Livemusaa, säkkituoleja, Bintangia ja edessä sunset surf -spot. Old Mans - Legendaarinen ulkoilmabaari Batu Bolong biitsin vieressä. Keskiviikkoisin ja lauantaisin paikka on pullollaan jengiä!

Tunteja menee pitkin päivää! Täällä kävi kuitenkin tosi paljon jengiä meidän leiriltä. Majoitusmahdollisuus löytyy ja retriittejäkin tehdään! D Aikoja oli helppo varata Facebookin messengerin kautta! Mamasan - Ehkäpä reissun paras illallinen! Jaettavat ceviche-annokset veivät kielen mennessään!

The Coffee Cartel - Reissun suosikkeja! Trendikkään ravintolan hitti on vaaleanpunainen punajuurilatte, joka muuten maistuu taivaalliselta! Peukku nousee avo smashille ja pinkille smoothie bowlille. Paikka on hyvin pieni, ja parhaat pöydät sijaitsevat kuistilla. Listalta löytyy niin makeita kuin suolaisiakin bowleja. Nalu Bowls  - Yllä esitelty smoothie bowl -kahvila löytyy Canggun lisäksi myös Seminyakista! Shelter  - Seminyakin Nalu Bowlsin yläkerrassa sijaitsee yksi suosikki lounaspaikoistani alueella.

Täällä pideltiin iltapäiväsadetta ja lätkittiin pelikortteja superbowlien äärellä. Huippu paikka tarjoaa niin aamiaista kuin lounastakin! Potatoe Head Beach Club - Seminyakin klassikko! The Lawnin kaltainen, mutta huomattavasti isompi. Ei ihan yhtä tunnelmallinen kuin tämä pikkusiskonsa, mutta täydellinen auringonlaskuhengailuun! Alkuruokiin lukeutuvat salaatit olivat aivan jäätävän tulisia, mutta pääruoka, Pad thai ja Green curry veivät kielen mennessään. Strawberry Fields  - Viihtyisä it-kahvila tarjoaa perinteistä trendisapuskaa ja hyviä hamppareita.

Herkullisia mehuja, smoothieita ja bowleja upeasti tarjoiltuna! La Favela  - Seminyakin tunnetuimpiin illanviettopaikkoihin lukeutuva, sisustukseltaan hyvin erikoinen ravintola on elämys! Ruoka oli superhyvää ja puutarhassa sijaitseva pöytä hurjan tunnelmallinen. Täältä jäi mieleen erityisesti ceviche ja creme brulee! Ihastuttiin paikan Sulan-nimiseen tarjoilijaan! Motel Mexicola  - Värikäs meksikolaisravintola tarjoaa illallista ja toimii myös yökerhona. Tämä on se paikka, jossa tequila virtaa jo alkuillasta ja aterian kesken noustaan pöydille tanssimaan!

Erinomaisia drinkkejä ja hauska meininki! Laadukkain hierontaelämys koko saarella, eikä hinnatkaan päätä huimaa. Balilainen 60 minuutin hieronta maksoi noin 9 euroa.

Ihania, siroja malleja ja kivoja värejä! Itse menossa Balille ekaa kertaa keväällä ja just mietinnässä et mihin paikkoihin menis. Miltä Seminyak vaikutti paikkana? Se ois yks paikka, jota oon miettiny. Surffata ei aiota ja jotenkin Canggu ei ehkä vaikuta meidän paikalta vaikka noita rafloja haluun käydä testaamassa: D Jotkut on valittaneet et S on liian turisti ja kallis. Myös muita kohteita saa vinkkailla jos tulee mieleen: Gili saarille ei mennä kun minä ja botskit on no go, eikä aikaakaan oo kun n.

Seminyak on siitä hyvä, että sieltä pääsee kätevästi liikkumaan! Suosittelen parin päivän reissua Ubudiin ja Lembongan islandilla pari yötä on ihan must sinne ajaa speed boatilla 25min - tuun itekkin tosi helposti sairaaksi merellä mutta tää oli iisi.

Mamasan Seminyakin omistaja on sama kun Mamasanit jotka sijaitsee Sydneyssä. Oon kyseisellä naisella ollut 2kk töissä vuosi sitten, ja miten hän kohtelee työntekijöitään on ihan järkyttävää. Sydneyssä ihan raflahenksun yleisessä tiedossa selvis itelle näin jälkeen päin ja lähinnä pystyy vaan saamaan sinne backpackereita töihin ku kukaan ei halua mennä.

Palkkat maksaa suurimmalle osalle käteisellä.. D kiitos jo etukäteen vastauksesta! Ja Suomen passilla pääsee ainakin ihan ilmasiksi maahan: Näin ei oo ollut aina, mutta nykyään kyllä! Janne on pistänyt putiikin pystyyn Joensuuhun. Rakkaus vei miehen perässään ja Janne on siirtynyt leipomaan Joensuun rankoja suoremmiksi. Yksittäisiä vuoroja siellä täällä saattaa myös tänne Helsinkiin tulla. Jannen tilalle haetaan paraikaa osteopaattia ja tästä on tulossa lisätietoa piakkoin.

Olemme auki myös pääsiäisviikonloppuna! Aikoja on tarjolla jokaiselle pyhän päivistä. Jesse jättää meidät tänne Pohjolan kylmään ja lähtee itse valloittamaan Aasiaa uudelle valloitusreissulle. Jesse on siis reissussa 7. Myös Janne käy avartamassa maailmankuvaansa ja palaa hommiin taas Me muut yritämme paikata herrojen jättämää aukkoa.

Olemme liittyneet Smartumin Hierontasaldo- verkostoon. Voit maksaa hierontasi meillä työnantajasi tarjoammalla Hierontasaldo- maksulla. Hierontasaldo on melko uusi lisä Smartumin tarjonnassa ja muistathan, että se on eri maksuväline kuin Liikuntaseteli tai Liikuntasaldo. Mesta on normaalisti auki Joulun ja Uuden Vuoden välissä eli koko tämän viikon.

Hieronta levi hierontamesta -

Shelter  - Seminyakin Nalu Bowlsin yläkerrassa sijaitsee yksi suosikki lounaspaikoistani alueella. Huippu paikka tarjoaa niin aamiaista kuin lounastakin! Mamasan Seminyakin omistaja on sama kun Mamasanit jotka sijaitsee Sydneyssä. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen. Yksittäisiä vuoroja siellä täällä saattaa myös tänne Helsinkiin tulla. Myös muita kohteita saa vinkkailla jos tulee mieleen: Keskiviikkoisin ja lauantaisin paikka on pullollaan jengiä! Seminyak on siitä hyvä, että sieltä pääsee kätevästi liikkumaan!


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *