kumisaapas seksi prostituutio netissä

Eeva ei siis ole yleiskumppari, tämä korjattakoon. No, osta sitten punaiset Kontiot ja katso suhtautuuko esimerkiksi työnantajasi niihin yhtä neutraalisti, kuin jos tulet sadepäivänä töihin miesten mustissa kontioissa. Suhtautuminen voi muuttua hieman toisenlaiseksi. Kokeile, jos et usko! Se on niin ruma, ettei sitä voi oikein laittaa mihinkään gategoriaan. Itse olen pitänyt Laura mallisia kiiltävän mustia punaisine juovineen joskus esim. Yhden kerran sain tutulta naiselta uteliaan katseen ja tokaisun, sullahan on nätit kumpparit.

Viininpunaisia Ratsujakin olen pitänyt. Ne tuntuvat kiinnitävän huomiota enempi. Siksi pito onkin jäänyt pariin kokeiluun. Ostin keväällä Limen väriset kontsut ja nyt aika kuraisetkin jo mutta naiset ja tytöt on ainaskin kiinnitänyt niihin kovasti huomiota kun olen niillä kaupungillakin kävellyt ;- Onpa muutama nainen kääntynyt perään katsomaankin: Limekontsuissa olen minäkin liikkunut sekä sade että kuivalla kelillä pikkukaupungissa eikä kukaan näytä kiinnittävän ainakaan kielteistä huomiota.

Vaikka limekontsut ovatkin käytössä jonkin verran tummiksi värjääntyneet, ja niihin on tippunut "vahingossa" punaista ja valkoista seinämaaliakin. No voi voi vai tummuneet voisin kyllä tulla yrittämään nuolemalla sulle saada ne puhtaaksi ja saisit pyyhkii ne pohjat puhtaiksi mun kurahousuihini jos haluut?

Mattopyykkillä olo on perin luonnollista olla saappaissa ja samalla myöskin naisia tarosalla, mutta kyllähän miehellä punaiset kumisaappaat on melkolailla huomiota herättävät.

Avainsana on siis "punaiset" ei välttämättä naisten saappaat mm eevat, ratsut, dianat, neeat jos ovat väriltään neutraalit eivät ehkä herätä paljonkaan huomiota, mutta kiihottavatko ne sitten kantajaansa ehkäpä ei? Toinen ja kiihottavampi ja jopa hakusempi juttu olisi laittaa jalkaansa korolliset kumisaappaat niin voisin vaan kuvitella että ei kovinkaan helpolla sais juttuseuraa ehkäpä jopa kartettaisi moista tapausta.

No tavoite pyykille punasissa kontioissa ennen kuin pakkaset tulee. Ja näitä naisten yleissaappaita naiset käyttivätkin työsaappaina maatiloilla, suurtalouskeittiöissä, meijereissä, siivoustöissä ym. Edelliset kommentoijat lukivat ilmeisen huolimattomasti viestini, jossa kerroin kuinka käytän ruskeita Eeva-saappaita.

Totesin, että saappaat ovat naisten yleissaappaat, mutta kommentoijat tulkitsivat pelkiksi yleissaappaiksi. Mielenkiintoista taas todeta, kuinka kiinnostus erityyppisiin ja -mallisiin kumisaappaisiin vaihtelee. Minun mielestäni Eeva-saappaat ovat pelkistetyn muotoilunsa takia Nokian saappaiden parhaimmistoa, kun taas edellisen kirjoittajan mielestä eivät minkäänm arvoiset.

Minä en taas näe Nokian "läskipohjaisissa" Hai Original -saappaissa mitään mielenkiintoista. Erityisesti Kontiot tuntuvat jakavan mielipiteitä, mutta se tietysti sallittakoon.

En ymmärrä, miksi jotkut mollaavat ja tuomitsevat juuri jonkun tietyn tyyppiset kumisaappaat käyttäjineen.

Ehkä taustalla on tarkoituksellinen provosointi kuten väittelyt siitä, ovatko Kontiot tuohenväriset vai valkoiset. Provosoivat kirjoitukset riitelyineen ovat omiaan karkoittamaan todelliset alan harrastajat näiltä keskustelusivuilta.

Olen kanssasi samaa mieltä siitä että suklaanruskeat eevat ovat kumisaappaiden parhaimistoa dianoitten kanssa. Kuten mainitsit niitten olevan yksinkertaisesti vain kaunii ja ruskea väri sopii juuri eevoihin. Minulla on sellaiset olleet jo pitkään.

Ja siitä tässä elämässä ei pääse mihinkään, ettei joku aina ihmettelisi jotain. Kumisaappaiden parhaimmistoa ehkä, mutta parhaat ovat edelleenkin mustat Kontiot. Jos ovat parhaat, miksi niin harvat vain käyttävät niitä. Miehistä ja lapsista muutamat, naisista vain todella harvat.

Miten punaiset kontiot voi olla naisten ja mustat miesten. Eihän punaiset henkilöautot ole naisten ja mustat miesten, vai? Myytkö keltaiset kontiosi erittäin hyvään hintaan? Tarjoappa osoitteeseen kenkakarhu suomi Miksi jatkat epätoivoista yhden miehen sotaasi kontioita vastaan? Kontioita on ja tulee aina olemaan naisten jaloissa ja sille et voi mitään tyhjänpäiväisellä jankutuksellasi. Vai uskotko vanhaan propagandaviisauteen, että kun jotakin valetta toistaa riittävän kauan, se muutuisi todeksi?

Kyllä oikeassa olet näen itsekkin melkein joka viikonloppu muutamalla tytöllä valoiset kontiot jaloissaan vaikkei ehkä sataisikaan että silleen: Valoiset taas olisi kiva nähdä muutenkin, toimivatko paristoilla vai täytyykö vetää troikkaa perässä? Miten niin yksin, ettekö edes erota kirjoitustyylejä toisistaan.

En ole yksin, eikä minulla ole kontiota vastaan mitään. Mutta kun tosiasiat ovat kuten yllä on mainittu ettekä te oppimattomat näemmä sitä ymmärrä.

Toivoisitte minun varmasti olevan yksinäinen susi täällä, mutta tässäkään tapauksessa näin ei ole. Eikä sinunkaan tarvitsisi epätoivoisesti puolustella kuvitelmiasi täällä, jos asiat olisivat mainitsemallasi tavalla, mutta näinhän ei todellisuudessa ole. Unelmissasi kylläkin näyttää olevan Käy vain epätoivoista yhden miehen sotaa tuulimyllyjä vastaan. Et vain halua katsoa totuutta silmään, se kun ei ole mielikuvituksesi mukainen.

Aivan varmasti on muitakin, mutta kukaan muu ei jauha aina samaa paskaa, jos jossakin mainitaankin sana kontio. Miksi luet näitä viestiketjuja, jos kontioista puhuminen pahoittaa mielesi? Kerran pyöräilin matonpesupaikan ohitse ja näin sellaisen näyn, että pyörä meinasi mennä ojaan.

Kuvankaunis missi bikineissä ja punaisissa kontioissa käyskenteli matonpesupaikan vieressä. Oli kyllä kaikki kohdillaan.

Sydän pomppaili vielä pitkään jälkeenpäinkin. Näinpä äsken ensimmäisen kerran vuosiin nämä ns. Aivan upea näky, meinasin ajaa autolla ojaan. Tyttö oli vielä kokonaisuutena siististi pukeutunut: Ja tuosta värisävystä vielä sen verran, että tiedän toki "virallisen" värin olevan tuohi, mutta täytyy sanoa, että kyllä ne saappaat kovin valkoisilta näyttivät varsinkin vähän kauempaa katsottuna. Niitä oli ilmeisen vähän käytetty tai muuten hyvin pidetty, sillä olivat hyvin puhtaat, ei näkynyt mitään tummumista tai tahroja.

Sulla se ajatuksen itämisaika on vaivaiset kahdeksan vuotta. Vastaa alkuperäiseen viestiin Kumisaappaita mattolaiturilla Kesäisin mattolaiturit ja matonpesupaikat ovat hyviä kumisaappaiden bongauspaikkoja.

Mä en ymmärrä, mikä teitä miehiä kiihottaa siinä, kun näette vieraan miehen panevan vaimoanne? Kait tuolle jokin biologinen selitys on? Ja mun tapauksessa ei ole kysymys alistamisesta tms. Semi varovasti kyselen, apua tarvitsen.

Olen nuori rehevä, nainen satakunnasta. Joskus nuorempana olin paskassa suhteessa, jossa sain turpaan joka viikko. Siitä ku paranin mikään ei tuntunut enään oikeastaan miltään. Tämän takia haluaisin kokea uudelleen hakatuksi tulemisen, "turvallisesti". Bdsm ei riitä enään, ja kyllä olen useasti session jälkeen verillä ja mustelmilla.

Se ei vaan aja samaa asiaa. Haluan tietää, aiheuttaako se saman tunteen. Lähdin kirjoittamaan tänne, varmasti lähinnä sen takia että tiedän kyllä millaisia kommentteja tulen saamaan, mutta täällä ehkä vähiten tuomitaan.

Olen siis varautunut näihin tiettyihin kommentteihin. Olen tietoinen ettei haluni ole "tervettä" ja terveellistä minulle, mutta olen päätökseni tehnyt. Ongelmana onkin nyt vähän että en tiedä mistä tälläistä ihmistä hakisin.

Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä. Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän.

Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Seksiä kumisaappaissa Marja-Liisa Ilmeisesti kaikki kumisaapasihmiset ovat kuolleet sukupuuttoon kun keskusteluja ei ole näkyny. Niinpä minä päätin aloittaa uuden keskustelun asiasta, sillä minä harrastan kumisaapasseksiä melkeinpä päivittäin mieheni kanssa ja aikoinaan kun aloitimme oli se taivaallista hyvää ihanaa ja kestävää.

Mutta jos sä vaikak kertoisit, miten sä harrastat sitä miehes kanssa, niin varmaan tulis lisää kommentteja. Kauniit naiselliset korkokumisaappaat naidessa on ihanat naisen jaloissa ja muissakin kuten esileikeissä kun naiseni hyväilee niillä kovaa kaluani. Runkkaus naisten saappaiden kanssa se vasta ihanaaaa oohh onkin. Meilläkin ovat useammat sirot kumisaappaat olleet tärkeässä roolissa sänkyelämässä jo parikymmentä vuotta!

Uusia mieltä kiihottavia malleja vaan ei ole näkynyt. Onneksi olemme aarteet taiten säilyttäneet, niin ettei pahempia pykimiä ole päässyt syntymään. Meilläkin vietetään ihania hetkiä pitkävartisten korkokumisaappaitten kanssa sekä sängyssä, suihkussa ja mökillä myös ulkona ja jopa järvessä sekstaillen. Olemme jo viisitoista vuotta piristäneet seksielämää saapasmausteilla ja hyvin on mennyt.

Kun korkosaappaita ei valitettavasti enää missään myydä on tilalle tullut kumiset ratsastussaappaat jotka ovat lähes yhtä seksikkäät! Myös minua kiehtovat kumiset ratsastussaappaat. Ratsastussaappaiden tyyliset nahkaiset talvisaappaat ovat myös jees, mutta niitähän näkee nykyisin harvoin toista oli v. Parhaita ratsusaappaita sänkyhommiin ovat kuitenkin kiiltävät kumi- ja muovisaappaat. Suosikkejani ovat Aiglet tietysti!

Mitä merkkejä itse käytätte? Hei vaan, kyllä kumisaappaat ja kumiset päällyskengät ovat oleellinen osa samoin kuin kumikäsineet ja muutkin kumivaatteet jokapäiväistä elämääni. On siis muitakin kuin sinä. Olisipa hauska jutella asiasta lisää. Niin meilläkin käytetään päivittäin korkokumisaappaita tai kumisia päällyskenkiä, tälläkin hetkellä minulla on punaiset Peggy-päällyskengät jaloissani, eikä sitten muuta.

Mieheni on käväisemässä kaupassa ja kun hän sieltä palaa ja näkee missä asussa olen alkaa hillitön seksileikki. Mieheni tuli kaupasta ja seksileikkiihän se johti kuten olin arvellutkin. Nopeasti hän laittoi ostokset kaapeihin ja nosti minut hellästi syliinsä kantaen makuhuoneen leveälle vuoteelle.

Itsensä hän riisui lattialle ja aloitti hyväilyt joka puolelta vartaloani. Siinä saivat tuntea hänen ihanat huulensa niin rintani, pakarani kuin muukin vartalo. Välillä hän hieroi jäykistyvää kaluaan punaisiin kumisiin päällyskenkiini. Pitkän esileikin jälkeen hän tunkeutui sisääni ja välillä vaihdoimme asentoa ja imutellimme toisiamme ennen kuin lakesimme.

Rakastelumme kesti jotain puolitoista tuntia jonka jälkeen lepäsimme vuoteella pitkään. Samanlaisethan minullakin, muiden seassa. Kummaa ettei meille enää tehdä kauniita kumisaappaita. Kuulosti teidän yhteinen hetki mukavalta. Kokeileppa joskus millaisen reaktion saat aikaiseksi jos työnnät miehesi K: Tiedämme että fiilis on mahtava, olemme kokeilleet, mutta myös se säväyttää kuin avaa vetoketjun ja upottaa k: Sit mieheni tykkää kovasti että hänen k: Saman tempun teemme joskus sellaisella vanhalla Nokian päällyskengä mallilla joka on ihan ohutta kumia.

Tänä aamuna lähdettiin aamulenkille, vaikka satoikin vettä. No sitä vartenhan on sadeasut ja kumisaappaat, eihän sade meitä haittaa.

Pukeuduin punaiseen sadehaalariin, yhtenäinen asu, hieman paranneltu eli etuvetoketju pidennetty niin että etumuksen saa auki ihan selkäpuolelle saakka, tietty sit korkeakorkoiset punaiset Peggy-päällyskengät. Sitten tuli mieheni vuoro hän sovitteli kalunsa päällyskengän kärkeen sitten teippaus, kaiken päälle keltainen sadehaalari sekin muunneltu jalkoihin Dunlopin korkokumisaappaat.

Sitten lähdimme tutulle lenkkipolulle. Matka taittui ja tavanomaiselle paikalla pidimme pienen lepotauon. Polku ylittään tuossa kohtaa kosken melko korkealla. Mieheni kertoi että häntä haluttaa saada pimppaa vaikka tässä heti, no kyllä minunkin mieleni teki joten siirryimme polulta hieman sivuun ja irroitin päällyskengän mieheni haaroista ja koska kalu jäykkänä oli imutin sitä hieman. Siinä ei esileikkiä tarvittu ihmeemin kun olimme sisäkkäin.

Kesken rakastelun sade yltyi ja jotenkin oli hyvin kihottavaa rakastella sadehaalareissa pisaroiden ropistessa asuillemme. Kuinkas teillä muilla on sunnuntai alakanut.

Minulla kun ei ole miesystävää, niin joudun tyydyttämään itse itseni kumisaappaaan koroilla. Mielihuviani on ottaa kumisaappaan tai päällyskengän korkoa kunnolla suihin ja vähän muuallekin ja sitten niiden paikkaa vaihtaen. Törmäispä tällaseen pariin josku,edes katselijana Juuh, minäkin pidän kumisaapasseksistä. Valitettavasti vaimoni ei kovin useinkaan ole kiinnostunut siitä Kerran olemme vaimon kanssa kokeilleet kumisaapasseksiä. Minulla oli kiiltävän punaiset hai plus saappaat jalassa ja sukkahousut myös.

Vaimo veti minua sisäänsä sukkahousujen kaulusosasta ja työnsi varpaansa sisään kumisaappaiden varsista. Toivottavasti vaimoni suostuu vastaavaan vielä joskus uudelleen. Uusi juttu siis meille.

Minua kiinnostaa suuresti kiiltäväpintaiset Kumisaappaat,väriltään Punaiset,Tuohenväriset,Valkoiset,Keltaiset. Myös Luumun väriset ovat mahtavan hyvän näköiset. Olen monta vuotta jo runkkaillut Kumisaappaiden avustuksella itseni Nirrvanaan! Spermaa lentää runsaasti kortsun sisään. Ja mikä nautinto,sanoinkuvamaton, siis älyttömän nautinnollista tyydytystä.

Ei voi ihminen parempaa toivoo,kun tiukan kondomin kanssa vetää käteen,liukkari käsissä,kiiltävät naisten.. Tervehdys Kaikille Kumisaapas Runkkareille!

Samassa runkku lastissa ollaan.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *