read it correctly, crocodiles! I always check the place I visit beforehand and so I did also this time. However I did not notice any mention about crocodiles. This species was once common in Singapore but was said to be extinct. So while wandering around I was just looking around and did not see any warning signs until at one point and got immediately scared.

How could I not see them? Since then I noticed there are warning signs all over the place. Tämä kosteikkoalue on ollut vierailukohteiden listallani jo pidemmän aikaa, mutta vasta hiljattain sain aikaiseksi käydä siellä. Ensimmäisenä vierailupäivänä sää oli aurinkoinen, mikä olikin itseasiassa hyvä, koska kuvista tuli paljon kauniimpia, kuin pilvisellä säällä otetuista.

Haltioituneena kävelin pitkän matkaa pitkin polkuja, huomaamatta puiston lukuisia varoituskylttejä. Kunnes lopulta ne huomasin ja voi sitä säikähdyksen määrää. Siis MITÄ, onko täällä on krokotiileja?! Jalat alkoi oikeasti tutista sillä sekunnilla ja mietin, että lähden äkkiä pois. Pelkoa ei vähentänyt yhtään se, että puisto oli lähes autio eli siis vain minä ja ne krokotiilit.

Keskustelin hetken itseni kanssa jäädäkö vai lähdenkö kotiin. Päätin jatkaa matkaani, ehkä vähän äänekkäämmin tiellä tömistellen. Säikähtelin silti tuon tuosta, sillä pusikoista kuului rapinaa ihan koko ajan. Polkujen molemmin puolin on vettä ja aitoja ei ole kuin siellä täällä, eli jos kroko sieltä vedestä kömpii maalle ja kuten ne tekevätkin , niin aika lähietäisyydelle päästään. Ehkäpä ne krokot pelkäävät meitä ihmisiä ihan yhtä paljon kuin me niitä, en tiedä, enkä halua kokeilla.

Eli varoituskylttejä on täällä paljon ja varmasti ihan syystäkin. After this I got really scared to walk around as I was basically only one there. Ensimmäisellä vierailukerralla en tosiaan nähnyt krokotiileja, toisella kerralla näin pienen vauvakrokotiilin köllöttelemässä vedessä olevan puun päällä. Missä poikanen, siellä myös emo eli mamma oli ehkä jossain lähistöllä…Ei onneksi tavattu.

I also became curious to know if anybody had actually seen any crocodiles over there. I checked TripAdvisor and indeed many has seen them. The wetland is not covered so go with your own risk. This is a place where you never know what you will run into. You might see crabs, mud lobsters, huge spiders, monkeys, turtles, a huge variety of birds such as herons, kingfishers and sunbirds, otters, snakes and not to mention monitor lizards. After seeing those warning signs I got freaked out with every sound I heard there.

They were literally everywhere, crawling in the bushes and on the pathway. They are harmless but still seeing them gave me chills. Kiinnostuin krokotiileistä kuitenkin sen verran, että halusin tietää, onko kukaan tehnyt havaintoja niistä.

Kyllä oli ja muutama jopa hyvinkin lähietäisyydeltä, joten ihan hyvä, että en niitä ole tavannut. Tällä kosteikkoalueella asustelee jos jonkinlaisia eläimiä.

Siellä vastaan voi hyvinkin tulla krokotiilien lisäksi rapuja, hummereita, isoja hämähäkkejä, apinoita, kilpikonnia, monenlaisia lintuja lintubonggarit huomio! Ja niitähän minä sitten näin, enemmän kuin koskaan ennen ja nehän minua eniten säikyttelivät möyrimällä esiin puskista. I had a close call with this little lizard picture below as I nearly stepped on it.

Well can you blame me? It was laying still and clearly sunbathing. It looked like dead but was not. Läheltä piti -tilanne oli tämän alla olevassa kuvassa olevan liskon kanssa. Kävellessäni tiellä katselin sivuilleni ettei krokot puskista hyökkää , enkä huomannut tiellä makaavaa liskoa.

No aika hyvin se on kyllä tiehen maastoutunut, eikö? Näyttää kuolleelta yksilöltä, mutta eipä ollut. Jalka oli jo liskon yläpuolella, kun sen huomasin ja yli hyppäsin. Lisko nosti päätänsä ja kurkkasi minua, mutta jatkoi vain auringossa köllöttelyään levittäytyen tielle entistä enemmän. No, ei kun kamera esiin ja kuvia kaverista räpsimään, kun niin antaumuksella minulle siinä poseerasi.

This was the creepiest part of my visit there. In this place you are truly with nature, and not just watching it. There are 2 paths — a shorter coastal trail and a longer one inland. Nice weathered day and a good shoes makes walking very comfortable.

First I took the coastal trail. Näiden jännitysmomenttien lisäksi pystyin kuitenkin nauttimaan paikan hiljaisuudesta mitä nyt ne rapinat siellä pusikoissa ja huikeasta kauneudesta. Tänne kannattaa ehdottomasti mennä aurinkoisena päivänä ja mukaan hyvät kävelykengät. Poker Night Panttilainaamoon tarjotaan uhkapelisettiä, jossa on mukana veitsi ja ase huonoja pelipäiviä varten.

Chumlee kyseenalaistaa Snoop Dogg -nuken arvon. Monoliths Mikä sai muinaisen ihmisen rakentamaan valtavista kivipaaseista samankaltaisia monumentteja eri puolilla maailmaa, Costa Rican viidakoista Englannin maaseudulle?

Jimmielle tarjotaan myös kolmea korkkaamatonta viskipulloa kieltolain ajalta. Batter Up Asiantuntija varmistaa, onko Ted Williamsin nimikirjoitus baseball-mailassa aito. Jimmie käy tiukkoja neuvotteluja surunauhasta, jota on käytetty Abraham Lincolnin hautajaisissa. Roy auttaa pahan tulipalon kärsineen naapuruston jälleenrakennustöissä.

Cruisin' For A Bruisin' Jenniferin pitää saada kuusikerroksinen hääkakku viimeistä piirtoa myöten ehjänä perille kahdessa päivässä. Marc tasapainottelee suurta vanhaa bussia erikoispitkän perävaunun päällä. May The Ship Be With You Ilahtunut Roy saa rahdattavakseen suosikkitieteiselokuvansa lavasteita, mutta toisen rekan kiilaus saattaa vaurioittaa kuormaa. Jenniferin puolestaan rahtaa 20 riikinkukkoa Arizonaan. Jarrett rahtaa museoon kaksi ainutlaatuista veistosta, jotka juuri ja juuri läpäisevät kuntotarkistuksen.

Jennifer saa kohdata nyyhkyttävän asiakkaan, joka ei haluaisi luopua arvo-omaisuudestaan. Jarrett taistelee aikaa vastaan ja yrittää ehtiä ajoissa ravintolan avajaisiin. Love At First Flight Jennifer yrittää toimittaa herkän papukaijan omistajalleen ennen kuin masennus iskee.

Royn rekka hajoaa, ja matka viivästyy. Chicken Ship Kehno sää tekee hallaa Marcin suojaamattomalla kustomiautolle. Jarrett saa juuri ja juuri ängettyä kolme kanakoppia perävaunuunsa.

Uusi tulokas Jenny Grumbles häätää kahdenlaisia tuholaisia: Ricky Smith saa arvokkaan opetuksen ihmiskehon anatomiasta. Bubba Smith joutuu etsimään ostajaa lapsilta kielletylle taiteelle.

Ricky ja Bubba riitelevät vuokravarastosta, jossa on antiikkinen mannekiini. Victor Rjesnjansky kylvää riitaa Bubban ja Rickyn välille. Jenny Grumblesilla on pikkutarkka asiakas. Mary Padian joutuu tarjouskilpaan oppi-isänsä kanssa.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *