naida takaapäin vaimolle mustaa miestä

Kuulin hänen sanovan englanniksi, että kaipa hänen kaverinsakin saa maistaa vaimon posliinitussua. Musta mies asettui vaimon taakse ja otti tukevan otteen hänen lanteistaan. Mies aloitti raivokkaan naimisen. Raskaat mustat pussit tömähtelivät vaimon vaaleaa pyllyä vasten.

Samassa huomasin miehen pussien kohoavan. Voimakkaasti yhä lykkien spermat tulvahtivat vaimoni pillun perukoille. Samassa Flavio nousi ja siirtyi vaimoni taakse. Silmät ummessa mies takoi takaapäin vaimoni vaaleaa karvatonta pillua. Vaimon reidet värisivät miehen naimisen ja kiihkon voimasta. Samassa myös Flavion pussit vetäytyivät ja mies suihkutti siemenensä jo toistamiseen vaimon karvattomaan pilluun.

Miehet naureskelivat ja irrottivat käsirautani. Olin aivan tyrmistynyt tilanteesta. Riisuin vaimon silmiltä Flavion laittaman siteen ja vaimo katseli posket punoittaen äsken häntä nussineita miehiä.

Erityisesti vaimo näytti yllättyneeltä mustan miehen ilmaantumisesta. Tilanne oli kuitenkin ollut niin kiihottava, että kaluni seisoi armottomasti. Pyysin vaimoa imemään hieman myös omaa kaluani. Melkein samassa spermani ryöpsähtivät vaimon rinnuksille.

Vähitellen aloimme hymyillä toisillemme. Rannalla oli vielä hiljaista ja saimme varattua hyvät paikat. Alkoi olla jo liian kuuma ja päätimme siirtyä terassille aurinkovarjojen suojaan nauttimaan lasilliset valkoviiniä.

Menimme terassille istuskelemaan ja hetken kuluttua tarjoilija näytti tulevan kohti pöytäämme. Yllätys oli melkoinen, koska tarjoilijana oli Flavio, joka juuri viime yönä oli nainut vaimoani. Flavio toi pullon pöytäämme ja kysyi voisiko hän istahtaa seuraamme hetkeksi. Tilanne tuntui oudolta ja pientä mustasukkaisuuttakin oli mielessä. Suostuimme kuitenkin kohteliaina Flavion ehdotukseen. Flavio silmäili estottomasti vaimoni rintoja ja kehui häntä rannan upeimmaksi blondiksi.

Vaimo nautti estottomasti miehen kehuskeluista, vaikka varmaan tiesi itsekin, että samat kehut olivat saaneet varmaan sadat naiset. Lähdin käymään vessassa, joka oli hotellin aulassa. Palatessani näin vaimoni suutelevan estottomasti Flavion kanssa.

Totesin happamasti, että mene sitten. Flavio tarttui vaimo kädestä ja alkoi kuljettaa häntä rantaa pitkin hotellin taakse. Vaimo jutut näyttivät naurattavan kovasti.

Hiippailin ikkunan taakse katsomaan ja näin heidän menevän edelleen seuraavaan huoneeseen. Kiersin talon ja pääsin kyseisen huoneen ikkunan taakse.

Huone näytti olevan makuuhuone. Flavio suuteli vaimoa keskellä huonetta ja nosti samalla vaimon hametta ylöspäin. Samassa Flavio työnsi vaimon selälleen sängylle. Vaimo makasi sängyllä jalat koukussa ja hame vyötäisille nostettuna. Flavio laski nopeasti omat housunsa ja suonikas tumma kyrpä ponnahti sojottamaan kohti miehen napaa. Flavio mutisi jotain kreikaksi ja näin kuinka Flavio suorastaan repi stringit vaimon jalasta. Kuulin kuinka vaimo yritti huokailla sängyllä "condom, please use a condom".

Flavio ei näyttänyt olevan kuulevinaan, vaan painautui vaimon päälle kalu rajusti sojottaen. Näin kuinka mies suuteli vaimoani ja ohjasi samalla toisella kädellä kalunsa vaimon nesteistä kiiltelevien pillunhuulien väliin. Flavio kohottautui hieman ja näin hänen hymyilevän vaimolle, jonka posket punoittivat kiihkosta. Flavio tarttui vaimon nilkkoihin ja nosti sääret suoriksi kohti kattoa. Mies aloitti rajun naimisen ja näin kuinka miehen karvainen vatsa hakkasi voimakkaasti vasten vaimon reisiä.

Karvaiset suuret pussit tömähtelivät samalla rajusti vasten vaimon vaaleaa peppua. Näin kuin mies laskeutui ensin sängynreunalle istumaan ja siitä eteenpäin makaamaan kalu koko ajan vartta myöten vaimon pillussa. Näin suoraan takaa kuinka vaimo alkoi ratsastaa suurella tummalla kalulla. Vaalea peppu laski ja nousi tiiviiseen tahtiin Flavion tumman elimen ympärillä. Hetken ratsastuksen jälkeen näin, kuinka vaimo laukesi voihkien ja jalat täristen.

Flavio veti vaimon tiukasti päälleen ja alkoi altapäin nussia rajuin pitkin vedoin. Hetkessä tummat pussit kohosivat ja näin, kuinka kalu supistellen pumppasi pussien lastin vaimon sisuksiin. Mies riisui sängyn reunalla boxerinsa ja viittoili vaimoa tulemaan lähemmäksi. Saatuaan peiton pois, mies tarttui vaimon käteen ja ohjasi käden veltolle kalulleen.

Näin kuinka vaimo silmät ummistettuna alkoi hiljalleen runkata mustaa kyrpää. Musta kalu alkoi kasvaa hiljalleen vaimon yhä jatkaessa runkkaamista. Vaimon silmät olivat yhä ummistettuina, kun mustan kalun päässä oleva vaaleanpunainen terska osui hänen huulilleen. Vaimo näytti poimivan nyt jo täydessä tanassa seisovan mustan kyrvän suuhunsa. Mies näytti nauttivan saamastaan käsittelystä. Lopulta mies perääntyi ja kalu ponnahti ulos vaimon suusta. Mies työnsi vaimon kyljelleen sängylle ja asettui itsekin kyljelleen hänen taakseen.

Valtava musta kyrpä seisoi koko komeudessaan vaimon vaaleaa peppua vasten. Suloisen näköistä katsella kun mies laukeaa naisen sisälle. En tiedä uskaltaisinko itse esiintyä,,,. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Kiva kuulla, et muillakin on ollut tällaisia kokemuksia Me ollaan taas oltu katseltavina Mun miehelläni oli ollut jo pitkään sellainen toive, et yks mun ystävättäristäni tulisi joskus katselemaan meitä rakastelemassa.

Talvella sitten toteutin miehen toiveen, ihan suunnitellusti Me rakasteltiin omassa sängyssämme ja mun ystävätär istui nojatuolissa vieressä ja katseli. Oli todella ihana kokemus Oliko se sponttaani juttu vai sovittu? Teittekö tuon useammin kuin kerran? En ole koskaan ollut katselemassa, mutta kerran on tullut oltua tarkoituksella katseltavana.

Vaimon silloin vielä tyttöystävä kanssa innostuttiin eräänä uutena vuotena, kun olimme saunomassa erään kaverini kanssa. Äijä häipyi siinä vaiheessa kun vaimoni kanssa suihkussa siirryimme käsi- ja sormipelistä suuseksiin. Vaimoa meinasi jälkeen päin hieman nolottaa.. Kerrostalon ikkunasta näin kerran kun mustaihoinen mies ja valkoinen nainen harrasti seksiä viereisessä kerrotalossa.

Nainen oli päällä ja mies hyväili hänen rintoja No mustaa miestä en ikinä sänkyyni ottais mutta ihan kiihottavan näköistä oli noin muuten. Ajattelin vain, että jaksoiko tuo mies aloittaa heti uuden suorituksen lauettuaan vai tuliko siinä taukoa? Ja itseäni kovasti kiinnostaa, saiko tuo pariskunnan nainenkin sen ison O: Miltä se näyttää, kun toinen nainen laukeaa?

Sonni siellä sängyllä lepäili ja valmistautui seuraavaan siitoskertaan. Nainenkin sai todella ison O: Entä itse voisitko ottaa ystäväsi touhuun kolmanneksi? Sonni nussii kyllä se verran hyvin että ihme jos ei ala kohta masu kasvaa. Mä olen silleen ollut ukon kanssa, että istuin sen sylissä ja katseltiin jotakin leffaa, missä oli seksiäkin. Sitten ukko alkoi puristelemaan mun tissejä ja hiplaamaan haarojen välistä.

Ei siinä sitten enää muu auttanut kuin kaivaa sen molo esille ja pistää se pimppaan. Mun bestis oli koko ajan siinä lähettyvillä ja näki kaiken ja melkoisen kiinnostuneena katseli touhua. Webbikameran kautta muutaman tuntemattoman parin rakastelua on tullut katseltua. En ole katsonut, en edes webbikameran kautta. Taas on tullut katseltua tuota ystäväpariskuntaa

Vaimo kumartui puoleeni ja tirskui, että mies oli kysellyt, mitä hänellä on lyhyen hameensa alla. Vaimo oli sanonut miehelle, että vain pinkit stringit. Vaimo nauroi, että mies oli virnuillut haluavansa vaihtaa paikkaa stringien kanssa. Olin itse vähän kiusaantunut, mutta lähinnä naureskelin jutulle.

Hetken kuluttua mies palasi ja pyysi lupaa viedä vaimoni uudelleen tanssilattialle. Sivusilmällä vilkuilin, kuinka mies puristi vaimon tiukasti itseään vasten. Vaimo asia ei näyttänyt haittaavan millään muotoa. Vaimo kikatteli miehen kehuneen häntä paikan upeimmaksi naiseksi. Mies oli myös virnuillut, että ilman miestäsi, saisit kokea jotain uskomatonta.

Menin hiljaiseksi ja kysyin, halusiko vaimo todella sitä. Vaimo katsoi silmiini ja sanoi, että olisi ihanaa kokeilla vierasta tummaa miestä. En voinut muuta kuin nyökätä myöntymisen merkiksi. Hetken kuluttua huomasin vaimon palaavan pöytää kohti sama tummahipiäinen mies mukanaan. Vaimo sanoi, että Flaviolle sopii, jos haluat katsella. Kysyin vielä vaimoltani oletko nyt täysin varma. Humalaisesti kikattaen hän totesi olevansa varmempi kuin koskaan. Tunsin mustasukkaisuutta, mutta enää asiaa ei oikein voinut peruakaan.

Huoneessa Flavio suuteli vaimoani kiihkeästi ja hyväili hänen rintojaan. Sitten hän kääntyi puoleeni ja sanoi jotain turkiksi. Mies otti takkinsa taskusta käsiraudat ja ojensi niitä minua kohti. Olin ymmälläni, mutta hän laittoi käsiraudat käsiini ja kytki minut hotellihuoneen metalliseen vessan oveen. Sitten hän sitoi vaimoni silmille huivin ja laittoi musiikin soimaan. Flavio hyväili vaimoani kaikkialta ja riisui hänet alastomaksi. Katselin näkyä yhä kasvavan mustasukkaisuuden kourissa.

Mies painoi vaimon eteensä polvilleen ja avasi sepaluksensa. Samalla muistin, ettei meillä ole muuta ehkäisyä kuin kondomit. Yritin huutaa vaimolleni, että hakisi kylpyhuoneesta kondomipaketin, mutta ehkä hiprakastaan johtuen hän ei ollut kuulevinaan. Myös Flavion soimaan laittama musiikki oli melko kovalla, joka varmaan vaikeutti huutoni kuulumista. Vaimon ottaessa miehen tummanpuhuvan kalun suuhunsa, Flavio virnisti minulle.

Hän vain katsoi minuun ja naurahti. Samalla ovelta kuului vaimea koputus, joka ei varmaan kuulunut edes vaimoni korviin sängylle. Flavio riensi avaamaan oven. Miehet virnuilivat toisilleen ja osoittelivat minua. Samassa mies pudotti kylpytakkinsa ja valtava musta käyrä kyrpä ponnahti näkyviin.

En voinut uskoa näkemääni. Kuulin hänen sanovan englanniksi, että kaipa hänen kaverinsakin saa maistaa vaimon posliinitussua. Musta mies asettui vaimon taakse ja otti tukevan otteen hänen lanteistaan. Mies aloitti raivokkaan naimisen. Raskaat mustat pussit tömähtelivät vaimon vaaleaa pyllyä vasten.

Samassa huomasin miehen pussien kohoavan. Voimakkaasti yhä lykkien spermat tulvahtivat vaimoni pillun perukoille. Samassa Flavio nousi ja siirtyi vaimoni taakse. Kolmisin istuimme samassa pöydässä ja varmemmaksi vakuudeksi mieheni alkoi puhua jopa rahalisesta korvauksesta, jonka minä tyrmäsin. Päädyimme kaverin hyttiin ja tajusin vasta siellä miten valtavasti miestäni kiihotti, kun toinen mies alkoi availla vaatteitani.

Näin miten hän nieleskeli kun rintojani pideltiin ja otettiin esiin liiveistä ja varsinkin kun kaveri riisui pikkuhousuni vastapäisellä sängyllä. Sitten vieras kaveri peitti näköalani tulemalla päälleni. Saatan vain kuvitella mitä mieheni ajatteli kun vieras kalu lukui sisälleni ja alkoi pumpata. Jännitin aivan kamalasti, mutta olin päättänyt kestää mitä tulossa oli. Loppujen lopuksi kokemus ei ollut varsin kummoinen - kaveri laukesi aika nopeasti kondomiin ja nukahti melkein heti viereeni.

Napitin puseroni ja keräsin tavarani ja lähdin mieheni kanssa baariin drinkille. Omassa hytissä mieheni sitten purki patoutuneet paineensa varsin kiitettävällä tavalla riisumatta myöskään minua.

Pari uusintaa olemme ottaneet, ja kumppani on valittu todella tarkasti. Se kumppanin valintakin on varsin kiihottavaa touhua Vähän sama tapa meillä kuten Jaana kirjoitti. Mennään yleensä baariin ja istutaan eri pöytiin. Vaimo pukeutuu yleensä aika paljastavasti. Aika nopeesti vaimo saa seuraa, ja yllättävän helposti löytyy pari miestä matkaan. Vaimo vie ne meille kotiin ja minä menen hiljaa perässä katselemaan salaa heidän naimista.

Vaimo ohjaa miehet aina olkkariin niin että minä pääsen parvelta salaa katsomaan johon menee raput ulkokautta. Alku kesästä vaimo vei kaksi ulkomaalaista miestä. Oli tosi kiihottavaa nähdä kun tumma kyrpä upposi vaimon pilluun. Miehet nai vuoron perään vaimoa takaapäin, sitten yllättäen toinen miehistä halusi panna anaaliin ja tästä vaimo ei oikein pidä.

En kumminkaan puuttunut asiaan vaan katselin kun mies runnoi mustaa kyrpää vaimon perseeseen, onneksi tämä ei kestänyt kauaa vaan mies tuli vaimon eteen ja runkkasi mällit rinnoille. On tehty myös niin että itse olen välillä mukana mutta yleensä katselen ja kuvaan salaa. Vaimon mielestä tuo flirtti vaihe baarissa on myös tosi kiihottava.

On kuulemma pari kertaa meinannut saada jo baarissa orgasmin kun on antanu miehen viedä käden hameen alle ja pilluun. Itse olen kerran sormin tyydyttänyt vaimon orgasmiin asti baarissa kun pöydässä on ollut toinen mies. Tämän jälkeen lähdettiin meille päin ja vaimo otti tältä toiselta mieheltä matkan varrella olevassa puistossa suihin.

Vaimo on aika rohkea ja nauttii siitä että joku voi nähdä hänen harrastaessaan seksiä. Itse en ihan uskaltaisi pelkästään tuntemattomien mukaan mennä vaikka haaveilenkin seksistä useamman miehen kanssa. Kyllä sen toisen pitää olla oma mies; olisi huomattavasti turvallisempi olo ja uskaltaisin nauttia vapaammin oman miehen ollessa paikalla Joskus on asiasta hieman puhuttu mutta en ole uskaltanut vielä ehdottaa asian viemistä käytäntöön Toivottavasti teillä on jokin turvasana tai merkki kun tiesit olla menemättä väliin vaikka vaimo huutaa Kivun ja nautinnon raja on häilyvä.

Sairaita ja selkeästi myös keksittyjä tarinoita! Tuo on pienessä humalassa ja kiihottuneena ihan jees, mutta itelle oski katumus ja mustasukkasuus kun annoin vieraan nussia vaimoa. Tilanteen oltua oäällä on ihan mukavaa ja itekin sain orkun nopeesti mutta ei kumminkaan jälkikäteen tunnu hyvältä. Me harrastettiin tota ex-vaimon kanssa ja tais olla osa syy eroomme. Ensin oli yks mies mun lisäksi ja kaikki toimi ja nautti. Sitten oli kaks mun lisäksi ja vielä ihan ok, itse olin aina mukana ja ihan normi seksiä, suuseksiä naimista ja niin poispäin.

Sitten mun nälkä kasvo, mukaan tuli sitomista ja pientä läpsimistä ja tämäkin vielä vaimosta ok. Mutta parhaimmillaan meitä oli viis miestä, sidottiin, läpsittiin aika kovaakin perseelle ja rinnoille, runkattiin joskus kaikki spermamme kasvoille, jatkuvaa naintia vuoron perään ja myös perseeseen.

Myös nyrkkipanot tuli mukaan. Vaimo sit sano että ei nauti kun näin rajua ja miehiä liikaa. Monien tuntien "orgiat" oli liikaa, paikat kipeenä.

Luulen että myös se vaikutti eroomme kun vaimo huomas että pidän myös miehistä. Pian hän laittoi kättään yhä enemmän reisien sisäpuolelle. Pian hänen kätensä oli jo vaimoni pillulla ja hän hyväili sitä housujen päältä. Huomasin, että vaimoni nautti vieraan miehen kosketuksesta.

Pian vaimoni käsi hakeutui Peten etumukselle ja hän hieroi Peten kovaa kalua housujen päältä. Minua tuo näky kiihotti niin paljon, että laitoin käteni housuihini ja aloin hiljalleen runkata itseäni housut jalassa. Huomasin, että hyllylle oli jäänyt meidän videokamera.

Menin sen luo ja aloin kuvata, kun Pete hyväili vaimoani ja vaimoni Peten etumusta. Vaimoni alkoi myös toisella kädellään hyväillä omia rintojaan. Hän pujotti kätensä avonaisesta kaula-aukosta sisään. Pian toinen rinta oli jo lähes kokonaan paidan ulkopuolella. Peten huomattua tämän hän siirtyi nuolemaan ja imemään vaimoni rintaa. Vaimoni tarrautui samalla molemmin käsin kiinni Peten kaluun. Hän alkoi samalla avata Peten housuja ja kaivoi tämän kalun esiin.

Hän vilkaisi Peten kalua, joka oli aivan kivikova ja todellakin mahtavan kokoinen. Nyt kun minäkin näin sen ensi kertaa oikein todellisessa koossaan, niin olihan se aivan jättimäinen minun kaluuni verrattuna, vaikkei minullakaan mikään pieni ollut.

Pituutta sillä oli jonkin verran yli 20 senttiä ja paksuuttakin ihan riittävästi. Jos omani oli nelisen senttiä paksu, niin kyllä Peten oli ainakin viisi, jollei jopa enemmänkin. Jatkoin kuvaamista, vaikka se vaikeaa olikin, koska oli niin kiihottavaa nähdä vaimoni ison kyrvän kimpussa.

Vaimoni ei saanut katsettaan irti kalusta ja tuskin huomasikaan, että minä kuvasin heitä koko ajan. Avasin omat housuni ja kaivon kaluni esiin ja toisella kädellä runkkasin itseäni, samalla kun katselin vaimoani Peten kanssa.

Pete laittoi molemmat kätensä vaimoni paidan alle ja riisui sen hänen päältään. Kun hän sai sen tehtyä, laittoi hän päänsä vaimoni rintojen väliin ja alkoi puristella ja nuolla ja imeä niitä. Vaimoni nousi ylös ja kääntyi kohti Peteä. Siinä hän seisoi yläpää paljaana Peten mainitsema herkkuperse minua kohti. Pete laittoi kätensä hänen sisäreisilleen ja alkoi hyväillä niitä nousten ylöspäin kohti hänen pilluaan. Juuri ennen kuin hän saavutti sen, vaimoni taivutti itseään alaspäin kohti Peten jäykkänä olevaa kalua.

Pete tarrasi vaimoni perseeseen ja puristeli sitä. Vaikka olikin tosi upean näköistä nähdä ja kuvata vieraan miehen puristelevan kiihkossaan vaimoni muodokasta persettä, ajattelin kohta saavani nähdä ja kuvata jotain vieläkin upeampaa. Siirryin sivuun ja ehdin juuri ja juuri nähdä, kun vaimoni upotti ison kovan kyrvän huuliensa väliin ja alkoi imeä sitä. Hän nuoli, imi ja runkkasi isoa kalua valtavan himokkaana. En ollut ennen häntä tuollaisena nähnytkään, vaikka hän ottikin minulta tosi useasti suuhun ja tekikin sen todella taidokkaasti.

Monesti hän vei sen aivan loppuun asti ja laukesin hänen suuhunsa. Ajattelin, että minunkin piti päästä osalliseksi ja siirryin vaimoni taakse ja aloin toisella kädellä hyväillä hänen ihanaa persettään, ja toisella kädellä koitin pitää kameraa niin, että saisin jotain kuvattua.

Pete huomasi, että minä tulin vaimoni taakse, siirsi kädet pois vaimoni perseestä ja alkoi puristella vaimoni rintoja, jotka heiluivat upeasti samassa tahdissa kuin hän liikutti suutaan pitkin Peten kyrvän vartta. Hänen isohkot nänninsä törröttivät kovina kiihkosta. Laitoin käteni vaimoni housuihin ja vedin ne hänen jalkoihinsa. Paljas perse, vain stringien nauha vaossa oli siinä herkullisena edessäni.

Puristelin hänen pakaroitaan ja sitten riisuin häneltä myös stringit. Pete yritti vilkuilla ja varmaan näkikin vaimoni paljaaksi ajellun pillun. Laitoin käteni vaimoni jalkojen väliin ja huomasin, kuinka märkä hänen pillunsa olikaan.

Harvoin olin sitä niin märkänä tuntenut. Työnsin ensin yhden ja sitten useamman sormen hänen kosteaan pilluunsa. Liikuttelin niitä edestakaisin hänen pillussaan. Pian vedin sormeni pois ja siirryin hänen taaksensa. Laitoin kaluni huulille ja samassa vaimoni työnsi nopeasti itseään taaksepäin, niin että kyrpäni meni vauhdilla ihanaan kosteaan vakoon.

Aloin naida vaimoani takaapäin ja samalla vaimoni jatkoi Peten kyrvän imemistä. Jonkin ajan päästä otin kyrpäni pois vaimoni pillusta ja asettelin sen vaimoni pepulle. Vaimoni rauhoittui hieman, koska hän tiesi, mitä tuleman piti.

Pian työnnyin hänen peppuunsa ja se kävikin yllättävän helposti, koska kaluni oli tosi liukas vaimoni kiimaisen pillun nesteistä. Vaimoni aloitti taas uudelleen rajumman imemisen. Vaimoni mumisi jotain mahtavan kokoinen kyrpä suussaan. Irrottauduin vaimostani ja nostin hänet pystyyn. Käänsin hänet niin, että hän oli perse Peteen päin. Pete alkoi heti puristella hänen pakaroitaan. Vaimoni tarrautui kaluuni ja samassa Pete laittoi kasvonsa vaimoni pillulle ja alkoi nuolla sitä.

Vaimoni kumartui ja alkoi ottaa minulta suihin. Nostin kuitenkin hänet nopeasti pystyyn, sillä en olisi muuten enää kauaa kestänyt, vaan olisin lauennut, enkä ihan vielä halunnut sitä. Vaimoni levitti jalkojaan ja laski itseään hitaasti alaspäin, tarttui Peten kyrpään ja ohjasi sitä, kunnes Peten kalu oli hänen huulillaan. Oli tosi upeaa nähdä, kun valtava kalu oli uppoamaisillaan vaimoni pilluun.

Hitaasti vaimoni laskeutui alaspäin ja mahtava kyrpä upposi vaimoni pilluun. Vaimoni nautinnollisesta ääntelystä päätellen hän todella nautti siitä. Oli kiihottavaa samalla nähdä se ja samalla kuvata sitä upeaa tapahtumaa, kun vaimoni sai isoa vierasta kyrpää pilluunsa. Vaimoni alkoi liikkua nopeassa tahdissa ylös alas pitkin Peten kyrpää.

Pete tarrasi takaapäin kiinni vaimoni rintoihin. Pete puristeli niitä aika rajusti. Pian Peten äänestä alkoi kuulua, että häneltä tulisi pian. Pete yritti nostaa vaimoani poispäin, ettei olisi lauennut vaimoni pilluun, mutta minä painoin vaimoani alaspäin.

Siirryin lähemmäksi kuvaamaan, kun Peten kyrpä työskenteli vaimoni pillussa. Sitten kuului sellainen huudahdus, että tiesin Peten laukeavan. Pian alkoikin pillusta valua spermaa ulos, mutta vaimoni jatkoi vieläkin nopeammassa tahdissa ja alkoi myös ääntelehtiä siihen malliin, että pian hänkin saisi. Siirryin hieman kauemmaksi, niin että saisin kuvattua vaimoni ilmeen, kun hän saisi. Tähän ei enää kauaa mennytkään, vaan pian hän huusi nautinnollisesti, kun hän sai.

Se oli varmasti hänen elämänsä paras orgasmi, ja niin hän on jälkeenpäin myöntänytkin. Kun vaimoni oli hieman rauhoittunut, menin hänen eteensä ja laitoin kyrpäni hänen suuhunsa. Vaimoni alkoi heti imeä ja nuolla sitä. Kauaa ei tarvinnut hänen sitä tehdä, kun minäkin jo laukesin. Hän piti tiukasti suunsa kaluni ympärillä ja luulin, että hän tukehtuisi, kun hän yritti pitää kyrpää suussaan, vaikka se pulppusi spermaa runsaasti.

Samalla hän vielä hitaasti nautti Peten kyrvästä liikuttamalla itseään ylös alas Peten jo lauenneella kyrvällä.

: Naida takaapäin vaimolle mustaa miestä

Kuukle kääntäjä pimpin pesu Sexivideoita free sex girl
Naida takaapäin vaimolle mustaa miestä 252
Ilmaista seksiä verkossa salatut elämät roosa Tallinnan yöelämä finland escort
Naida takaapäin vaimolle mustaa miestä Ja tuskin ehdin nyökätä, kun hän jo istui sylikkäin pojan kanssa. Aikoonaan kun mä erosin silloisesta ukostanihot asian massage sex suomiporno tube kävin paljon reissaamassa ja onnistuin saamaan kunnollista mustaa ihanuuttaOli kyllä todella ihana kokemus. Ohjasi kaverin elimen sisäänsä ja poika vilkaisi minua epäluuloisesti, kun naureskelin, niin kaveri alkoi työnnellä ja alle minuutti siinä meni, kun ilmeestä naida takaapäin vaimolle mustaa miestä, että sinne oli lauennut, vaimoni sisään. Vaimoni kumartui ja alkoi ottaa minulta suihin. Jos et ole lukenut sitä …. Sitten kävelin olohuoneeseen ja huomasin, että Pete ei enää katsonutkaan vaimoani, vaan tuijotti tv: Ystävättäreni istui kuten viimeksikin nojatuolissa makuuhuoneemme reunassa.
Naida takaapäin vaimolle mustaa miestä Samalla hän antoi minulle suukon. Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Liikuttelin niitä edestakaisin hänen pillussaan. Toivottavasti niin te kuin mekin voimme nauttia elämästä yhdessä parin kanssa. Sitten kuului sellainen huudahdus, että tiesin Peten laukeavan.
Mies kumarsi vielä vaimolle ja lähti pois. Mies riisui sängyn reunalla boxerinsa ja viittoili vaimoa tulemaan lähemmäksi. Joillekin tuollaiset kokeilut sopivat, toisille ne eivät sovi ollenkaan. On mukavaa kun hieronta itäkeskus seksi vilmit tällainen luotettava porukka kenen kanssa toteuttaa fantasioita. Olis varmaan piristänyt meidänkin seksielämää. Huomasin myös, että vaimoni taisi takaisin tullessaan katsella Peten etumusta, josta näkyi ihan selvästi, että hänellä oli kalu aika kovana. Sairaita ja selkeästi myös keksittyjä tarinoita! naida takaapäin vaimolle mustaa miestä


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *